IVF. Bojíte se jako já?
Holky, kdo jde na IVF teď v květnu a bojí se jako jááá? 😞

•
16. čer 2010Jasně, že schválně nééééé 😃
0
Tak vidíš, ty udělej. My se s chlapem moc nehodneme na jídlech. Já mám docela ráda těstoviny, rýži, kuřecí maso. On vepřový, a brambory, na jakýkoliv způsob, akorát brkaši nechce, tu zas já ráda.
A mě to nebaví vařit, furt jen to, co che on a taky s tím časem jsem na tom blbě, ale naštěstí mě ještě nevypakoval z domu.
A mě to nebaví vařit, furt jen to, co che on a taky s tím časem jsem na tom blbě, ale naštěstí mě ještě nevypakoval z domu.
My učíme dlouho jenom někdo, takový magoři, jak jsem já, víš. Mám ještě po odpolednách jazykové kurzy pro veřejnost, středa je v pohodě, to si můžu mezitím zajít domů, ale ostatní dny opravdu jdu ráno o půl sedmé z domu, a přijdu po sedmé večer. To je tak pravidelně. Ale ted je to lepší, odmaturovali mi už oktavání, tím pádem mi ubylo 5 hodin, dobíhají už i kurzy a je to vcelku na pohodu. Navíc jsem se snažila nahnat si látku, protože jsem jednak nevěděla, jak mi dají lázně a jednak jak to bude s těhotněním, takže už mám vesměs dobráno a jen opakujeme nebo procvičujeme na počítači a je to v pohodě. Včera jsem si dokonce vyrazila s jedním kurzem na chvilku na pivo (teda já neměla), byla to poslední hodina, tak mě pozvali jako poděkování...
ahoj holky,
marcelko: jezdím do CARu na Obilní Trh...
jinak su z OPU taková zklamaná a bojím se toho co bude jelikož sem měla pouze 6 vajuch... oproti předešlým 19 je to pěkněj rozdíl... v pátek si mám volat kolem poledne jak na tom bobíšci sou... doufám, že budou kvalitní...
marcelko: jezdím do CARu na Obilní Trh...
jinak su z OPU taková zklamaná a bojím se toho co bude jelikož sem měla pouze 6 vajuch... oproti předešlým 19 je to pěkněj rozdíl... v pátek si mám volat kolem poledne jak na tom bobíšci sou... doufám, že budou kvalitní...
@78marcela no tak to doma opravdu nepobydeš :-o
@martiiik18 málo ,ale někdo jich má ještě mín´,ale třeba to zas budou velcí bojovníci :-N
a že až v pátek já volala hned 2den :-|
@martiiik18 málo ,ale někdo jich má ještě mín´,ale třeba to zas budou velcí bojovníci :-N
a že až v pátek já volala hned 2den :-|
No nepobydu. A ironíí je, že odevšad člověk slyší, no jo, učitelé, ve dvanáct jsou doma a furt maj málo...za tohle bych kolikrát kopla do ksichtu, fakt že jo.
Přála bych každému, ať si tam jde stoupnout, třeba jen na měsíc a pak by viděl. A taky by mě velmi zajímalo, kdo z učitelů dosáhne na průměrný plat v této republice.
No ale to je mimo téma.
Fakt je ten, že kdyby mě to nebavilo, tak za ty nervy a prachy by to fakt nestálo. Jenže jsem to odmala chtěla dělat a asi jsem se pro to narodila a to je pak těžký.
Přála bych každému, ať si tam jde stoupnout, třeba jen na měsíc a pak by viděl. A taky by mě velmi zajímalo, kdo z učitelů dosáhne na průměrný plat v této republice.
No ale to je mimo téma.
Fakt je ten, že kdyby mě to nebavilo, tak za ty nervy a prachy by to fakt nestálo. Jenže jsem to odmala chtěla dělat a asi jsem se pro to narodila a to je pak těžký.
tak mám zas konečně všechno hotovo uf :-p
já bych taky dělala ráda co mě baví,ale to jsem se měla líp učit 😃
a hlavně jsem ráda,že mám aspon nějakou práci,i když v poslední době se to tam nějak s prominutím sere tak ,abych se měla vůbec kam vrátit :-S to by mě asi už i mrsklo tady v okolí nic není všechno rušeja nepříbýraj nikde 😕
ale koukám tady nokdo tak zas pádím 😃
já bych taky dělala ráda co mě baví,ale to jsem se měla líp učit 😃
a hlavně jsem ráda,že mám aspon nějakou práci,i když v poslední době se to tam nějak s prominutím sere tak ,abych se měla vůbec kam vrátit :-S to by mě asi už i mrsklo tady v okolí nic není všechno rušeja nepříbýraj nikde 😕
ale koukám tady nokdo tak zas pádím 😃
Teď jsem mluvila s tou mojí doktorkou. Říkala, že zítra teda na krev, a když nic, tak doporučuje jeden měsíc počkat. Přestanu brát léky, tím se mi spustí měsíčky prý, pak dostanu na měsíc další léky, abych měla ms další měsíc, a pak teprve KET. Takže ty lázně teda absolvuju, když bych měla stejně měsíc čekat. Äch jo.
Začni psát odpověď...

Odešli