icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
terezarys
10. lis 2020

@jasemin26 tyblaho... Tak to je Teda pěkně dlouhé :O to bych byla na nervy jak se znám 😀

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@terezarys to je prostě strašný člověk to potřebuje vededet a hlavně dnešní doba je tak na to zdravotnictví už i trochu vpředu tak nechápu jak nemůžou jmzjistit příčinu 😔dekuju

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@alena138 právě člověk neví na čem je a co se stalo neměly by říkat že nevědí musejí už předce poznat že něco b, lo jinak než mělo...

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 chceme hned po 6ti neděli jít na další a samozřejmě si vydupeme kontroly častější i kdyby jsme je měly platit prostě to nenechám na nic ať si říkaj co chtěj.... To umělé oplodnění není korunován záležitost a ty maminy by prostě měly být více sledovány a ne jednou za měsíc... Na co je Teda placení zdravotka k čemu když pak nemáme tu péči co by měla být.... Já nad tím také přemýšlela kde je kde ji mají a tak a jestli by nám ji vydaly nebo jak tk vůbec je četla jsem že dávají dítě myslím od 25tt že v mém případě tk je ještě plod 😔tak nevím

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

Každopádně mě měl mít na kontrole už 20.10 a vsraral se na to a posunul mi to až na 3.11 třeba už tam mohl vidět něco špatně. Už se nikdy takhle odbit nenechám i kdyby jsem jim měla list na nervy je to jejich práce jsou za to placený... Chápu že to mají každý den, ale od toho tam jsou....

jasemin26
10. lis 2020

@terezarys mě taky přijde že je to šíleně dlouhá doba 🙄 ale co nadělám. Snad bude vše v pořádku 🤷

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi určitě se pak nenechte odbýt, . Aha to je mi líto😕 to je ale pro ty kamínky taky blbý že nemají možnost se rozloučit 😕

kocila
10. lis 2020

@twins_sovovi moc mě mrzí co se stalo... myslím, že pitva odpoví na tvé otázky ..Proč? a dokážeš všemu lépe porozumět. Screening pouze říká, jaká je pravděpodobnost nemoci, ale vždy tam je riziko, nikdy není nulové ani s nejlepšími hodnotami. Pokud miminko mělo vadu, určitě pitva dokáže popsat jakou, nebo se může potvrdit infekce, která je pro miminko moc nebezpečná atd.... těch možností je hrozně moc. Trošku si vybavuji, že jsi psala, že jsi něco chytla od holek? Průjem? teploty?

Nad některými věcmi člověk nedokáže vládnout a ani kontroly každý týden nezaručí, že by se to nestalo, naopak častý UTZ není nic zdravého pro miminko.
Potřebuješ čas a tvá rodina taky...dej tomu čas a pak se cesta jakou máš jít opět ukáže a budeš vědět co dál....
moc na tebe myslím a přeji ti, aby se bolest zmírnila a přišlo smíření a poté nová chuť...třeba chuť si jít pro nového mrazáčka, nebo třeba jet někam na dovču, cokoliv, co ti vykouzlí úsměv a novou naději...drž se a mluv o tom...🍀

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 já se s ní rozloučila když jsem jí měla po porodu v ruce, ale stejně jakoby to nestacilo😭😭😭
@kocila nechyta měla to jen malá právě... Dneska jsem mluvila s patologií musela jsem zavolat nedá mi to spat😭 přímo doktor kterej pitvu provádel a věděl přesně kdo jsem mi jen řekl jestli jsme věděly pohlaví to jsem řekla že holčička svým způsobem to potvrdil že byla 😞😭 příští týden mám na začátku zavolat a pojedeme si pro zprávu a vše nám vysvětlí, ale po telefonu nemůže což chápu... Že všechno ještě není hotové drtí mě to že to trvá tak dlouho 😭😭😭😭😭😭 Čekat další týden bude strašnej nic nepomáhá hlavu mám v jednom ohni a jen přemýšlím od ty doby co vztanu a usínám s pocity viny a všechno se míchá dohromady 😭😭😭

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi já ti rozumím 😢 doufám že to vše vysvětlí pitva, bohužel malou ti to nevrátí 😢, drž se zlato. A doufám že tě to časem nebude tolik moc bolet, ale úplně ta bolest nezmizí 😢.

twins_sovovi
autor
10. lis 2020

@jasemin26 bolest nevymizi jen si myslím že odstup času to trochu zahojí, ale jizva zůstane a strach je na plný míře... Snad ji je nahoře dobře 😞😭

jasemin26
10. lis 2020

@twins_sovovi určitě jizva na srdci zůstane a nikdy nezapomene, ale věřím že to postupem času neříkám hned ale za čas bude bolet min. A strach bude určitě, i já se teď bojím jak to dopadne po tom co jsi prodělala ty. Ale neboj až do toho půjdete znovu, musí to dopadnout, a my tě tu všichni budeme podporovat jak bude v našich silách. .. co se týče nebe Určitě se tam má čistý andílek dobře.drz se jsme s tebou😘

kocila
10. lis 2020

@twins_sovovi ani se nenaděješ a je příští týden a budeš vědět více informací...
život je občas nespravedlivý a bere lidem to nejcennější co mají...proč.. to se asi nikdy nedozvíme..
pro malou jsi byla nejlepší máma a pokud existuje nějaké potom, tak se jednou spolu potkáte...

twins_sovovi
autor
11. lis 2020
terezarys
11. lis 2020

Holky, prosím konzumujete skořici??? 🤦‍♀️😁
Já jsem dostala úplně brutální chuť na strudl, a teď mi říká kámoška "no ale víš že v těhotenství bys skořicí jist neměla"... Tak nevím.... 🤷‍♀️

mateska11
11. lis 2020

@terezarys Ja myslim, ze kdyz si das trochu skorice ve strudlu, tak se nic nestane 🙂 Ja jsem v 26t a strudl uz jsem mela 🙂

terezarys
11. lis 2020

@mateska11 jako dívala jsem se že všude píšou v malém množství nevadí... Ale co je malé a velké množství že... 🤣

pecenacek
11. lis 2020

@terezarys to je to samý jako játra, ryby, všude kde je domácí majonéza(vejce), hermelíny a jine podobné sýry,... A dál nevím co ještě?

alena138
12. lis 2020

@terezarys skořici když ji máš ve štrůdlu trochu pro chuť a vůni nevadí, taky jsem měla a popravdě jsem nevěděla, že bych ji neměla 🤣. Horší jsou plesnivé sýry, syrové maso a vajíčka apod. Se zázvorem taky opatrně - rozehřívá a zvyšuje tlak. Čerstvého max 4g jsem dopátrala.

terezarys
16. lis 2020

Ahoooj kočky 🙂 tak jak se vám vede? Co je nového? 🙂
Já mám posledni dvě noci brutální sny.. Včera se mi zdálo o moji 10 let mrtvé babičce, a dneska o mrtvém známém, vůbec ty sny nechápu, celé dny pak nad nima přemýšlím... Pak jsem zas nestupovala do nějakého autobusu a někam jsem odjížděla a syna jsem nechávala na zastávce se sousedkou a čekal až pro něj přijde manžel... Jako radši ani nechci domyslet co by to mohlo znamenat... Odcházím od syna???!!! Mrtví??!! 🤦‍♀️
Máte některá taky takovou divočina vnoci? 🙂

zuzicek2013
19. lis 2020

Ahoj holky,prosím kdo měl tedy KET stimulovaný?chtěla jsem se zeptat kolik dní před transferem jste začali brát Progesteron/Utrogestan?já jsem dneska 15 DC a v papírech jsem měla napsáno,že zavádět 2-0-2,na transfer jdu 20 DC ,což je 6 den braní Progesteronu.cetla jsem ,že je nejlepší transfer 5 den branì,tak by mě zajímalo jak jste to měli vy a zda to může nějak ovlivnit úspěch/neúspěch.diky

marky125
19. lis 2020

@zuzicek2013 ahoj, od 14 DC jsem zaváděla ultrogestan a 19 DC jsem šla na transfer. Takže podobně jako ty. Embryo se chytlo a dnes začínám 17.tt 🙂

jasemin26
20. lis 2020

Ahoj holky tehulky, kdy se vám objevili první tehu příznaky? Já krom nočního chození čůrat, nepociťuji nic😕🤷

terezarys
20. lis 2020

@jasemin26 ahojky, Mě to taky všechno "zmizelo"... A u syna v úplně stejném týdnu 🙂 já teď nechodím ani na ten zachod vnoci až nadranrm jednou... Ale byla jsem na kontrole tak vím že je vše ok a přisuzuju to tomu že se prostě srovnává hladina hormonů 🙂

mateska11
20. lis 2020

@jasemin26 já krom čůrání měla ještě skoro hned hroznou únavu a nízký tlak. Jinak ale nic extra, žádný zvracení atd 🙂

jasemin26
20. lis 2020

@terezarys dekuji.. tak snad to bude ok i u nás🙏

jasemin26
20. lis 2020

@mateska11 děkuji, jo únavu mám taky, ale přisuzovala jsem to tomu utrogestanu... Jinak právě krom toho nočního čůrání nic... Tak jsem si říkala jestli není nějaký problém...se do toho 8.12 asi zblázním 🤣

terezarys
20. lis 2020

@jasemin26 určitě jo.. 🙂 na netu je plno diskuzi o vymizení příznaků 🙂 ale já už radši nic nečtu, protože pak mi z toho už hrabe 😁

jasemin26
20. lis 2020

@terezarys já už právě taky nic nečtu 😉👍

terezarys
20. lis 2020

@jasemin26 já jsem se přidala na fb do skupinky TP červenec 2021 a tam je to celkem fajn.. Mrkni a přidej se třeba 🙂

Strana