IVF a transfer leden 2021. Je na tom někdo podobně?
Zdravím, v lednu jsem podstoupila své 3. IVF (již mám dvě děti, obě z IVF), dnes mám dvě třídenní embrya a ve čtvrtek jdu na transfer🙂 Je tu někdo na tom podobně?
@koderly strašně moc gratuluji a držím dále pěsti 🍀
Já mám zrovna po ET, nakonec z těch 12 zbyly jen 4 a zaváděli mi jedno o kterém pan doktor říkal, že je super, ale v papírech mám B/1, tak budu doufat, že to taky dopadne dobře jako u tebe. Jestli něco zůstane na zmražení se dozvím až zítra.
Ahoj holky, já jsem byla na odběru 23.1. Měla jsem 5 vajíček, takže žádná sláva. Ale všechny krásné. Sledovala jsem je jaždý den a z 5-ti se vyvíjí jen jedno a to ještě pomalu. Po třech dnech má 6 buňek, ale snaži se. Rozhodlo se , že se dnes vloži ke mě, tak jsem zvědavá, jestli se mu bude u mě dařit lépe.🤗
@karolkama to jsem ráda, že je na tom někdo stejně. Budeme se informovat 🙂
Já měla zavedeno jednoho prďolu 5. den. Ještě 3. den jich bylo 12 a včera mi ten 5. den řekli, že zbyly 4 embrya, jedno z nich vložili a čekám na dnešní výsledky, jestli zůstane nějaký na zamražení.
Moc držím pěsti, aby nám to oběma vyšlo 🙏 😍
@karolkama no ještě 3. den to vypadalo hodně slibně, protože 7 jich bylo kompaktní morula a 4 byly osmibuněčné a 1 sedmibuněčná a ten 4. den byl pro ně nějaký kritický a zůstaly 5. den jen 4 a jsou to blastocysty a jedna zavedena a zbytek se ukáže až dneska. Až po 11. hodině tam bývají výsledky.
Taky by mi bylo líto, kdyby nezůstalo nic na zamražení, protože sice pevně věřím a doufám, že to ET nám vyjde, ale představa dalšího kola injekcí mi není moc příjemná ☹
@koderly nechci strašit, ale internet píše: Dojde-li k rozdělení rýhujícího se vajíčka mezi třetím a sedmým dnem od početí (tedy v době, kdy se vajíčko uhnízďuje v děložní sliznici), mají oba zárodky pouze jednu placentu a jeden vnější plodový obal, ale dvě vnitřní plodové blány. Takto vzniká většina jednovaječných dvojčat.

@koderly jeee to vypadá moc slibně 🙏🙏 držím palečky a tiše gratuluji maminko