IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky jen otázka 😉 zajímá mě jestli vám na prvním screeningu řekli odhad pohlaví? Někde čtu že ano, někde že ne, tak nevím😉, jsem zvědavá jako 🐒😁. Předem děkuji za odpověď 😉 přeji hezký den
@jasemin26 nám pohlaví řekli a poznala jsem to na UZ i sama a pak doktor řekl, že to bude chlapeček. Takže když mimi spolupracuje a je dobře natočené, tak je to krásné vidět. Ale možná také záleží na kvalitě ultrazvuku. Doktor má nový ultrazvuk a vše bylo krásně vidět. Ukázal nám i všechny prstíky na rukou.
@jasemin26 jj vše na prvním screeningu. Bylo to krásně vidět. Kontroloval mu i mozek, což mě dost překvapilo, jak byl krásně vidět a i další orgány. Byl to nádherný zážitek a asi taky super doktor, protože vše co zrovna kontroloval - okomentoval. Jen mě mrzelo, že u toho nemohl být přítel, kvůli covidu mají zakázaný doprovod. Za deset dnů jdu na druhý, už se těším, až zas mrňouse uvidím.
@kocila já stimulovala clostikem a včera iui no foliky byly sice oba ale druhý byl v Levo a tam nemám vejcovod 🤬takže spíš počítám ten jeden 😊 další plány jsou další vyšetření průchodnosti jelikož saktosalpinx dr neviděl a pak nativ-z něj mám trošku strach popravdě když nepomůže ani to tak laparka ale teď by vejcovod určitě nebral jen tak.. 😊

@mateska11 počítám s tím, že teď začne pořádně růst. Jediný problém mám s kyčlema. V noci mě budí bolest a nevím, na kterém boku spát, protože to ani na jednom nejde. Přes den bez bolesti. Doktor říkal, že je to celkem brzo, ale tak musím to vydržet.