Ivf a akupnktura/jóga. Máte zkušenost? Jak zvýšit šanci na úspěch?
Ahoj!! Chci se zeptat.. S manzele jsme ted podstoupili ivf, bohuzel neuspesne. Chystame se na KET a rada bych pro to neco udelala. Doporucili by jste mi nekoho/neco co by mi mohlo pomoci a zvysit tim sanci na uspech? Mate treba zkusenost s akupunkturou pred ET/KET?
Diky a hezky den!!
@tynka2904 Můj názor je, že pokud chceš tento měsíc absolvovat KET a jsi pro to rozhodnutá, tak nějaké cvičení jógy nemá smysl, nevím.
Na kvalitu embrií bych se vůbec neupínala. Snažila bych se být co nejvíce v pohodě, chodit ven na vycházky, něčím se doslova ZABAVIT.
Osobně ale bych z dlouhodobého hlediska volila jiný postup (nevím, co vše už jste prošli vy). Po nějaké době snažení bych postoupila diagnostickou laparoskopii, pokud by k otěhotnění nedošlo ani po ní, žádala bych o lázně. Určitě cvičit dle metody Mojžíšové, event. si nechat provést mobilizaci kostrče.
Přeji hodně štěstí. Zklamání bolí, ale je třeba stále vidět světlo na konci tunelu a bude to dobré. 🙂
@daisymaminka presne jak pisete
@tynka2904 je pravda ze nam to trvalo 7let nez se zadarilo mezi tim jsem mela i laparoskopii a cvičení Mojžíšové s kontrolou kostrce jelikož stačí kdyz spadnete jako dítě a muze to hned byt problem jinak treba ve zline hnali do dalšího ket po neúspěchu a pak v brne mi bylo doporučeno vzdy aspon 6mesicu dat pauzu at se trochu vyčistím....

Me u posledniho ivf zabralo 2mesice chodit na reiki a joga a pak se zadarila krasne 2tehotenstvi bez problémů predtim nic telo bylo slabe tak 3potraty a 2 neuchyceni po ivf