icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
20. lis 2020

@terezarys děkuji kouknu

mateska11
20. lis 2020

@jasemin26 Mne unava drzi doted a uz to jen tak asi neprejde 🙂 Ted uz se mi i spatne spi kvuli brichu a bolavym zadum. Pak se narodi minimates a zase ne nevyspim, tak uz je peknemu spani konec :D

jasemin26
20. lis 2020

@mateska11 třeba budeš mít hodné dítě které tě nechá spát 😉.. kdy máš vlastně termín porodu?

mateska11
20. lis 2020

@jasemin26 No.. jestli bude jako prvni syn, tak ten me nenechal spat dva roky a i pak se budil, ale uz jen treba jednou az dvakrat za noc 🙂 Termin mame dle MS 22.2., podle UTZ o tyden driv, ale kdyz to spocitam podle ET a tak , tak to vychazi na toho 22.2. a asi je proste hodne velkej 🙂

jasemin26
20. lis 2020

@mateska11 tyo dva roky se pořádně nevyspat😱 to je masakr😱😉... Jeee tak to už bude brzy😉...pak nám sem určitě hod fotečku 😉😁

mateska11
20. lis 2020

@jasemin26 Tak ja doufam, ze to bude jiny, kdyz je jinej tata (jiny geny 🙂) a ted bude hlavne tata, co pomuze a nebudu sama 🙂

pecenacek
20. lis 2020

@mateska11 tak to máme stejné, také se těším, že budeme mít konečně Tatínka s velkým T.

jasemin26
20. lis 2020

@mateska11 tak budu držet palečky aby jsi to snášela lépe, a miminko moc nezlobilo😉. Je moc dobře že na to nebudeš sama👍...

zuzicek2013
20. lis 2020

@marky125 tak tohle super,a brala jsi i nějaké vitamíny?tak uvidíme,budu doufat,že to konečně klapne,jdu v úterý.

jasemin26
20. lis 2020

@zuzicek2013 budeme držet palečky 🍀👍

marky125
21. lis 2020

@zuzicek2013 brala teda pořád beru vitamíny pro těhu. Doktor říkal, že stačí kyselina listová, pokud máš pestrou stravu. Ale já dost zvracela a nedokázala pořádně nic sníst, tak jsem chtěla, aby mimi nic nechybělo. Dej pak vědět jak se cítíš.

jasemin26
22. lis 2020

Ahoj holky, předem se omlouvám za můj hloupý osobní dotaz, odpovídat nemusíte bude-li vám to nepříjemné. Já se chci zeptat jestli jste cca tak v 6tt mohli mít s partnerem pohlavní styk 😌😊, já vím že na začátku jsem to měla zakázané ale nevím do kdy. Když to napíšu blbe chtěla bych si to ještě užít než se začnu kulatit😊. Na screening jdu 8.12 mám se zeptat až tam? Děkuji moc a předem se omlouvám. Hezký den všem 😘

terezarys
22. lis 2020

@jasemin26 ahojky my ho máme normálně povoleny pokud nic nebolí (manžel se ptal na poslední kontrole 🤣) ale s 6 utrogestanama se spíš mě do toho nechce... 🤢 Takže si myslím že pokud nemáš žádný problém tak proč ne... 🤷‍♀️

jasemin26
22. lis 2020

@terezarys děkuji moc... Mě bohužel doktor moc neinformuje a zrovna na tohle jsem se nezeptal🙄... Taky beru 6 utrogestanu, ale už začínám mít chuť 😌😁.. ale zase bych nechtěla nějak ublížit naší bublince

mateska11
22. lis 2020

@jasemin26 nám ho nikdo nezakázal kromě úplného začátku. Žádný divočiny asi a je to ok 🙂 u nás to teda je ok. Jen už jsme omezeni břichem, ale ani to není překážka :D

jasemin26
22. lis 2020

@mateska11 děkuji moc 😘..noo já až budu mít pupek tak asi nic nebude😁 manžel říkal že nebude šťouchat do malého 😁... Tak uvidíme.. každopádně moc děkuji za odpověď 😉👍

mateska11
23. lis 2020

@jasemin26 však on si to ještě rozmyslí, uvidíš 🙂 taky mu pak ukaž obrázek, kde uvidí, kde to dítě ve skutečnosti je 🙂

jasemin26
23. lis 2020

@mateska11 děkuji snad ano 😉... Určitě mu ukážu děkuji za tip😘😁

mateska11
25. lis 2020

Tak muj sen na konecne pekny prirozeny porod se rozplyva :( Kvuli prodelane tromboze a vysokym davkam heparinu mi chteji porod vyvolat (nastesti uz se to neresi cisarem). Tomu jsem se chtela vyhnout. Mam za sebou vyvolany traumaticky porod. Ach jo :( Pry by slo i pockat, ale tam je zase riziko trombozy. A pokud bych zacala rodit nedejboze driv nez v 35t, kdy mi snizi davky, tak je to prej docela nebezpecny.

zuzicek2013
25. lis 2020

Ahoj holky,jaké máte pocity po transferu?od včerejška mám u sebe embryjko a dnes mě teda pěkně bolela hlava,v podbřišku občas táhne,ale jinak nic,spíš ta psychika....jednou si říkám,že to vyjde,pak zase si přijdu taková prázdná....tak já nevím měli jste to taky tak?

twins_sovovi
autor
26. lis 2020

@mateska11 to mě hrozně mrzí doufám že budete v pořádku ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

mateska11
26. lis 2020

@twins_sovovi Pokud neporodim driv, tak jo. A i jsem se ptala, co by se stalo, kdybych zacala. Prej "No neumrete" 🙂
Co vy? Vite neco? Jak se drzite?

alena138
1. pro 2020

@mateska11 určitě to dobře dopadne. Držím palce.

alena138
1. pro 2020

Ahoj děvčata, tak jak se všechny máte v rom prvním prosincovém dni. Já ještě nemám ani jeden dárek 🤐

pecenacek
1. pro 2020

@alena138 buď v Klidu, my nemáme ani dárky a natož ty peníze co by byly potřeba.

mateska11
2. pro 2020

@alena138 My uz mame skoro vsechno. Kupujeme vse online a taky poukazky. A to ma jeste neter a moje segra narozeniny v prosinci. A mamka ma sedesatiny 🙂

marky125
2. pro 2020

@alena138 Ahoj, takže už mám skoro všechny dárky. Nebo spíš mohu říct opravdu jen,, skoro,, 😁 už pěkných pár dnů čekám na doručení několika dárků dopravcem. Takže doufám, že budu mít co pod 🎄 zabalit.

alena138
2. pro 2020

@pecenacek no to mi povídej, peníze taky nějak postrádám 🤣

alena138
2. pro 2020

@mateska11
@marky125 vy jste vzorné 🙂 ale je to fajn. Já teda vím, co koupit, tak hlavně aby to došlo pak ještě. Letos je to náročnější 🤣

marky125
6. pro 2020

Ahoj holky, jakpak se máte? Je u některé něco nového? A co vy těhu, jak se cítíte? Já až na únavu fajn. Nějak nám skupinka utichla 😢

Strana