icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
3. říj 2019

@kackaa91 Kači, tak to je nádhera ❤️ jen tak dál a moc moc držím palce 🍀

johan7
autor
3. říj 2019

@evunkas Evi, to je super zpráva, moc Ti držím na zítra palce, ať vše probíhá hladce 🍀 ať jsou vajíčka kvalitní a hlavně ať to dopadne ke zdárnému těhotenství 🙏🏻 Moc na Tebe myslím a přeju Ti to.

kackaa91
4. říj 2019

@evunkas dneska máš odběr, tak držím palečky ☺️ a myslím na tebe. Uvidíš bude to dobrý 😉 hodně štěstí ☺ 🍀 @johan7 děkuji zlato, jsi hodná ❤️ mě se včera hooooodně ulevilo 🙏

evunkas
4. říj 2019

@kackaa91 Kaci,to je super..tak jen odpocivej,cti nebo koukej na serialy a hlavne odpocivej🙂Vsechno bude ok🙂

evunkas
4. říj 2019

@johan7 Johanko,diky moc....ja se tak bojim,idealne by mohla byt uz streda,aby mi rekli,jestli neco zbylo pro pro geneticke vysetreni🙂

evunkas
4. říj 2019

@kackaa91 moc dekuju🙂

kackaa91
4. říj 2019

@evunkas ano ano do čtvrtka do další kontroly budu zase jenom ležet, číst si a semtam se podívám na nějaký ten film či seriál. Hlavně ať je miminko v klidu a v pořádku 😊 🙏🙏... Vím že se bojíš ale uvidíš, bude to ok. Ale tvá nervozita a strach jsou na místě. Drž se zlatí ❤

evunkas
4. říj 2019

@kackaa91 Presne tak,hlavne odpocinek,stejne si ho tady vsechny zaslouzime,za to vsechno,co pro to delane...diky,uz tu cekam...

kackaa91
4. říj 2019

@evunkas tfuj tfuj ❤️myslím na tebe ❤🍀✊✊

lucik253
4. říj 2019

@evunkas Moc drzim palecky 🥰🥰🥰❤️❤️❤️

johan7
autor
4. říj 2019

@evunkas Drž se! Všechno bude dobré, teď jsou hvězdy nakloněny, vím, že to klapne 🍀

evunkas
4. říj 2019

Holky,moc dekuju za to,ze jste na mne myslely...Tak nakonec 7 folikulu a 5zralych a 1 nezrale vajicko...Takze zase takovy zazrak to neni,ale verim jim🙂Ale musim rict,ze mi dneska neni moc dobre ...takze od obeda lezim a koukam na serialy....

kackaa91
4. říj 2019

@evunkas zlatíčko to je dobře, určitě jim věř 😘 bude to dobrý 😉 pěkně odpočívej a relaxuj 😍❤️

lucik253
4. říj 2019

@evunkas Pekne odpocivej a neboj budou bojovat 😍😍😍 mne uz treti den je silene od zaludku zle 🤢

evunkas
4. říj 2019

@lucik253 diky...tak to me mrzi,ze je ti souflo...☹Ja tefy musum rict,ze je mi dneska fakt zle,blbe se mi cura,boli me bricho,mam pocit,ze jsem nadmuta,preci nemuzu mit ohss ze 7 folikulu....

lucik253
4. říj 2019

@evunkas Treba je to po odberu bolave,pekne se vyspi 😍 ja uz nevim co a jak lezet 🥴

evunkas
5. říj 2019

Jsem v nemocnici,bolest byla silena,tak jsme jeli na pohotovost a budou mi odsavat tekutinu z bricha...ja se z toho zblaznim...

lucik253
5. říj 2019

@evunkas Jezis az tak 😱😱😱 to mne mrzi
Drz se ❤️

kackaa91
5. říj 2019

@evunkas pane bože 😓 zlatí drž se. Myslim na tebe ❤️😔

johan7
autor
5. říj 2019

@evunkas Eviku, drž se, taky jsem to měla po opu, ale jen trochu a ze 4 folikulů, nemuseli odsávat, ale jak tady psaly holky, ohss zvyšuje šance na otěhotnění 🍀 vydrž to. Mě říkali až 3l vody a hodně, hodně bílkovin. Opatruj se! Přeju Ti ať je dobře.

evunkas
5. říj 2019

Tak jsem po laparoskopii...snad tam mela byt i krev.....ja si tu smulu vyzeru az do dna...

kackaa91
5. říj 2019

@evunkas pěkně odpočívej ❤️ uvidíš že když máš takove trápení tak teď to už vyjde 🙏🙏🙏 já jsem měla taky ohss a podívej jsem v 9 tt. Hlavně buď v klidu musíš nabrat sílu a energií ☺️ ❤️

lucik253
5. říj 2019

@evunkas Neboj bude to dobre...clovek asi musi trpet a pak se docka ❤️ Hlavne odpocivej 🥰

johan7
autor
5. říj 2019

@evunkas No ty jo, až takhle? 😞 to je šílený. Kde se tam vzala krev? Byla jsi poraněná? Hlavně ať jsi brzy v pořádku! 🍀

evunkas
5. říj 2019

Vubec nevim,co se tam stalo,jen vim,ze to zase delala ma neoblibena doktorka Pasekova...

lucik253
5. říj 2019

@evunkas A jsi teda v nemocnici?

johan7
autor
5. říj 2019

@evunkas Ty brďo, ale hele ta mi teda taky nesedla musím říct, dělala mi et a ne, že by teda něco udělala špatně (i když kdo říct, když jsem hned druhý den začala tak moc krvácet), ale pak jsem jí volala a byla strašně nepříjemná a v podstatě mě odklepla s tím, že špinění je normální, mlela si svou i když jsem jí říkala, že o žádným špinění nemůže být ani řeč, že to jsou kusy...
Hlavně ať jsi brzy fit! 🍀

evunkas
5. říj 2019

Ano,jsem.Laparoskopicky odsali tekutinu s krvi..mozna jsem mela pockat na car,ale ja uz to v noci fakt nedavala....☹ Tak uvidime,clovek si rika,4x vse ok,po pate toto....☹Navic se bojim o ta nase vajicka snad v tuhle chvili uz embryhja-zitra maji volat.Holky,mam pocit,ze uz se mimca nedockam....

johan7
autor
5. říj 2019

@evunkas Eví, opravdu ten nahoře zkouší, co vydržíš, ale ačkoliv ta cesta třeba tak jednoduchá, nevzdávej to, určitě se to všechno v dobré obrátí. Je dobře, že jsi jela, s tímhle není radno vyčkávat, udělala jsi dobře. Klidně si poplač, ale nezoufej, embryjka se určitě vyvíjí jak mají. Drž se! 😘 moc na Tebe myslím! Jsi neskutečně statečná!

kackaa91
5. říj 2019

@evunkas cesta je trnitá ale o to ten výsledek bude úžasný ❤️👶 jsi statečná a zvládneš to. Embryjka se ti určitě krásně vyvyji 🙏🙏☺️Evi velmi tě obdivuji, jsi silná a statečná ❤️

Strana