icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 Lucí, až 24/6 právě.

lucik253
13. čer 2019

@johan7 jeee az tak jo

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 No hrozná doba, ale uvidím, jestli to vůbec bude mít smysl, jsem přesvědčená, že to už třeba nebude, ale třeba se mýlím 🙂 nicméně mě ty dva v mrazáku dodávají trochu víc klidu, ačkoliv člověk prostě věří, že to vyjde hned...ale jsem teprve na startu toho všeho, takže možností je ještě poměrně hodně, doufám. Pokud se dřív nezbláznim 😀

lucik253
13. čer 2019

@johan7 Ja vim no je to hrozne 🙁 ja se ted bojim hrozne 😢 kdyz vim ze tri pokusy uz byly a mimi nikde 🥺🥺🥺

johan7
autor
13. čer 2019

@lucik253 To je asi, Luci, opravdu přirozený, obzvlášť po tom všem, ale ono nám stejně nic jinýho, než doufat a věřit nakonec nezbyde. Jak říká Tonko Mardešić - jednou si to odnosí každá 🙂 a asi má pravdu, ale kdo na to má mít pořád nervy 🙂

catchulinecka
13. čer 2019

@johan7 přesně jak říkáš, každá se dočkáme! určitě! jenže ta cesta, to čekání, ty nervy, zklamání, znovu se odkopnutí ode dna, prostě tohle je fakt mazec

johan7
autor
13. čer 2019

@catchulinecka Je to tak, jak na horský dráze a vlastně i každej měsíc už předtím v přirozeným cyklu několik let.

johan7
autor
13. čer 2019

@kkacca Já si hlavně říkám, že tam bylo něco špatně hned ze startu, v podstatě druhý den po ET takový křeče a krev, to už bylo podle mě ono a pak to špinění celou dobu...no dopadlo to jak mělo.

evunkas
14. čer 2019

@johan7 ale neee...☹😧u me zatim nic,nevim co byli to stredecni zaspineni,ale na nidaci to bylo asi pozde,ne?Testovat se uz neodvazim,pockam na toho 20.,pokud se nic nestane...ale jsem totalne bez priznaku,takze se snazim,ale moc tomu neverim..
Johanko,u Tebe to urcite dopadne,mas dva v mrazacku,takze je to super,jeden z nich hude ten sampion...🍀

evunkas
14. čer 2019

@kiissiii budu na Tebe myslet,to musi vyjit....dekju moc.Zatim to vypada dobre,no dobre,nespinim,ale ze bych mela nejake tehotenske priznaky,to ne☹Takze byt se snazim,tak tomu moc neverim...Testovat mam 20.4.

lucik253
14. čer 2019

@johan7 Je to fakt na palici no 🥺 a ty vety nemysly na to atd to mne vzdycky 💩 at si to zkusi prozit vse to co tady vsechny protivame

johan7
autor
14. čer 2019

@lucik253 Taky jsme se včera shodli, že pokud půjdeme do KET už třeba další cyklus, tak už to nebudeme nikomu ani v rodině říkat. I teď to vědělo sice pár lidí a už i tak to budu muset všem říct, že to nedopadlo. Nic a hezky až bude hotovo 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@evunkas Mno...je to tak, bohužel je to asi fakt menstruace, sice zatím ne žádný jatka, ale je. Za chvíli budu psát do Pronatalu co a jak dál. Ale u Tebe je to dobrý znamení, že to přešlo a klidně to mohla být nidace, podle mě i to tělo je zblblý, tak to může být. Držím Ti moc palce 🍀

miralia
14. čer 2019

@johan7
@kiissiii Držím moc, moc palce. Určitě to vyjde. 😊
Mě čeká ve středu. Doufám teda, že embryjko bude ok. Moje poslední ivf a dva mrazáčci.

lucik253
14. čer 2019

@johan7 Presne no 😟 jen to moc nejde v rodine ututlat

evunkas
14. čer 2019

@johan7 tak pak dej vedet,co ti napsali...U me uvidime,co ten pristi tyden,moc tomu nedavam,ale treba budu mile prekvapena...

johan7
autor
14. čer 2019

Holky, tak doc.Mardešić má teď týden dovču, ale po telefonu mi dr. řekla, že pokud to nejsou vyloženě kusy krve, tak mám pokračovat v Crinone a Prednisonu a test tedy už 18.6, že prý špinění/krvácení není prognosticky ani negativní ani pozitivní faktor a že je moc brzy na nějaký soudy a že roli určitě sehrává i psychika, ale tohle není špinění, tohle už je fakt rozjetá menstruace, ale o tom nechtěla slyšet a jela si pořád svou, že to takhle dělají u všech pacientek, tak to mám dělat taky 😀 a bylo vymalováno.

kkacca
14. čer 2019

@johan7 já ti to chtěla psát, že oni budou trvat na tom, at bereš všechno dál...tak do toho 18.6. bych to vydržela, ikdyž bych to teda taky brala za hotový....

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca No jasný 🙂 testnu 18.6., oni budou klidný a já nebudu překvapená 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca A teda, že musím ležet, nesmím se ohýbat, nic tahat atd..., ale fakt mi to přijde částečně jako alibismus. Nechci bejt nějaká jako chytrá, ale fakt mi to přijde, že oni to prostě plošně dělají pro jistotu, aby byli krytý, když by něco.

kkacca
14. čer 2019

@johan7 přesně tak jak říkáš, oni mají prostě svoje postupy a ty aplikujou na všechny, radši bez komentáře 🙂

kkacca
14. čer 2019

@johan7 ted čtu druhou část, přesně jak říkáš..

evunkas
14. čer 2019

@johan7 aha,tak to do toho 18.6. vydrz s uvidi se...to uz je za chvili...oni se proste sichruji...a je to vsude stejne v Podoli mi taky kladli na srdce,at rozhodne neprestavam brat prasky,i kdybych zacla krvacet...

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca Přesně no 🙂 a co pan kosmonaut? Kdy se na něj jdeš zase podívat? 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@evunkas To bude asi stejný všude, jistota je jistota 🙂 Tobě držím palce, ať dopadneš lépe 🍀

kkacca
14. čer 2019

@johan7 další úterý, už to bude 20.tt a třeba už z něj bude holka 🙂

johan7
autor
Autor odpověď smazal
lucik253
14. čer 2019

@johan7 Tak test uz bude zachvilku a uvidis. No oni vetsinou to nechali vse brat a pak co krev ukazala

kkacca
14. čer 2019

@johan7 tak viděl to na kluka ted v 16., jenom to nechtěl tvrdit na 100%, že je ještě brzo, ale vzhledem k asi 50ti letý praxi bych řekla, že se nesekl 🙂

johan7
autor
14. čer 2019

@kkacca 😀 třeba...ale tak minule už to potvrdili jakože na tuty?

Strana