icon

IVF 2019 (obnovená skupina)

johan7
11. čer 2019

Holky, co jste byly ve skupině autorky @nikinu, která nakonec celou skupinu v rámci svýho duševního klidu a štěstí celou smazala, ráda bych s Vámi zůstala v kontaktu, ale nepamatuju si všechny Vaše nicky, tak když budete chtít, můžem pokračovat třeba tady.
@karbouda
@evunkas
@kackaa91
@lucik253
@catchulinecka
@kkacca
@bambulka247

johan7
autor
17. čer 2019

@evunkas Evi, nesmutni, ještě opravdu není nic ztraceno, držím palce!

kkacca
17. čer 2019

@johan7 neboj, svojí bys viděla 🙂))

evunkas
17. čer 2019

@johan7 diky za podporu,uvidime🙂

teachandlive
17. čer 2019

@lujana0 posílám spoustu stesti tvým směrem 🙂 🍀🍀🍀

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca Tak jsem si nakonec udělala ten test už dneska, ať už na to nemusim myslet a můžu jít směle dál, samozřejmě negativní, jak bylo jasný. Domluvila jsem se s dr.Mardešićem, že se k němu mám po skončení ms objednat a domluvíme, co a jak dál, tak uvidíme 🙂

lucik253
17. čer 2019

@johan7 Tak to mne mrzi ale clovek nic nenadela 🥺 tak uvidis co rekne. Ja zas na ms furt cekam no 🤔🤔🤔

kkacca
17. čer 2019

@johan7 Tak nic moc jineho se nedalo cekat, to jsme věděly..super, ze te vezme hned, když se věci hybou, člověk nemá čas přemýšlet 🙂 moc drzim palce a neztracej optimismus

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca No jasný, to spíš, abych měla důkaz pro ně, že fakt nekecám a nešpinim, jak se mi snžila ta dr. vnutit 😀 děkuju moc, snad klapne ten ket. Když mám sama o sobě vysokou slizici, nemusela bych brát ani další hormony a jít pak rovnou na věc...teoreticky.

johan7
autor
17. čer 2019

@lucik253 Čekáš jakože máš zpoždění nebo ještě po tom zákroku? Luci ani nevíš, jak bych Ti to přála.

evunkas
17. čer 2019

@johan7 tak to me mrzi...ach jooo.Ale ver,ze ten ket bude uspesny...budu drzet palecky...

johan7
autor
17. čer 2019

@evunkas Evi, moc díky, na Tebe myslím a držím palce 🙏🏻

kkacca
17. čer 2019

@johan7 no tak on malo kdo to bere statečně jako ty, tak je to podle me od nich trochu chlacholeni, asi nechtějí někomu dva dny po et rict, to nemáte šanci..ja myslim, ze by to slo hned, ket bez stimulace má myslim i větší úspěšnost, ale tak on ti Mardesic všechno rekne, tam bych se nebala 🙂

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca No už se na něj těším, na kluka, teď mi přivodil trochu mrzení, jak byl na dovče, ale teď zase společně napneme plachty 🙂 Já právě tohle chlácholení a udržování umělejch nadějí, když vím, že to prostě neklaplo nemám ráda, ba co víc, když mě pak někdo přesvědčuje o opaku. Ale to dáme prostě, to vím 😀

kkacca
17. čer 2019

@johan7 taky to nemam rada, lepší pocitat s horším než žít v bubline a pak cumet 🙂 no dovolil si dost odjet na dovcu 😂

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca Viď, nechápu, jak si to mohl dovolit 😀 asi mu budu muset říct, ať se polepší a víckrát se to neopakuje 😀 Jako to víš, že mi to mrzí, že nejsem z kamene, ale jsem radši když vím, i když to nejsou dobrý zprávy.

kkacca
17. čer 2019

@johan7 jasne, ze to mrzi, bylo by fakt divny, kdyby ne, ale jede se dal..jak mi rikala kamaradka, co byla dvakrat na ivf a buď to nevyslo nebo potrat, musíš mít vždycky plan a harmonogram co dal, nakonec ma dvě děti prirozene 🙂

johan7
autor
17. čer 2019

@kkacca Ale jo, ono to tak asi fakt je a funguje to 🙂 můj přítel mi včera řekl to samý, že sice nevyšel plán A, ale máme ještě plán B a to je důležitý.

lucik253
17. čer 2019

@johan7 Po te revizi,dnes je to 4tydny,uz by to mohlo prijit no

johan7
autor
17. čer 2019

@lucik253 A byla jsi od tý doby na prohlídce? Bylo vše ok?

evunkas
17. čer 2019

@johan7 to je super,ze mas v chlappvi oporu...jasne,ze jo,vyjde ket,neboj...vsichni se toho mimca jednou dockame a pak zapomenene na vsechny strasti,ktere tomu predchazely...
Dneska me silene bolo zada☹

evunkas
17. čer 2019

@lucik253 me po revizi prisla cca 30 dnu po...Urcite se dockas🙂

lucik253
17. čer 2019

@johan7 ano tyden po, vse dobre

lucik253
17. čer 2019

@evunkas No kez by tak do vikendu jo 🤔 29.6 jedem do Tater a nerada bych zrovna tam 😒

johan7
autor
17. čer 2019

@evunkas Je skvělej, fakt ho mám za odměnu, nevím teda ještě za jakou, ale mám 🙂 já jsem o tom přesvědčená, že to někdy vyjde, dřív nebo později.

johan7
autor
17. čer 2019

@lucik253 Tak snad se i ten cyklus nastartuje, je to pro tělo zásah, držím palce, ať je všechno dobrý.

lucik253
17. čer 2019

@johan7 Moc dekuji 👣🧸

kiissiii
17. čer 2019

@evunkas proč tomu nevěříš?

evunkas
18. čer 2019

@kiissiii snazim se,ale jsen total bez priznaku,takze asi proto...do toho to mini spineni 8.den.Ale po ketu jsen byla presvedcena ze to budr to prave a vyjde to...Mabzel je stale presvedceny,ze to vyslo-pry jsem naladova a plactiva...tohle ale bude spise z tech vsech hormonu...ale treba to fakt vyjde🙂

evunkas
18. čer 2019

@johan7 urcite to vyjde,nam vsem...Jak ti je,kdyz si vysadila vsechny leky?Co krvaceni?mne od vcera boli silene zada,ale to pred menstr. nikdy nemam a pak mam,kdyz si zavadim utrog. na prstu takovy pruhledny hlen...vubec nevim,co to vse ma znamenat,ale ctvrtek se blizi🙂

johan7
autor
18. čer 2019

@evunkas Já už jsme je vysadila předtím, už jsem věděla, že je to zbytečný, zatím teda cítím ještě podbřišek, ale to asi všechno bude ještě trvat než se srovná. Ty nejhorší dny už jsou snad za mnou, dneska už se to blíží snad ke konci. Ty jo, tak to jsem fakt zvědavá, ale fakt bych si u Tebe taky tipla, že to vyšlo 😀 a dostat bys to měla dle jakoby řádnýho cyklu kdy?

Strana