icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
15. čer 2019

@teachandlive Jé, ten je hezkej, hodně štěstí, ať se daří i nadále 🙂🍀

teachandlive
15. čer 2019

@kkacca děkuji děkuji děkuji! 🙂

catchulinecka
15. čer 2019

@teachandlive super, na 9 den po boží, at roste!!!!
A jinak holky mazec ty naše příběhy kolikrát co tu čtu...Taky přidám do vínku....Po prvním IVF jsem hned otěhotněla, jenže mimoděložně, takže to bya taky pěkná sprška, tehdy jsem si říkala, že tohle se fakt může stát jen mně...takže ted už bojuju s jedním vejcovodem, který je špatně průchodný ještě k tomu všemu. při druhém ivf jsem se během punkce probudila z narkozy, napíchli mi špatně žílu, taky mazec, no a pak hyperst. syndrom a odsávali vodu, masakr, ale naštěstí jsem už byla těhotná 🙂 no a pak strašně moc ketů a ani jeden nevyšel, ted jdeme do posledního a pak znovu celé ivf, no úplně se hrozím, co mě ještě čeká

teachandlive
15. čer 2019

@catchulinecka děkuju ti a posílám spoustu energie do dalších pokusu ❤️

evunkas
16. čer 2019

@johan7 v podstate je to tak,jak pises,jen s tim rozdilem,ze se mrazi vsechny,co preziji prodlouzenou kultivaci a pak se cca 3-6 tydnu ceka na vysledky toho pgd,az jsou pak vysledky,tak ee vkladaji jen zcela zdrava embrya a ta spatna se likviduji...

Tak to me mrzi,ze tak krvacis tak test se blizi a rozhodne se a budes se moc chystat na ket🙂

Ja nespinim nekrvacim,ale jsem zcela bez jakychkoliv priznaku,takze to ve ctvrtek moc nevidim:-Ale nadeje umira posledni🙂

evunkas
16. čer 2019

@kiissiii tak to me mrzi,ale uvidis,treba to zrovna vyjde...budu drzet palce🍀

evunkas
16. čer 2019

@teachandlive super,potichu gratuluju...A jak ti jinak je?

teachandlive
16. čer 2019

@evunkas děkuju ti moc. Je mi úplně normálně, žádné nevolnosti, ani kapička krve, jen jsem malinko unavenejsi. Jo a Teda je mi vedro k zalknuti, ale to s tím možná nesouvisí 😁 Jediný, co jsem udělala jinak než při prvním pokusu, nechala jsem se ubytovat na noc v Heliosu, abych jen ležela po tom ketu. A nezačala jsem se zrovna chovat jako těhotná, nezměnila jsem stravovací návyky a ani jsem se v dalších dnech nešetřila.

johan7
autor
16. čer 2019

@evunkas Ale evidentně je to řešitelná záležitost, což je super. No já mám zase bolesti a o něco víc krvácím, takže test bude fakt jen formalita, abych jim to potvrdila. Držím palce! 🍀

johan7
autor
16. čer 2019

Mám ještě dotaz na vás, holky, co máte víc zkušeností. S vašeho, čistě subjektivního pohledu, je lepší dát si pauzu mezi et a ket třeba dva, tři cykly nebo do toho jít rovnou, pokud by to šlo? Jak jste to měly?

lucik253
16. čer 2019

@johan7 Ja loni 21.10. ET a pak pry muzu hned KET, mudr nebyla proti,pry jak se citim. Tak KET 23.11. Pak byly Vanoce atd. Potom 5.2. schuzka a to ze jeste udelame hysteroskopii. No a dalsi KET byl toho 25.3.

kiissiii
16. čer 2019

@evunkas no dnes jsem se dozvěděla, že Mudr napsal do zprávy, transfer 5denni blastocysty a až po transferu mi řekli, že je tam 70% lyza...do své zprávy ale napsal, transfer dvou embryíi špatné kvality..jsem zhnusená, protože je šance nulová. Zázraky se dějí, ale to by byla fakt halit.
A jak na tom vůbec jsi? Nestíhám to tu číst 🤪

kiissiii
16. čer 2019

@johan7 za met bych šla do toho hned, pokud se cítíš, dokud je tělo ještě nahecovane hormony

kiissiii
16. čer 2019

@catchulinecka teda ty sis toho taky zažila hodně, je dobře, že si tak silná a bojuješ dál.

johan7
autor
16. čer 2019

@kiissiii Děkuju za reakci 🙂 No momentálně se cítím strašně a úplne nevím, jestli mám sílu tohle zažít další měsíc znovu (myslím jako fyzicky - to krvácení co mám zase od včera je fakt strašný!), ale trošku se to ve mě právě bije, jestli počkat třeba dva cykly a trochu se srovnat nebo do toho jít teď, dokud je tam “hladinka”...

evunkas
17. čer 2019

@kiissiii ahoj,tak uvidis,ale jeste bych to nevzdavala...U me nic noveho,nekrvacim,nespinim a pokorne cekam do toho 20.6.,tj. 16.den po transferu,kdy si dle kliniky mam udelat test...ale vubec mi nic neni,takze nevim,no...uvidime...

evunkas
17. čer 2019

@johan7 tohle bych probrala s doktorem,co by i doporucoval on a mozna vcetne moznych duvodu,proc si hned druhy den po ket zacala tak nejak spinit/krvacet..ale pokud by tam nebyly zdravotni prekazky,resp. citila by ses na to,sla bych do dalsiho pokusu hned,tedy pokud nechcete jet treba nekam na dovcu....

lucik253
17. čer 2019

@johan7 Dobre rano, dnes testujes?

johan7
autor
17. čer 2019

@lucik253 Dobré ráno, zítra až, ale asi si zajdu na krev rovnou, ať je to 100%.

johan7
autor
17. čer 2019

@evunkas Určitě, to chci, jen mě zajímala i vaše zkušenost. Měl dovolenou, tak snad se mi dneska ozve a probereme to. Děkuju

kkacca
17. čer 2019

@johan7 ahoj, já myslim, že stačí test a pokud by se tam něco rýsovalo, ukáže to test a pak bych šla na krev, ale jak se to chce, já byla na krvi dvakrát, pže v Pronatalu jí neberou, teda vzali by, ale bylo jednodušší si jí zaplatit 🙂

kiissiii
17. čer 2019

@evunkas budu ti držet pěsti ať tam ty vytoužené // najdeš 😉

lujana0
Autor odpověď smazal
evunkas
17. čer 2019

@kiissiii diky,ale jak rikam,moc uz tomu neverim..dneska jsem od rana silene zoufala a ubulena,coz v praci a open spacu plnych lidi,je fakt super☹

kkacca
17. čer 2019

@evunkas tak pokud sis ještě nedělala test a nedostala, tak šance je vždycky 🙂 a jsi první koho znám, kdo vydržel čekat 16. dní 🙂))

lucik253
17. čer 2019

@johan7 Tak budu drzet palce a pisni 🧸

evunkas
17. čer 2019

@kkacca ja bych ho udelala klidne drive,ale bojim se zklamani....jsem v tom hrozna...tak proto...uvidime,ve ctvrtek Vas budu informovat...menses mi drzi Utrogestan,nikdy jsem to pres nej nedostala...

kkacca
17. čer 2019

@evunkas já jsem si zase říkala, že když tam nic nebude třeba hned 8. den, tak že si řeknu, že je ještě brzy 🙂 Mně utrogestan udržel jak kdy, tak držím palce 🙂

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca No já co tady občas koukám na test, co tam maj slabou čárku, tak já tam nikdy nic nevidím, ačkoliv se všichni shodnou, že viděj ducha 😀

johan7
autor
17. čer 2019

@lucik253 Děkuju, ale mám menstruaci, takže asi ani není k čemu, ale i tak děkuju 🙂 jsi zlatá.

Strana