IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ahoj holky .
Psala jsem do předchozí skupiny,tak přidám svoje pokračování.
Máme teď druhé IVF (z prvního pouze jedno embryjko -bohuzel mozaika,kterou jsme nenechali zavádět).
Dnes druhý ultrazvuk,v pátek odběr vajíček... Mám asi osm folikulů,jeden hodně maličký,ale pořád je to o dva víc než minule...sice nic moc výsledek, vzhledem k tomu,že Gonal si píchám 325 jednotek a k tomu navíc luveris 150 jednotek .
Opět máme PGS (myslím,že se to tak jmenuje),takže určitě bude až KET(pokud nám nějaké embryjko projde vyšetřením).
@evunkas
Je mi moc líto,že to nevyšlo... Musíš si to odbolet,vím,že je to psychicky hodně náročné-obzvlast když už to podstupujete po čtvrté.
Věřím,že se to povede ,třeba později a třeba s vypětím všech sil...ale jen nepřestat věřit!
Myslím na tebe.
Premyslim ted nad imunologii,resp. co mohlo zpusobit ten potrat...takze zvazuju,ze bych zasla na imuno,jen nevim,zda tam musi byt nejake odestupy od ket ci stimulace,netusite?
Ano,zaklad,uz pred ketem jsem si vyzadala zadanku,ale nakonec jsem tam nesla.Jeste jsem to i probirala s Mardesicovou a ta se spise klonila k tomu,ze to neni zase tak zasadni-prednison stejne beru.ale ted nad tim uvazuju...Mam plan se jeste v cervenci potkat s Mardesicovou a probrat s ni vsechny moznosti a nakladovost,pripadne si nechat udelat novy hormonalni profil a na konci srpna zacit novou stimulaci a prave premyslim nad tou imuno...
@evunkas Tohle je hrozně těžký, mě je skoro 36 a kolem jsou všichni už s dětma nebo pořád někdo těhotní. Je to krásný a hrozně se na to už taky těším, ale nezastírám, že mě pak taky hrozně mrzí, že my pořád nic, ačkoliv jim to člověk samozřejmě moc přeje. Jsem zvědavá, taky si říkám, že bude nejspíš problém někde v děloze, protože ovulace i s vajíčky je vždycky, s oplodněním taky problém není, jen pak to udržení...
Snad se holky taky dockame.Vcera jsem byla doma sama,jak bylo horko,tak jsem nemohla spat a zase to na me padlo a premyslela jsem,proc to tak dopadlo....kdyby to aspon uz skoncilo,ale jeste musim cekat na ten patek a brat leky...
Holky ach jo, co to ctu jako😢
@evunkas drz se!!!! Ani nevis, jak ti rozumim😌
Ja jsem dnes mela kontrolu, na ctvrtek pristi tyden mam objednany muj posledni ket a pak uz treti ivf😔
A jeste dotaz, odjakziva beru utrogestan a ted poprve mi dali gynprodyl, mate nekdo zkusenost?
@catchulinecka Ahoj, nemám tedy zkušenost přímo s Gynprodylem, ale taky jsem nebrala Utrogestan, ale Crinone. Vše je to na bázi progesteronu, takže funkci to má asi stejnou.
Ahoj holky,vsem moc drzim palce,ja se loucim,uvidim,na jak dlouho...nejak jsem zase ztratila odhodlani do dalsiho pokusu.Verim,ze se Vam to vsem povede🙂
Jinak holky ,já jsem dnes po odběru vajíček...opět malý počet a sice 7.je to o jedeno víc než minule...takže vzhledem k tomu,že jsem brala tolik jednotek Gonalu plus Luveris,tak nic moc výsledek...A to je vlastně jen počet folikulů,ještě to neměli "očištěné",takže v pondělí mi budou volat jak to vypadá,kolik se jich spojilo a jestli prosperují...Byla tam se mnou kočka a ta měla 22 folikulů... no ale co už...
Dnes mi to proti minule nesedlo a jsem celá rozbolavělá ještě teď...takže celý víkend budu odpočívat a šetřit se.
Přeju všem hezký víkend.
Ahoj holky, tak jsem domluvená v Pronatalu, že jim dám po menstruaci vědět, jestli půjdeme do KET teď nebo až za dýl a pokud bude ovulační cyklus, tak to tam dle našeho rozhodnutí šoupnem 🙂 takže cca toho 20/7 by byl transfer případně.

@evunkas rozumim, počítala bych s horší variantou, ale o zázraky se deji 🙂