IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Ahoj holky 🙂 tak dalsi Ket teda ut 10.9. 11:30 🤫❤️😔
@johan7 Ahoj Johanko,jasne,ze to dopadne,bude to skvele s clovek na to bude vzpominat leta-my ted v srpnu slavili 6 let od svatby...😉Nas ted ve ctvrtek ceka imunologie-vysledky,jsem zvedava,snad to bude ok,pokud bude vse ok,tak kolem 23.9. zari do toho jdeme znovu...hrozne se bojim,ze to nedopadne....☹
@evunkas Snad jo, už jsem měla i zkoušku šatů, tak ani nevypadám moc jako jitrnice, tak snad dobrý 😁 No to jsem taky zvědavá, jak to dopadne, snad to bude dobrý, sakriš práce už taky...to jsou pořád nervy dokolečka. Já mám teď 3.den ms a bolesti šílený. Už mě to taky nějak neba, tak snad to pak v tom říjnu dopadne.
@johan7 urcite to dopadne...my se brali v roce,kdy jsme kupovali byt,takze jsem svatbu moc neresila,spise jsem resila,jakou budeme mit sedacku😉Presto svatba dopadla uzasne-ale je pravda,ze saty bylo jedine,co jsem falt resila-chtela jsem jeden den v zivotr vypadat jak princezna😉
Urcite,nam to dopadne,podzim-zima je nase obdobi a pristi rok v lete budeme spolu trpet v horku s pupkem😉
ja mela ted menstruaci uplne spickovou,prisla presne po 28 dnech,bricho nebolelo nijak zvlast (a to jsme delali tury na horach),mozna je to tim cajem,co piju-smes bylinek od Mojzisove...
@evunkas Jé, fakt! No my se v květnu nastěhovali a sedačku ještě nemáme 😀 taky to tak mám, že si říkám, za co vše jsme mohli utratit, ale tak co, je to jednou, max.dvakrát za život 😀 přesně tak, ty šaty! No ale víš, že jo? Teď ten podzim ve vzduchu, uplně zbožňuju! A taky prostě vím, že podzim/zima to klapne a v létě budem funět 👍🏻 Tý jo, tak super! Oni ty bylinky fakt dělají hodně. Tak to mám radost.

@suromana aha no te paní právě ano, taky mi to prislo zvlstní..a ty ted ses pozitivní?