IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
Holky dnes v 5 hodin ráno jsem začala bohužel zase krvácet. Jela jsem na pohotovost kde jsem lezela neděle, pondělí. Pan Doktor mě vyšetříl a řekl mi že mám nízko placentu a hrozící potrat 😪... Vubec mě nenechal hospitalozovat, řekl že mám jít domů ležet. Že je to buď a nebo. Sestra se hlavně starala ať ji zaplatím 90 Kč poplatek... Prijela jsem domu ležela jsem. A říkám si, to mám čekat na to nejhorší. Tak jsem se sebrala a jela do jiné nemocnice. Tam mě sestra hned vzala a zavolala lékařku. Lékařka mě prohlídla a řekla že placenta je sice níže ale nic není ztraceno. Rekla že si mě zde nechají a budou mě hlídat. Úplně jiný přístup. Jsem ráda že jsem jela do jiné nemocnici kde mají k pacientům i jiný přístup než pan doktor z rána kterého jsem probudila a zjevně mu nevyhovovalo mě vyšetřit. Teď se jen modlím a prosím ať je miminko semnou a je vše v pořádku ❤️ ❤️ 🙏🙏🙏
@kackaa91 Jejdamane, Kačíku, zlato, opatrujte se, oba, věřím, že bude všechno v pořádku ❤️🙏🏻 To je ten samý doktor, resp ta samá nemocnice, jak tam jeden viděl hematom a druhý už ne? Bože, mě se vždycky uplně otevírá kudla v kapse z takových přístupů a obzvlášť v takovéhle situaci, kdy je z těhulky jen uzlíček nervů. Drž se a pevně věřím, že pod novým/lepším dohledem už bude všechno v pořádku. Miminko je bojovníček, pohlaď ho za mě přes bříško ❤️
@johan7 jiný doktor zlatí ale nemocnice stejná...tam mě už nikdo nedostane. Tady kde jsem ted jiný přístup, sestra mi říká já se nedivím že brecite jste po ivf. Prostě jiný přístup. Chovají se k lidem jak mají. Na ultrazvuku se miminko vrtelo, hybalo ani ho doktorka nemohla změřit. Asi cítili ze mě nervozitu bobek můj malinký 😪 tak teď jsem se trošku uklidnila a tiše se modlím 🙏🙏🙏❤️
@kackaa91 To víš, že to bude všechno dobré, ale chápu, jaký asi zažíváš strach. To, že se bobek vrtěl je dobře, jen to tedy asi bylo i tou nervozitou, ale i tak je dobře, že se vrtí a bude se vrtět ještě až do zdárného konce. Jsi statečná a je moc dobře, že jsi poslechla svoje tělo a mysl a jela jinam. Je až k neuvěření kolika holkám to třeba nedopadlo jen kvůli přístupu lékařů a následnýmu stresu, to je šílený. Moc na Tebe myslím ❤️
@johan7 vím že kdybych zůstala doma, byla bych v háji víc. Měla bych ještě větší strach. Prostě chci ať udělám pro své miminko maximum🙏🙏❤️ teď už ležím na pokoji. Jsem už méně nervózní a rozhodně jsem klidnější. Řikam moji fazolce že vše dopadne dobře, moc se na fazolku těším ❤️
@evawest Moc děkuju, Evi. Jé, tak to je super, to jsi taky štír, já mám 19 😀 tak to třeba těm štírům tohle období přeje. Na Tvoje narozky měla narozky i moje babička vědma a ten úplněk, no 🙏🏻 kéž by to vyšlo. Dodatečně přeji všechno nejlepší, hodně štěstí, hlavně zdraví a ať už je jenom dobře 🍀
@kackaa91
jsou to dementi..chladní, jako by neveděla jak tohle je pro ženu kličové..co jsme prožili si asi neumí predstavit nebo jsou už tak neosobní ze všech případů....jaskto ze to o te placente nevideli drive?? ona se prece nesesouva dolu nebo ano??? ale hodne holek psalo různě že mely nizko placentu a tak meli klidový rezim ale vše dobre dopadlo...jj hezky tam zustan at je vse pod dohledem mas na to pravo...drzim palečkyyy,..vše dobře dopadne
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. IUI nevyslo a dnes jsem si byla pro leky a pred chilkou první davku aplikovala. Chtěla bych se zeptat vas zkusenejsich-je punkce bolestivá, sly jste pak normálně hned druhý den do práce? Děkuji
@azby Ahoj, vítej 🙂 hodně štěstí a ať se vše povede 🍀 punkce (opu) se dělá ve většině případů pod celkovou anestezií, takže bolestivá není, druhý den může lehce pobolívat podbřišek, pokud budeš hodně nastimulovaná, může se někdy rozjet hyperstimulační syndrom, který se v lehčí formě léčí klidem doma a bílkovinnou dietou a min.3l tekutin, v těžších v nemocnici na kapačkách, ale je to hodně individuální. Tím nechci strašit, jen nastiňuji z jakých důvodů by třeba bylo nutné být na nemocenské nebo tak. Ale když bude vše ok, tak druhý den můžeš fungovat s ohledem na zákrok a zdr.stav.
Ahoj holky, jak se máte? Co je u vás nového? 🙂
Ahojky holky, tak včera po měsíci kontrola a screening...
V čekárně čekání 40min , ta nervozita atd.
Krev, moč vše ok, ultrazvuk už přes břicho.
Hned se mimi ukázalo, mávlo ručkou a šup a otočilo se na bok a nene neotočím se.
Tak mudr trošku třepal s bříškem.
Vše nos ruky nohy kosti organy v pořádku.
Riziko dow.syndromu 1:8555
Prý chcete vědět pohlavi?
Ano chceme
Tak holčička a termín 28.5.2020

@evunkas Evi, kéž by, ale jsme nohama na zemi, mám teď uplně jinej pocit než poprvé 🙂 předtím jsem byla taková opatrná a muž byl v klidu a teď je opatrnej on a já jsem v klidu. Už si negooglim, co znamená píchnutí vlevo ve 3:50 😉 prostě to nějak dopadne.