IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@jasemin26 No.. jestli bude jako prvni syn, tak ten me nenechal spat dva roky a i pak se budil, ale uz jen treba jednou az dvakrat za noc 🙂 Termin mame dle MS 22.2., podle UTZ o tyden driv, ale kdyz to spocitam podle ET a tak , tak to vychazi na toho 22.2. a asi je proste hodne velkej 🙂
@marky125 tak tohle super,a brala jsi i nějaké vitamíny?tak uvidíme,budu doufat,že to konečně klapne,jdu v úterý.
@zuzicek2013 budeme držet palečky 🍀👍
@zuzicek2013 brala teda pořád beru vitamíny pro těhu. Doktor říkal, že stačí kyselina listová, pokud máš pestrou stravu. Ale já dost zvracela a nedokázala pořádně nic sníst, tak jsem chtěla, aby mimi nic nechybělo. Dej pak vědět jak se cítíš.
Ahoj holky, předem se omlouvám za můj hloupý osobní dotaz, odpovídat nemusíte bude-li vám to nepříjemné. Já se chci zeptat jestli jste cca tak v 6tt mohli mít s partnerem pohlavní styk 😌😊, já vím že na začátku jsem to měla zakázané ale nevím do kdy. Když to napíšu blbe chtěla bych si to ještě užít než se začnu kulatit😊. Na screening jdu 8.12 mám se zeptat až tam? Děkuji moc a předem se omlouvám. Hezký den všem 😘
Tak muj sen na konecne pekny prirozeny porod se rozplyva :( Kvuli prodelane tromboze a vysokym davkam heparinu mi chteji porod vyvolat (nastesti uz se to neresi cisarem). Tomu jsem se chtela vyhnout. Mam za sebou vyvolany traumaticky porod. Ach jo :( Pry by slo i pockat, ale tam je zase riziko trombozy. A pokud bych zacala rodit nedejboze driv nez v 35t, kdy mi snizi davky, tak je to prej docela nebezpecny.
Ahoj holky,jaké máte pocity po transferu?od včerejška mám u sebe embryjko a dnes mě teda pěkně bolela hlava,v podbřišku občas táhne,ale jinak nic,spíš ta psychika....jednou si říkám,že to vyjde,pak zase si přijdu taková prázdná....tak já nevím měli jste to taky tak?
@mateska11 to mě hrozně mrzí doufám že budete v pořádku ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@twins_sovovi Pokud neporodim driv, tak jo. A i jsem se ptala, co by se stalo, kdybych zacala. Prej "No neumrete" 🙂
Co vy? Vite neco? Jak se drzite?
Ahoj děvčata, tak jak se všechny máte v rom prvním prosincovém dni. Já ještě nemám ani jeden dárek 🤐
Ahoj holky, jakpak se máte? Je u některé něco nového? A co vy těhu, jak se cítíte? Já až na únavu fajn. Nějak nám skupinka utichla 😢

@terezarys děkuji kouknu