icon

IVF březen 2024: Kdo jde s námi?

spygy
16. únor 2024

Ahojky, jde někdo do pokusu IVF v březnu? Pojďme se vzájemně podpořit.

bh8
13. kvě 2024

@zabicka01 mrzi me to😘 priste to vyjde❤️ Tobe i mne❤️❤️ verim tomu
Zadna slova to nevyjadri, zazila jsem to v dubnu.. ale jsem s Tebou❤️

junetule
13. kvě 2024

@zabicka01 tak to me mrzi 😢😢 tak zkusis znova? Je to sice narocne, to vim, ale az se to podari, tak to prece stoji za to. My se teda zatim drzime. Porad myslet na to, aby uz prvni trimestr byl za mnou a bylo vse v poradku.

zabicka01
13. kvě 2024

@bh8 dekuji 💕 jo, teď nám to vyjde!!!!! Musí 🥳🥳🥳😁

zabicka01
13. kvě 2024

@junetule jo jasné, ze bude. To mam vždycky par dnů období, kdy říkám, ze na to kašlu, ale vždycky to přejde. Ja vím, nemyslet na to nejde, ale snad uz bude u tebe všechno v pořádku 💕 u někoho to klapnout muselo. My si ještě na to ❤️ musíme chvilku pockat.

bh8
14. kvě 2024

@zabicka01 ahooooj. Ja uz mam MS, takze nam to vyjde temer stejne, pokud pujdete i tento cyklus do KET?

zabicka01
14. kvě 2024

@bh8 tak super, ze uz dorazila. No ja jdu v úterý na kontrolní krev a tam se domluvíme co a jak. Ale pokud to půjde chci jit hned do dalšího pokusu 😇 teď lehce spinim, tak jsem zvědavá kdy se to rozjede….

bh8
14. kvě 2024

@zabicka01 ja mela ted mesic pauzu, nevyslo mi to a byla jsem mimo cr, tak ted to dame😉😉

zabicka01
16. kvě 2024

@bh8 ahojky, prosimte ty jsi ten minuly měsíc po biochemickém vysadila léky a dostala jsi menstruaci? Ja vyřadila v pondělí progesteron a krvácení stále nikde. Jen v úterý trošičku spineni 💁 uz chci menstruaci 😅

bh8
16. kvě 2024

@zabicka01 ahoj, mne se rozjelo krvaceni i pres Progesteron - Amelgen

ewka32
19. kvě 2024

Ahojky holky, dneska jsem si zkusila test, ale nic. Jsem 12dni po IVF. Myslíte, že krev, na kterou mám jít v týdnu může ukázat něco jiného, nebo by musela být dneska alespoň slabá čárka?

zabicka01
21. kvě 2024

@ewka32 ahojky, bohužel by tam uz měla byt pěkná čárka 😪 takze od krve nic necekej. Vím, ze bys rada slyšela neco jiného ❤️

zabicka01
21. kvě 2024

@bh8 ahojky, tak dnes na krvi hcg nula, uf, mam radost, ze je všechno pryč. Menstruace nikde, MUDr říkal, ze se dá považovat za menstruaci jak jsem krvacela týden po transferu, tak to muselo odejít s tím. Takze teď čekám na menstruaci a jsem teda zvědavá za jak dlouho přijde 🧐

junetule
21. kvě 2024

@zabicka01 a kdy pujdes na dalsi transfer? Pristi mesic?

zabicka01
21. kvě 2024

@junetule uvidím kdy přijde MS, na začátku července jedem na dovcu, tak nevim jestli to nechat až na potom.

junetule
21. kvě 2024

@zabicka01 no tak to mozna ano, at na dovolene nemyslis na to, at se neco nestane, kdybys byla po transferu. Ten mesic uz nehraje roli a budes klidnejsi.

ewka32
22. kvě 2024

@zabicka01 ano, máš pravdu. Nic tam není 😞.

bh8
22. kvě 2024

Ja dnes byla na UZ a tento mesic nas ceka KET v nativnim cyklu. 31/5 13:30.

zabicka01
24. kvě 2024

@ewka32 co další pokus kdy pujdes ☺️😉

zabicka01
24. kvě 2024

@bh8 jee super. Těším se za tebe a moc držím palečky, aby to vyšlo ❤️❤️❤️

bh8
24. kvě 2024

@zabicka01 dekuju❤️

junetule
30. kvě 2024

Ahoj holky, tak vypada to, ze po peti neuspesnych ket se to konecne povedlo 🤗 dnes jsem dostala prukazku, ultrazvuk v poradku a prvotrimestralni screening vysel uplne nad me ocekavani. Vsechny syndromy, vady negativni. Deset prsticku na rukou, deset na nohou 😃 nejde ani popsat, jak ze me spadlo to neustale napeti a ze si muzu rict, ze nejhorsi mam doufam za sebou.
Holky vam taky preji, at se vse vydari 🙂✊

jitula82
30. kvě 2024

@junetule Velká gratulace a držím palce! Já včera dostala naopak tu špatnou zprávu... ani 5. pokus se nevydařil. Ale těší mě, že všechny stále bojujeme 🙂

junetule
30. kvě 2024

@jitula82 taky jsem rikala, ze to nevzdam, dokud se to proste nepovede 🙂 drzim vse, co mam ✊

zabicka01
31. kvě 2024

@jitula82 to me moc mrzí 😒😒 achjo musíme bojovat dal 🙏🙏🫣☺️

zabicka01
31. kvě 2024

@bh8 ahojky, tak co uz mas v sobě miminko 😇😇💕

bh8
31. kvě 2024

@zabicka01 ahooj, ano, dekuju, ze sis vzpomnela❤️

bh8
31. kvě 2024

Holky, davali jsme aj to lepidlo, tak jsem zvedava

zabicka01
31. kvě 2024

@bh8 super, taky ho chci teď dávat 🙏😀😀 kolik chtěli v tvém caru? My dáváme 10.000,— plus 5.000,— chcou za to lepidlo 🫣😤 tak držím vše co mam ❤️ kdy chces testovat 🙈😳😉

bh8
31. kvě 2024

@zabicka01 my platili za ket 10500 plus 5 lepidlo. Ja nevim, jak dlouho to vydrzim. Ale rano jsem delala test, abych vedela, jak jsme na tom skrz ovitrill a byl negativni. Takze kdyz neco pak objevim, vim, ze to neni zbytek hCG z injekce

bh8
4. čer 2024

Dnes uz jsme to s muzem nevydrzeli.. jestli se nam nahodou nezarilo prirozene😀😀

Strana