Máte prosím někdo zkušenost?
prosím máte někdo zkušenost?
Ahojky, chodim do Caru do Smetanovky. Jsem po 2. IVF a jsem vcelku spokojená. Sestřičky jsou milé, všechno ti vysvětlí. A doktoři- dr. Hradecký:myslim, že je to asi nejlepší dr. v Caru, díky němu jsem možná těhotná. Jedu na krev 9.12..Dr. Vlček je tam asi novej, připadá mi, že se se všim radí s ostatníma dr.. A dr. Košťák: tomu jsem musela přijít na chuť, ale je v pohodě, akorát mi neudělal všechny vyšetření a kvůli tomu nejspíš nevyšli dva předchozí pokusy. Držim ti pěstičky ať všechno klapne a hlavně pevný nervy. Neni to zrovna procházka růžovým sadem, ale pro mimi to musíme podstoupit 😉
venyska, koukam, že si se vdávala 4.4.-já taky 😀 😀 😀 moc vám to slušelo 😉
Ahoj.
Já chodila do tohoto centra v Karlových Varech a max. spokojenost. 😉 je to pobočka toho Plzeňskýho a otevřený to tam je relativně krátce (myslím tak 1,5 roku). Vše OK. Sestřičky úžasný 🙂
Já mám ze Smetanky dvojčata 🙂 a obrovská spokojenost a perfektní přístup. 🙂 Vyšel mi první pokus. 😉
Ahojky, já bohužel dneska udělal test a byl negativní.Byla jsem už na dvou pokusech a nic...............Byla jsem v Plzni u MUDr. Vlčka a jak už někdo psal, taky mi přijde, že tam je nový, dokonce mu radily i sestřičky.........
ahoj holky<
já také chodím do Smetanky.
Mám za sebou 3IVF a mám jednu dceru.
Snažíme se o další. 3.IVF nevyšlo. Ted stimuluji na 4.
ahoj holky, chtěla bych se k vám přidat, já plánuju navštívit tohle centrum příští rok, přecházím z jiného. Jak dlouhá je tam čekací doba po objednání ? a taky nevíte někdo, jaký tam mají ceník? jsem už bohužel samoplátce
@pigy tak to vím také dobře neb jsem tento pokus už měla jako samoplátce. ten balíček,co jsem ti psala,tak ten mají za 39tis + léky. ty nejlevnější jsou merional,pak normálně decapeptyl a všechno okolo,tak to by vyšlo na 10-15tis,ale já díky tady koníkovi sehnala léky a vyšly mě na 6tis.
není zač a ted se zeptám já proč přecházíš a odkud.
chápu,jen aby jsi nebyla zklamaná,je to tak téměř všude.
@sslunicko no to je mi jasný, ale stačí mi, když čtu, co všechno je v jiných centerech automatický a co v artu není, prostě je toho víc a já chci změnu, nepříjde mi normální, když jsi objednaná na desátou a ještě v půl jedný sedíš v čekárně, není normální, když tě při ET pomalu zraní, na pokoji je zima, netopí, po transféru s tebou cloumají a naráží posterlí do dveří, sestry si jen tak zmizí na hodinku kdo ví kam, je toho prostě víc 😒
Ahoj holky, chtěla bych někoho z vás zeptat na zkušenosti s ivf v plzni. Byla jsem na 2ivf v plzni natalartu ale bohužel neúspěšně, tak chci zkusit jít sem, prý mají lepší úspěšnost. Nemáte někdo zkušenost, a taky jak dlouho po objednání se čeká? Moc děkuju.
8.12.tam jedeme na konzultaci.budu ráda za jakoukoliv Vaši zkušenost