IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Holky,moc dekuju za to,ze jste na mne myslely...Tak nakonec 7 folikulu a 5zralych a 1 nezrale vajicko...Takze zase takovy zazrak to neni,ale verim jim🙂Ale musim rict,ze mi dneska neni moc dobre ...takze od obeda lezim a koukam na serialy....
Jsem v nemocnici,bolest byla silena,tak jsme jeli na pohotovost a budou mi odsavat tekutinu z bricha...ja se z toho zblaznim...
Tak jsem po laparoskopii...snad tam mela byt i krev.....ja si tu smulu vyzeru az do dna...
Vubec nevim,co se tam stalo,jen vim,ze to zase delala ma neoblibena doktorka Pasekova...
@evunkas Ty brďo, ale hele ta mi teda taky nesedla musím říct, dělala mi et a ne, že by teda něco udělala špatně (i když kdo říct, když jsem hned druhý den začala tak moc krvácet), ale pak jsem jí volala a byla strašně nepříjemná a v podstatě mě odklepla s tím, že špinění je normální, mlela si svou i když jsem jí říkala, že o žádným špinění nemůže být ani řeč, že to jsou kusy...
Hlavně ať jsi brzy fit! 🍀
Ano,jsem.Laparoskopicky odsali tekutinu s krvi..mozna jsem mela pockat na car,ale ja uz to v noci fakt nedavala....☹ Tak uvidime,clovek si rika,4x vse ok,po pate toto....☹Navic se bojim o ta nase vajicka snad v tuhle chvili uz embryhja-zitra maji volat.Holky,mam pocit,ze uz se mimca nedockam....
@evunkas Eví, opravdu ten nahoře zkouší, co vydržíš, ale ačkoliv ta cesta třeba tak jednoduchá, nevzdávej to, určitě se to všechno v dobré obrátí. Je dobře, že jsi jela, s tímhle není radno vyčkávat, udělala jsi dobře. Klidně si poplač, ale nezoufej, embryjka se určitě vyvíjí jak mají. Drž se! 😘 moc na Tebe myslím! Jsi neskutečně statečná!

@kackaa91 Kači, tak to je nádhera ❤️ jen tak dál a moc moc držím palce 🍀