IVF a transfer leden 2021. Je na tom někdo podobně?
Zdravím, v lednu jsem podstoupila své 3. IVF (již mám dvě děti, obě z IVF), dnes mám dvě třídenní embrya a ve čtvrtek jdu na transfer🙂 Je tu někdo na tom podobně?
Holky můžu se zeptat, podstupovali jste některá zákrok při kterém se zjistí připravenost sliznice na přijetí embrya? pokud ano, vydařil se pak KET?
@zuzicek2013 ahoj, vůbec nevím o čem mluviš a že neco takového je..🤔. Sliznici mi pani doktorka kontrolovala ultrazvukem a taky měřila... to je zajímavé, popiš o co jde.🙏
Tak já dneska 7. den po ET a začala jsem špinit. Jelikož minule to bylo stejně a bylo to biochemické, tak se bojím, že to zase nedopadlo...😔
@karolkama
@majili diky holky!!! mam strasnou radost, protoze jsem ET moc neverila a nezbylo nam nic na zmrazeni, takze jsem z toho celeho byla fakt spatna...ikdyz se jedna o 3. dite a clovek to cele bere jinak samozrejme, nez kdyz se snazi o prvni, ale tak i tak se clovek pak na to cele IVF naprogramuje a proziva to😓 Kazdopadne vam chci rict, at neztracite nikdy nadeji!!! ja jsem v celku silny pripad neplodnosti a hle, vypada to, ze budu nakonec mamka tri deti🤭😄 tak se tesim na vase testiky!!!
@koderly krásný,velká gratulace.prosim tě,jaké testy ti dělali před IVF?
@zuzicek2013 uplne vsechny...hormonalni profil, ultz, pruchodnost vejcovodu, uroplasmata z moci a dalsi nemoci - i s manzelem, genetika - i s manzelem, imunologie - tu mam hodne spatnou, bez kortikoidu zabijim spermie i trofoblast (cast embrya pri uhnizdeni)...
@koderly a měla jsi i Hysteroskopii nebo ERA test?
@zuzicek2013 nene, to ani jedno...U me se zamerovalo na tu imunologii
tak jak to u vas vypada holky?😉
Ahoj holky, zrovna jsem si dala kafíčko a chystám se vám napsat. Už jste dál než já, jsem teprve 4 den po vloženi. Chci se zeptat i přesto, že si děláte test brzo a zjištujete , že jsou snhuláčči, tak bych to ješte tak nevzdávala. Počkejte na krev. 🙏. Ale měly jste v tom termínu co mám já pobolíváni podbřišku jak před menstruací, občas?
@karolkama ja jsem magor, takze asi kazdej den 😂😂😂 nepocituji temer nic. Vcera jen asi parkrat za den takova jakoby mensi krec jak pri menstruacnich bolestech. A silene me teda boli prsa, ale ty bolely uz hned po OPU, mam je zvetseny a nemuzu skoro lezet na brise, jak to boli, ale to je asi uz ze vsech tech hormonu pred tim.

Tak mi nakonec zůstali 2 mrazáčci 🙏 ❤