IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@catchulinecka To je super, jen ať se dál hezky vyvíjejí 🍀 Nám bylo doporučeno zavést jedno, jelikož ze zákona proplatí všechny 4 pokusy pojišťovna pouze za předpokladu, že bylo v předchozích cyklech zavedeno pouze 1 embryo, tak abysme zbytečně nepřišli o pokus.
@catchulinecka pokud bys chtěla, tak ti dvě zavedou, jak rika Johan, tak prijdes o jeden pokus..šance je tam o něco vyssi, stejne jako rizika..
Holky, čeká nás první IVF. Jsem po 4 potratech, veškeré vyšetření jako hemato, genetika, imuno v pořádku. Právě jsem přijela z lázní. Spermiogram výborný.
Hormonální profil mi dělali naposled před rokem a půl.
Ráda bych se "hned" vrhla do IVF (bude i genetika embryí). Mám čekat zase další měsíc - aby se udělal hormonální profil, a nebo hned už stimulovat na IVF, bez HP? Co doporučujete? Má to pro IVF nějakou "rozhodující - vypovídající hodnotu"? Se štítnou zlázou se léčim,tam budu mít vysledky krve ted aktuální.
@biedronca já se taky chystám na 2ivf, hormonální profil mi dělali před rokem..ale chci všechno udělat znovu,ať můžeme podle toho nachystat stimulaci...ten měsíc už počkam.. mně právě bylo řečeno,že jaký protokol se zvolí atd. vypliva právě z hormonálního profilu, takže proto chci všechno aktuální 🤷 stejně i tak čekám vysoké dávky hormonů 🤦
Ahoj holky, jsem tu uplne nova, a 19.8 jdeme na pohovor na kliniku. Ceka nas IVF. Muzu se zeptat jak jste to mely vy? Jak dlouho jste cekaly nez jste meli hormony pred zakrokem? Mam za sebou 4 mesice hormony na stimulaci vajecniku, pritel nemam moc dobre vysledky. Omlouvam se, ze tak vyzvidam, ale mam strach jak to vsechno bude a jak dlouho jeste budeme cekat ☹️
@evikste ahojky, vítám tě, bohužel celý tohle co je kolem IVF je prostě dlouhý proces, furt se na něco čeká atd. ale neboj se, dočkáš se! jak dostaneš pak infjekce, tak to poletí raz dva 🙂
@catchulinecka ahoj a dekuji za krasne uvitani, a jak dlouho se tak ceka na injekce? Nebo aspon jak dlouho ty? Pokud se muzu optat. Me rekli, ze mi udelaji sono a jdeme na to. Jdu tam pred MS, chtela bych hned dostat injekce a at uz se neco deje 😬
@evikste ahojky 😊 ivf je bohužel běh na dlouhou trať 😏 jinak naše první schůzka v caru byla 23.5. Hned jsme se s doktorem domluvili na ivf... Pak následovalo hodně odběru, přítel krev, sperma... Já krev... Pak čekáš na menzes a můžeš začít se stimulaci... Já mám teď před Ketem nějak to po stimulaci jde raz dva..
@kackaa91 ahoj, dekuju. Pritel ma sperma z cervna, takze to pry nemusi, ja musim krev, protoze jsem nemela vajicka a hodnoty jsem mela na prd ☹️ Takze priblizne dva - tri mesice? Ja se omlouvam, ze se tak vyptavam, ale jak rikam mam strach, ze budeme zase cekat dlouho a ta psychika je hrozna 😬
@evikste u nás v caru by asi chtěl doktor ještě aktuální výsledky spermiogramu... Nvm jak to bude u vás... Já si myslím že to je individuální podle toho jaký má kdo problém. Naše první schůzka byla 23.5 a odběr vajíček byl 19.7 takže to jde opravdu dost rychle. Já jsem třeba mohla mít už i transfer za sebou ale bohužel jsem měla hyperstimulacni syndrom tak jdu až teď na ket. Uvidíš u vás se to rozjede taky ani se nenadejes a budeš stimulovat pak odběr vajíček a šup transfer ❤️
@johan7 tak paty pokus by mel byt nekdy v zari...priznam se,ze se ho strasne bojim a nejak se mi do nej nechce...horm profil doktorka nijak nekomentovala,ja si ho vyzadala pro sveho gynekologa a ted spekuluju,jestli nemam moc vysoke fsh,coz ovlivnuje tvorbu folikulu...resime,zda jit do darce spermii nebo ne...je to silene na psychiku a priznam se,ze uz to moc nedavame,bez deti nechceme byt,adopce asi taky ne...ach joooo...
@evikste já jsem opravdu složitý případ, já už se načekala na všecko možné 😀 tak uplně nevím, jak ti odpovědět, každopádně od první konzultace tak do dvou měsíců si myslím, že bys mohla začít s injekcema.
a víš co? my lady navzájem si to všechny přejeme, takže si tu správně 🙂
@catchulinecka jo uz to vidim, ze jsou same uzasne holky 😊 a jak dlouho? 😱
@evunkas Evi, je to hrozný, fakt je to na palici a co víc to člověk řeší, tím víc se tady toho přání ne a ne vzdát, ach jo, chtěla bych říct, že Tě chápu a vlastně i chápu, já po těch xy letech už si taky občas říkám, jestli má tohle všechno ještě cenu řešit, ale prostě ta naděje a ten červíček v člověku pořád hlodá a ta touha je prostě převeliká, to ať si kdo chce, co chce říká. A tu možnost dárce jste probírali i v Pronatalu nebo spíš jen doma?
@evikste poprvé jsme byli na klinice v roce 2014 a v roce 2015 se nám podařila dcera a ted po mnoha nevydařených ketech se snažíme o sourozence 🙂

Tak zitra jdeme probrat do centra nase 5.ivf a vysledky hor
. profilu a amh.Mam z toho docela vitr. Uz pred rokem jsem mela vcelku nizke amh,tak se bojim,co bude ted...☹Navic se budeme rozhodovat zda darce nebo jeste ne....ufufuf☹