icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
5. lis 2019

@europa00 A jak to teď budeš řešit? Máš za sebou už snad všechny vyšetření, podle toho, co píšeš, zkoušela jsi “zahojit” dělohu zevnitř nebo na psychosomatické úrovni?

evelisi
5. lis 2019

@europa00 Já si musela sama zařídit Malickovou po třech potratech. Základní mám z kliniky v pořádku a ejhle Malickova odhalila že mám protilátky proti placentě. Divila se že v 37 létech mě k ní neposlali hned než se začalo něco dít 😕

europa00
5. lis 2019

@johan7 upřímně na to s tou dělohou jsem přišla před rokem a pul až...když už bylo pozde na normalni tehu pac jsem tehdy cekala jedno v deloze a druhe ve vejsovodu..tehdy mem posledním vejcovodu...no ja moc nevím jak dělohu léčit zevnitř..tehdy jsem myela ž stačí odstranit ty srůstu a bude to ok...jenže asi ne...pač sliznici pry mám už atrofickou...proste tou kyretou šli hloubeji než meli...a práve za 14 dní jdu znova..tak se ho na všechno vyptám..jstli je pro mě vhodná nejake estrogenová nebo přirodní terapie...aby se ta sliznice dala trochu dokupy...zatim popijim jetelový čaj...a asnažím se ten spodek vyřešit, nastesti tedsty na streptokoky 2 x za sebou negativní..ale objevila se tam gardenela po tom tehdejšim vkladu nezdařilem sice asi nepatrne pač já nemám výtoky nic...ale je tam...dobiram entizol, a uvidim..nikdy jsem takovehle veci neresila v tomhle jsem novacek...tak se Kováře na vše poptám jak nejlépe tu dělohu připravit aby byla zdrava...a sama jsem zvedava co na kamere uvidim..celý prubeh jsem sledovala on line .-)

europa00
5. lis 2019

@evelisi no práve to je to co jsem psala...jsou to fakt..nemam slov..prachy prachy...vklady vklady....no počkej a to je tvuj jediný problém? pokud ano stačí ti asio leky a muzes otěhotnet přirozene ne?

johan7
autor
5. lis 2019

@europa00 Lifestream 😀 no pokud je problém estrogenová nedostatečnost, pak je spousta i jiných fytoestrogenů, kontryhel, cizrna, granát.jablko atd., po tomhle by měla narůst sliznice a myslím si, že pokud naroste a odmenstruuje je, pak by tam mohla začíst růst nová a lepší...jinak opravdu zkus ten měsíček olej dovnitř a já teď zkouším výplachy ječmenem a to je taky docela pecka, to si holky na semináři ohromně chválily.

kkacca
5. lis 2019

@johan7 moc drzim palce ať to zitra vyjde😘

johan7
autor
5. lis 2019

@kkacca Kači, až v úterý 12/11, já to prve napsala jen jako úterý a pak jsem si říkala, že vlastně to zní jako tohle úterý 🙂 ale i tak moc děkuju! Ještě jsme to podpořili a koupili dneska eliptik, jakože aby zafungoval zákon schválnosti 😀 no a co Ty a kosmonautík?

kkacca
5. lis 2019

@johan7 ja prave pochopila, ze zitra, tak teda přesouvam prani na další úterý 🙂 no ja čekám a čekám, 14dni do vylodění

johan7
autor
5. lis 2019

@kkacca Právě jsem na Tebe myslela, že už jsem Tě tady “neviděla” a ani na svatbě ses neukázala 😁 tak jsem si říkala, jestli už náhodou..., ale Vy jste šikovný a čekáte na ty moje narozky 😀 a kde budeš rodit?

kkacca
5. lis 2019

@johan7 dodatečne velká gratulace vdané paní 🙂 jsem registrovaná v podoli, ale teď malujou, tak teď ma zakaz, muže ven až za týden 🙂

europa00
5. lis 2019

@johan7 no toje právě to já prý mám hormonální profil v pořádku..kdybych mela malo estrogenu ani bych neovulovala nebo spatne ale ovuluji kazdy měsíc..takže nevím přesne jak to tam je...ale vím že tehdy pri vkladu kdy mi davali i estrogen na podporu tak jsem pak krvacela jak z bravka...no a pravda ze po odstraneni srustu jsem meral krasnou normlni menses...ale pouze 2 mesice pak se to vratilo pomalu tm kde to je...takže vš zjistim jak tam mrkne..a poptam se ho na sance na chyceni embria když mám tu atrofii...

johan7
autor
5. lis 2019

@kkacca Díky 🙂 no hlavně musí vydržet na toho 19...😀 tak na Tebe budu myslet.

evunkas
5. lis 2019

@johan7 budu moc drzet palce,ted to musi vyjit🙂my stale cekame na vysetreni toho jednoho embrya.ale spise jsem se smirila s neuspechem a pripadne v lednu to zkusime naposledy...

johan7
autor
5. lis 2019

@evunkas Evi, moc děkuju. Zkusíme to teď buď a nebo, bez Embryoglue a buď to vyjde vše nebo nic. Pokud nic, tak zkusím to imuno v Plzni nebo u té dr.Malíčkové a před dalším IVF to dořešíme. Jsem zvědavá, jak vám to vyjde...tak bych Ti to už přála! Tohle je fakt na palici, to věčný čekání...

johan7
autor
5. lis 2019

Holky, takže já jsem takovej dement! Dneska v 18 jsem si měla píchnout Ovitrelle a zapomněla jsem na to 🤦🏼‍♀️ Píchla jsem to teda teď, ale fakt mi kladl na srdce, ať to píchnu v těch 18....myslíte, že je to velkej průšvih? Asi jo, co...

europa00
6. lis 2019

@johan7 ahoj zavolej do caru a rekni presnou hodinu kdy sis to pichla at to prepočítají..rozdíl 6 hodin je hodně...budou ti muset posunout odběr na dříve pokud to pujde..držím palce

europa00
6. lis 2019

@johan7 joo a jeste proc si vlastne pichas ovitrile?? když vajička mas už v misce?..jako aby si telo myslelo ze ovulujes? a ty vložene jako vzalo ? já prave myslels ze to se picha pri odberu...ale v klasickem ivf se absolutne nevyznam...noo hele tak treba ti tam pak vklouzne i tvoje prirozene vajičko a budes mit trojcataaa ha haa..ty jo, jako to by bylo teprve terno

johan7
autor
6. lis 2019

@europa00 To není kvůli odběru, to je k řízenénu vyvolání ovulace před ket.

johan7
autor
6. lis 2019

@europa00 To jsme se taky smáli s doktorem, prý je to vzácné, ale mají i takové případy 😀

europa00
6. lis 2019

@johan7 jj a co ti rekli? tak si to pojisti sexem 🙂 si stejne myslm ze muzes tehotnet prirozene a pouze zalezi kdy se tva deloho rozhodne ze je ready...zbytek procesu asi funguje

johan7
autor
6. lis 2019

@europa00 Napsala jsem docentovi, tak uvidíme, já bych si nafackovala...

johan7
autor
6. lis 2019

@europa00 Já si to taky myslím, všechno funguje...dokonce byl krásný folikul 18mm na tom vaječníku, co skoro nemám po operaci a ten třeba 2 roky nevypotil nic, takže vše funguje. Ptala jsem se, jestli i tak můžeme a on tvrdil, že ano, ale jen je větší riziko vícečetných těhotenství.

europa00
6. lis 2019

@johan7 no to je super..ted jen at mas privetivou dělohu...a vše klapne neboj..kamaradka 6 let nemohla otehotnet ivf se branila zuby nehty a nakonec udelala dobre...sla na činskou, kde ji diagnostikovala chlad děloh..rok pila čaje a brala všemožné chorely no proste vše co ji řekla a po roce bum otehotnela a ted už se ji narodila krasna holčička..hrozne jsem ji obdivovala jak svemu telu verila..a čekat 6 leeet kazdou podelanou menses 6 let..je masakrrr...ale zvladla to...

johan7
autor
6. lis 2019

@europa00 To je skvělý! Ano, je to šílený záhul na psychiku takových let, vím o čem mluvím...každý měsíc ty stejný stavy. Čínu mám taky za sebou, akupunktury u Dr.Bílka, tak teď zkouším už druhý měsíc chlorellu a ječmen a zatím dobrý.

johan7
autor
6. lis 2019

Holky, tak mi psal docent a pak mi nezávisle na něm volal ještě jeden doktor a prý to před ket nevadí, vadilo by to pouze v případě odběru oocytů...uf! 🤦🏼‍♀️😀

evelisi
7. lis 2019

@europa00 Já mám blbou genetiku, hrozí postižené miminko, netvoří se mi vajíčka, takže odkázána na DV. Škoda že jsem to nevěděli dřív, dvě dárkyně a dva cykly na pojišťovnu šly v niveč 😕

europa00
7. lis 2019

@evelisi to je blbe nooo..ale snad se to vše v dobré obratí a dopdne to..čekáš totiž na to správné mimi..a až ho budeš mít v náručí tak si řeknes..prožila jsem toto všechno aby měla právě tebe❤️

evunkas
8. lis 2019

Holky vsem tady drzim palce,co uz jsou tehotni,je Vas tu docela dost a nebo ti,co se snazi.Nas 5.pokus byl od odberu na prd-po odberu nemocnice,odsati tekutiny z bricha,nakonec prodlouzenou kultivaci prezilo jen jedno embryjko.V tydnu prisli vysledky genetiky,neni vhodne k transferu....asi je to znameni,ze mame skoncit....

biedronca
8. lis 2019

Holky, tak 30.9 jsem byla na puknci - 23 vajíček.
7.10. jsme poslali 7 blastocyst na genetiku emrybí (hned při prvním IVF) a ...
30.10. nám přišlo krasných zdravých 5 emrybí,takže luxusní počet!!
Jenže, ted mam zpozdění už 3 dny, MS ne a ne dorazit, a ja se tak těším,aby mohl být KET.

racochejlek87
8. lis 2019

@biedronca ahoj ja mela taky a uz jsem chtela jit na vyvolavacku ja to mela tyden spozdeni...zavolej si do centra a rekni jim o tom do kdy mas cekat kdyztak ti pichnou inekci a do3dnu to dostanes😉😊ja mela 1mesic normalne mesicky 2mesic me to blblo ja mam jeste 4embria mela jsem jich 6 zdravych 1transfer se nepovedl a 2transfer me odstranili polyp a pri 2ket jsem v 9tydnu zatim vse ok😊drzim pesticky!!!!

Strana