IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@kocila jj toto mi řekli u zubaře 🤔 nemůžu spát na břiše ani zádech jinak se tam valí krev tepe to a bolí a natoš něco dělat 🤬 mám 2 foliky jeden v Levo a druhý v pravo a ovu bude taky na prave, včera měli 16mm dneska picham večer ovitrel a ve čtvrtek iui, prý to vypadá dobře a mohla by být větší šance když je tělo oslabené kvůli tomu zubu? Taky řeknu dr kdyby mi chtěla dát léky na ten zánět tak něco pro tehotny
@saja13 určitě ...pokud bys měla dostat antibiotika s ohledem na možné těhotenství či snažení o miminko, oni dokážou vybrat ty správné (většinou na bázi penicilinu, ty jsou v těhu ok).
tak to mě informuj, jak pak probíhalo IUI a zda folíci vydržely..moc ti držím palce a třeba budou dvojky 🙂🍀
@saja13 myslim,ze pochybeni je u tveho zubare,ktery ma vypsat neschopenku,ale sama jsem nikdy necerpala kvuli zubari neschopenku..🤷♀️.
Vem to tedy z jineho uhlu..pokud ti v praci povoli NV tak toho vyuzij a na ctvrtek si vem propustku ..vim,ze clovek potrebuje penize ale muzes se v klidu soustredit na ctvrtek👍
@kocila zítra jim to tam řeknu, mě stačí když se trochu ohnu a valí se tam krev a bolí to, zítra by měla čistit kanálky a dělat rtg 🙄 jen mě udivuje že mi nikdo nedá léky na zánět 🤨 NV mám domluvené do čtvrtka když mi nedají neschopenku holt v pátek půjdu do práce a když to bude bolet tak se k zubarce prostě vrátím, jinak to nevidím
@jasemin26 jezinky😍😍❤️❤️

@saja13 neschopenku by ti měli napsat na zubním (obvodačka ti se zuby neléčí), takže kontaktuj zubního