icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
9. lis 2020

@terezarys děkuji moc... No už je mi lépe,už mi není na zvracení, a jen říham a v noci mě budí mocak s potřebou na WC... Jinak pohoda...a co u tebe? Jinak ty chvilkové křeče podbřišku mám stále, 🤷, tak uvidime

twins_sovovi
autor
9. lis 2020

@mateska11 jo takhle. Doufám že teď to bude s větším a častým kontrolam aby vše hlídaly... Hlavně potrebuju odpověď člověk se nemůže posunout dál....

jasemin26
9. lis 2020

@twins_sovovi vím že je to pro tebe hrozně těžké, až ta bolest uleví zkusite to znovu? Já se teď strašně bojím ti psát, abych tě neranila víc, ale jsem citlivá a strašně mě trápí co se vám stalo😢.. kdyby jsi kdykoliv chtěla klidne napiš, třeba i do sz

terezarys
9. lis 2020

@jasemin26 jako břicho bolí pořád... Při nekalé větší námaze mě chytají brutální křeče a v noci se kolikrát nemůžu ani otočit na posteli jak mě to táhne...
Jinak mocak moc necítím ale já jsem strašný lajdak na pití.. Takže nevypiju ani 1.5l tak nemám moc co čůrat asi 🤷‍♀️🤦‍♀️

jasemin26
9. lis 2020

@terezarys aha, tak to já mám křeče taky kdZ dělám něco těžšího nebo při rychlém vstani. No uvidíme obě zítra 😉, snad nás obě doktor potěší

mateska11
9. lis 2020

@twins_sovovi chápu. Řekli vám, kdy budou nějaké výsledky? Co chlap, jak to bere? Je ti oporou?

jasemin26
10. lis 2020

@terezarys tak tfuj tfuj držím palečky 🍀👍

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 klidně piš ❤️chci hned po 6ti neděli... Mám pořád v hlavě odpočet týdnu a pořád odpocitavam do termínu což je strašny když vím že ji u sebe už nemám, ale pořád mám v hlavě co když něco zanedbaly a malá by žila nebo prostě všechno dohromady pořád nevím nic co by mě aspoň v těch otázkách uvedlo na jednu cestu mám před sebou milion cest a já pořád stojím a nemůžu se pohnout a to nevedeni mě ničí.... Jsem ve fázi že nevěřím je to dneska týden a nemám prostě nic uspořádané nebo zachytnout se toho ze bylo něco špatně....

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@mateska11 řekly jen že to přijde ke gynekologovi to bylo celý 🙁chlap je na stejný vlně dneska šel poprvé do práce tak jsem zvědavá jak to dneska bude.... Je mi strašnou oporou staral se o celou domácnost mě nechal odpočinout a pořád byl se mnou psychicky mi moc pomáhá děti mě Taky drží myslela jsem že budou mít hodně otázek, ale vůbec se ne ptají jen když jsme prohlížel katalog z bambule co by jim mohl donést Ježíšek co by si přály tak dříve jsme se rozplyvaly nad miminkovskejma hračkama a jak vědí tak nic neřekly. Čekám kdy přijdou otázky jestli přijdou jak jim to mám podat určitý věci je zajímají jako děti myslím.... Nechci je nějak ranit nebo aby měly nějaký noční můry stačilo mi když mi chlap říkal jejich reakce když to musel doma říct že prej jedna ani tak ne ale druhá na ten výraz prej nezapomene....

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi ahojky já ti věřím,promiň že se tak ptám to přišlo tak náhle? Nebylo to nějak blbe nebo tak? Mě to strašně šokovalo. Ví se kdy budou výsledky? Jinak asi blbá otázka dá se malá nějak pohřbít? Věřím že to 6ti neděli je dlouhé, ale věřím že se dočkáte.nevim jinak co na to říct,snad tě víc hlídat a nějaké vyšetření co by tomuhle předešlo. Drž se myslím moc na tebe

terezarys
10. lis 2020

@jasemin26 ahojky i tobě držím pěsti!!!! 🍀
U nás vše vporadku, mimi vidět nebylo, zatím jen gestacni Vacek, ale už i se zloutkovym, tak říkala že to znamená že ten váček není prázdný... Že se to vyvíjí tak jak má že mám být v klidu... Měří 12mm, takže taky povyrostl... Prostý týden ve čtvrtek jdu na další a to už by mělo jít videt i embryo a srdíčko...
Tak čekám na zprávy od tebe 🙂

mateska11
10. lis 2020

@twins_sovovi Ja byla parkrat u detske psycholozky kvuli osklivym vecem, ktere se dely kolem synova otce. Nevedela jsem, jak k tomu pristoupit. Ona zduraznovala, ze o tom mame s ditetem mluvit, i kdyz se nepta, ze je uz dost chytry a vnimavy (tehdy mu bylo 6) a ty otazky ma, jen se stydi ptat a taky vidi, ze pro nas dospely to neni lehky, tak asi nechce obtezovat. Takze obcas proste to tema sama nacnu a on nic nerika, nerad mluvi o neprijemnych vecech, ale posloucha. A mne to neni prijemny, ale vim, ze je to dobre. Nevystvetluju vse do detailu, aby to pochopil, ale nic mu nenalhavam.

zuzicek2013
10. lis 2020

Holky omlouvám se,že Vám sem tak vpadàm.Chtela jsme poradit.Tento měsíc beru Estrofem a mám mít stimulovány KET.v září se musel transfer zrušit, protože jsem onemocněla.trpim v tomto období na časté anginy. Kamarádka mi poradila na imunitu vitamínový doplněk- houbu Reishy a ještě nějakou,tak jsem začala doplněk brát. Ale teď vlastně užívám Estrofem a nevím jestli to neudělá nějakou paseku,nevím zda se to dá užívat společně.nemate s tím některá zkušenosti?jestli raděj nebrat jenom nějaké vitamíny pro těhotné.Ale.bojjm se,že zase budu nemocná :/.díky za každou radu.

jasemin26
10. lis 2020

@terezarys ahojky😍 tak to je super zpráva to se budu těšit na další utz. Náš dnes dopadl takto😍 už je tam prý i srdíčko 😍. 8.12 jdeme na screening 😍

terezarys
10. lis 2020

@jasemin26 krásnýy!!!!! Mám radost a moc ti gratuluji!!! A který Teda jsi tt podle výpočtu?

jasemin26
10. lis 2020

@terezarys děkuji moc 😘 snad bude vše v pořádku.. Dr říkal 6-7 týden.. předpokládaný termín porodu 1.7 😍

terezarys
10. lis 2020

@jasemin26 tak to si o týden ode mě... Mě to vychází na 8.7.

alena138
10. lis 2020

@jasemin26
@terezarys holky oběma gratuluji, krásné zprávy 😊

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 to je na celé té věci právě pro mě strašnej otazník všechno bylo v pořádku jak z krve tak na screeningu malá prospivala.... O měsíc později jsem šla na kontrolu ke gynekologovi a hned mi dělala test z moci a ten byl taky v pořádku o 2 minuty dyl dělal ultrazvuk akci srdce jsme viděly oba dva..... Jeste se mě ptal jestli to viděl sám. Tak jsem řekla že jsem viděla pak už ale po dlouhý době nic nešlo idet udělal mi vnitřní ultrazvuk a tam taky nic ale říkal že nechce nic říkat dopředu že je třeba debil že mě žene do nemocnice ale že je i malá menší ale že by to nevadilo... No v nemocnici mi udělaly ultrazvuk, ale průtok krve nezaply nic prostě jen jediný co se shodovalo na obou ultrazvucich byla její poloha, ale nic víc.... Po ultrazvuku okamžitě zavedly 2 tablety na vyvolání a pak po 3 hodinách další 2 pod jazyk pak mi odtekla voda ani nechtěly vidět vlozku nic... Když se malá narodila nikde známky rostepu, nebo že by byla jako 3 týdny mrtva "musela by být v rozkladu..." vypadala normálně nikde nic ani snura okolo krku barva celyho tělíčka byla růžová jako když se narodí zdravé miminko... Nic mi neřekly když mě hned druhý den propouštěly nic mi neřekly jen když jsem se ptala kde je tak že ji poslaly na pitvu... A že výsledky přijdou k mymu gynekologovi... Je to už týden a pořád nevíme ani tečku jiný vědí alespoň něco zachytnyho co bylo špatně ale nám neřekly do dnes nic. Mám pocit jako by mi ji vzaly a nemusely třeba žila a udělaly mi vyšetření špatně rve mě to na tisíc kusů že nic nevím nepřijde mi to normální vždyť by hodnoty aspoň z ty moci v ten den musely bejt špatný twl 3 týdny měla bych otravu jako kráva a o bolestech nebo krvácení nemluvě mě nic nebylo fungovala jsem stejně celou dobu....

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 přemýšlela jsem nad tím ale nemám zkušenosti a nevím jestli by nám ji daly... 😔

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 gratuluji k miminečku❤️

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@mateska11 tak už se mě jedna dcera ptala tak to asi přijde déle nebo se chtěla zeptat až budeme samy...

terezarys
10. lis 2020

@twins_sovovi ahoj, jen Ti chci napsat že mě moc mrzí o se stalo, každopádně nevím jestli ti z výsledků neco řeknou... Moji známé před měsícem umřeli miminko, 38tt... Jela do nemocnice že necítí pohyby, taky nenašli srdíčko, okamžitě vyvolavacka... Miminko vypadalo normálně, žádná omotana pupeční šňůra nic... Výsledky z pitvy - žádné... Prostě se to stává. Přestalo bit srdce.... :( něco jako syndrom náhlého úmrtí kojence, akorát prostě v těhotenství.. Takže asi bych moc nespolehala na výsledky z pitvy... :( je to smutné, zdrcující... Ale prostě nedá se s tím nic dělat... Přeju ti hodně sil... :( :-*

terezarys
Autor odpověď smazal
terezarys
10. lis 2020

@jasemin26 a ty už nejdeš do toho screeningu na další kontrolu? 🙂

alena138
10. lis 2020

@twins_sovovi já tě chápu, taková bezmoc a nevědomost je mnohdy horší. Drž se.

jasemin26
10. lis 2020

@alena138 děkujeme 😍

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi to je prostě šílený 😕 já myslela že když se miminko přestane vyvíjet že ta hodnota klesá aspoň z té krve ne😕, doufám že to prostě nějak nepodelali😕, nevím jak dlouho trvaji výsledky pitvy🤷. Ale přijde mi divné že píšeš že byla růžová, nevím co si o tom myslet🤷. Hrozně mě to mrzí 😢, snad vám dají nějaký určitý výsledek a ne že se nezajistilo proč to takto smutně dopadlo😢. Doufám že až půjdete po 6ti neděli že tě budou víc kontrolovat

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi já právě nevím jak to je🤷, ale říká se že kdZ rodiče to miminko mají možnost pochovat že se s tím potom trochu lépe smiřují, než když nic🤷😢

jasemin26
10. lis 2020

@terezarys ahojky, nene další kontrola do toho screeningu prý není potřeba, tak snad doktor ví co dělá🤷

Strana