IVF 2018/2019
Ahoj holky. Také váš čeká IVF v tomto období?? Budu moc ráda, když se přidáte a budeme to prožívat a podporovat se navzájem 🙂.
Chcem sa spýtať, aké ste mali HCG na 14den od vkladu ?
Boli ste aj na sone ? Dalo sa vidieť už či ešte nie ? .
Ďakujem za vaše príspevky. Držím nám všetkým päste!!
Čau holky, zkusím se přidat... Jsem dnes 10. den po ET, na testu je teď "duch"...ale asi jsem to dnes dostala😠...stalo se vám to někomu takto podobně? Dr. řekl, že prý to nemusí znamenat konec. Ale já jsem z toho už teď zklamaná, že to prostě odchází...
@leeloo2018 ahoj mne se sice nestalo, ale dr me take upozornovala, ze se to stat muze. Zasla bych na krev, abys vedela hladinu HCG
@azby Ahooj, díky moc za malé uklidnění 🌞...no na krev mám jít 16. den po ET (byly to 2 emb. 4denní). Do tý doby dle Dr. s tím prej stejně nikdo nic nezmůže a rozhodne příroda. Pokud je vejce vadný, stejně by se tam neudrželo ani pak...Ale stejně jsem z toho vyplesklá. Nikdy předtím jsem neviděla, jak vypadá test aspoň s "duchem"👽
jo...ještě to - včera "duch" míň a dneska je víc vidět na testu, jakože zesílil, tak proto jsem taky vyplesklá👽
@leeloo2018 pokud sili, je to super. Ja jsem dnes 14 dni po ET jedne 5 denní blastocysty. Dnes jsem byla na krvi, ale výsledky jsete samozřejmě nevim. Tak si mizeme drzet pesti navzajem. 🙏🙏🙏
@leeloo2018 zatim testuji kazdy den, jsem jak šílenec 😂
@azby No, tak to jsme na tom stejně🙂)) já jsem jak cvok, včera jsem tomu nemohla uvěřit, tak sem si udělala ještě 3 testy po sobě..a dneska dva😂 Držím Ti pesti, at Ti to krásně vyjde! Dej vědět.
@leeloo2018 ja mam testy zatim takové.
@leeloo2018 to jsi s testovanim teda větší silenec nez já 😂
...no tak ty to máš podle mě úplně jasný👍 🌞 Já sem 9. den měla míň vidět a můj 10. den(dnes) by odpovídal Tvému 8
@leeloo2018 no ještě se muze stat cokoliv. Ale musime verit.
@leeloo2018 jo a ja mela 5ti denni, tak je tam rozdil den
..rozdíl den a moje asi MS👽 A máš dvě nebo jedno emb.? já sem šla do dvou. Je to moje 2. IVF. První pokus nevyšel (dali jsme jedno emb.) Co mě trochu aspoň uklidňuje, tak máme zmraženou půlku mateřský školky😈 Ale zatím se asi furt žádný nechce chytit...
@azby jo promiň, jsem přehlídla, máš jedno emb...🙂 tak to jsou ty tvoje testy podle mě jako o to víc super, když máš jedno. Já dvě a zas tolik to tam vidět není...
@azby moje vypadají takhle (9+10 den po ET)...oproti Tobě nic moc
@leeloo2018 jedno a je to prvni IVF-endometrioza, endometriomy a partner horsi spermio. Zamrazene mame jeste 4 kuratka. Ale tak moc si preju, abychom je nepotrebovali.
@leeloo2018 hlavní asi je, že sílí.
Moje 2. IVF, partner i já jsme uplně OK, Žádná chyba nikde, kromě toho, že už jsem asi stará (39)...tak jsme se rozhodli na doporučení Dr. jít do IVF. Předtím jsme se snažili tak normálně, nehrotili to. Volný průběh. Nevyšlo nic. A ještě více předtím nebylo s kým...Přeju Ti ať to vyjde! Ale podle toho, co jsi posílala za info, tak to vyjde!
@leeloo2018 ja uz take nejsem nejmladší 34 mi bylo v lete. Ja uz mam velkeho kluka 12 let, pak jsme druhé odkladali a když jsme chtěli tak to neslo. Ted se hrozně bojim vseho, to jsem si jako mladoch vůbec neuvedomovala a nepripoustela.
34 jsi mladá. To máš super a i dítě uz máte tak to más taky super💎
@leeloo2018 no mlada, ona ta endometrioza je pekna mrcha. Ale ted je nejdůležitější, aby nam to obema vyslo.
Vyjde! Tobě to vyjde teď. A mě snad taky, a když ne teď tak příště. 👍
@leeloo2018 tak co dnesni test?
@azby
@azby ......o moc víc nesvítí než včera a mám furt MS (normální, jako vždy, není ničím jiná), tak si říkám, aby to ještě nedopadlo nějak blbě mimoděložně. To raději, at to samo odejde na hned začátku
@azby co Ty??

Ahoj holky,tak mám za sebou druhý pokus IVF metodou ICSI. 31.1. Jsem byla na punkci. Tri vajicka,oplodnena dve. Tentokrat jsem měla jen 7dni stimulaci. Ale jeden druh injekce navic než minule. (Gonal) V pondeli 4.2.jsem měla transfer jednoho embryjka.To druhe se prestalo dneska vyvijet 😞 Takže opet nemám co k zamražení. Tak doufam,že se aspoň tohle ujme. Jsem z toho tak nejak spatna 😞 Bojim se,že to opet nevyjde. Ikdyz tentokrat transferovali kvalitni Morulu. No..musím verit.