IVF 2019 (obnovená skupina)
Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247
@lucik253 No hrozná doba, ale uvidím, jestli to vůbec bude mít smysl, jsem přesvědčená, že to už třeba nebude, ale třeba se mýlím 🙂 nicméně mě ty dva v mrazáku dodávají trochu víc klidu, ačkoliv člověk prostě věří, že to vyjde hned...ale jsem teprve na startu toho všeho, takže možností je ještě poměrně hodně, doufám. Pokud se dřív nezbláznim 😀
@johan7 přesně jak říkáš, každá se dočkáme! určitě! jenže ta cesta, to čekání, ty nervy, zklamání, znovu se odkopnutí ode dna, prostě tohle je fakt mazec
@catchulinecka Je to tak, jak na horský dráze a vlastně i každej měsíc už předtím v přirozeným cyklu několik let.
@johan7 ale neee...☹😧u me zatim nic,nevim co byli to stredecni zaspineni,ale na nidaci to bylo asi pozde,ne?Testovat se uz neodvazim,pockam na toho 20.,pokud se nic nestane...ale jsem totalne bez priznaku,takze se snazim,ale moc tomu neverim..
Johanko,u Tebe to urcite dopadne,mas dva v mrazacku,takze je to super,jeden z nich hude ten sampion...🍀
@evunkas Mno...je to tak, bohužel je to asi fakt menstruace, sice zatím ne žádný jatka, ale je. Za chvíli budu psát do Pronatalu co a jak dál. Ale u Tebe je to dobrý znamení, že to přešlo a klidně to mohla být nidace, podle mě i to tělo je zblblý, tak to může být. Držím Ti moc palce 🍀
Holky, tak doc.Mardešić má teď týden dovču, ale po telefonu mi dr. řekla, že pokud to nejsou vyloženě kusy krve, tak mám pokračovat v Crinone a Prednisonu a test tedy už 18.6, že prý špinění/krvácení není prognosticky ani negativní ani pozitivní faktor a že je moc brzy na nějaký soudy a že roli určitě sehrává i psychika, ale tohle není špinění, tohle už je fakt rozjetá menstruace, ale o tom nechtěla slyšet a jela si pořád svou, že to takhle dělají u všech pacientek, tak to mám dělat taky 😀 a bylo vymalováno.

@lucik253 Lucí, až 24/6 právě.