icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
marky125
9. pro 2020

@mateska11 počítám s tím, že teď začne pořádně růst. Jediný problém mám s kyčlema. V noci mě budí bolest a nevím, na kterém boku spát, protože to ani na jednom nejde. Přes den bez bolesti. Doktor říkal, že je to celkem brzo, ale tak musím to vydržet.

mateska11
9. pro 2020

@marky125 Me boli kycle a zada nejak od 4. mesice..

mateska11
9. pro 2020
pecenacek
9. pro 2020

@marky125 to mám taky už 2.mesic a teď řeším zase ukrutné pálení žáhy a nevim, jestli to nemůžu mít z vitamínů gs mamavit už nevím co si vzít? 😢 Skoro sem nejedla 😢

alena138
9. pro 2020

@mateska11 úžasné 😉 se snad taky vyfotím, jen k tomu nemám obličej 🤣🤣🤣

alena138
9. pro 2020

@pecenacek to ti nezávidím. To mě hrozně trápilo u druhého těhotenství. Teď zatím velmi sporadicky. Mám i sebe renie a to mi jako jediné pomáhá. Ale každý je jiný. Doufám, že se ti uleví

mateska11
10. pro 2020

@pecenacek To nevim, ja tyhle vitaminy nebrala, ale zvlast listovku a becko. Paleni zahy neznam.. Zkus asi zavolat na gyndu, jinak neporadim :(

jasemin26
11. pro 2020

Ahoj holky jen otázka 😉 zajímá mě jestli vám na prvním screeningu řekli odhad pohlaví? Někde čtu že ano, někde že ne, tak nevím😉, jsem zvědavá jako 🐒😁. Předem děkuji za odpověď 😉 přeji hezký den

saja13
11. pro 2020

@jasemin26 ahojky, to bude ještě brzo si myslím 😊 jen to vydrž👏😍 však se dočkáš...

mateska11
11. pro 2020

@jasemin26 Nerekli. Jsou to v tom tydnu fakt nejiste odhady. Kulicky sestupuji o neco pozdeji. Nam rekli pohlavi v 17t a uz jsme to pekne videli i my 🙂 Vzala jsem i syna a mel hroznou radost, kdyz toho pindika uvidel :D

jasemin26
11. pro 2020

@mateska11 děkuji moc za odpověď. Jee to je hezké 😍

jasemin26
11. pro 2020

@saja13 nojo😁 jja bych ráda věděla 🤣 nerada čekám 🤣, a už bych chtěla nakupovat 🤣

mateska11
11. pro 2020

@jasemin26 Uvidis, treba ti nejaky odhad reknou, ale radeji bych jeste nenakupovala 🙂 Muzes treba zatim vybirat kocarek, protoze to je fakt veda a zabere to hodne casu 😀

jasemin26
11. pro 2020

@mateska11 snad ano uvidíme 😉. No kočárek mám zatím zakázaný 🙄 moje tchýně je dosti pověrčivá a naočkovala tím i manžela, takže kočárek je u nás zatím tabu, a ten se domů musí prý přivést až budu v porodnici,a koupit 8-9 měsíc 🙄

mateska11
11. pro 2020

@jasemin26 tyhle povery.. tak vybrat si ho muzes 🙂 mne "tchyne" (nejsme svoji) rekla, ze ho nemuzeme mit doma, ze ho mame odvezt k nim. Ale souhlasila jsem, protoze se budeme stehovat a uz ted mame byt plny veci a krabic, tak jsem ty povery trochu vyuzila :D

saja13
11. pro 2020

@jasemin26 to se ti ani nedivím, byla bych na tom úplně stejně 😍

jasemin26
11. pro 2020

@mateska11 no nějaký snad vyberu a 8-9 měsíc se koupí 🙄... Jojo taky bude do porodu u tchýně doma🙄.... Jo tak tomu rozumím že se ti to hodilo🤣

jasemin26
11. pro 2020

@saja13 nojo musíme si počkat, a jak ty? Jdeš v pátek na to iui?

marky125
11. pro 2020

@jasemin26 nám pohlaví řekli a poznala jsem to na UZ i sama a pak doktor řekl, že to bude chlapeček. Takže když mimi spolupracuje a je dobře natočené, tak je to krásné vidět. Ale možná také záleží na kvalitě ultrazvuku. Doktor má nový ultrazvuk a vše bylo krásně vidět. Ukázal nám i všechny prstíky na rukou.

saja13
11. pro 2020

@jasemin26 byly jsme vcera 😊 a celý týden trpím u toho zubaře 🤔

jasemin26
11. pro 2020

@marky125 jee to je hezké 😍. A to vše při tom prvním screeningu?

jasemin26
11. pro 2020

@saja13 jeee tak super 👍 to budu držet palečky 🍀👍 teď čekat 14 dní na TT 😉. Jo a tím zubařem ti to nezávidím,snad ti bude brzy lepe

marky125
11. pro 2020

@jasemin26 jj vše na prvním screeningu. Bylo to krásně vidět. Kontroloval mu i mozek, což mě dost překvapilo, jak byl krásně vidět a i další orgány. Byl to nádherný zážitek a asi taky super doktor, protože vše co zrovna kontroloval - okomentoval. Jen mě mrzelo, že u toho nemohl být přítel, kvůli covidu mají zakázaný doprovod. Za deset dnů jdu na druhý, už se těším, až zas mrňouse uvidím.

kocila
11. pro 2020

@saja13 jéé to ráda slyším, že máš po IUI, vydržely oba folikuly? za 14 dnů dej vědět, zda se poštěstilo...🍀
a je nějaký další plán, nebo zkoušet jen IUI?

saja13
11. pro 2020

@jasemin26 dneska mi vyndali dren tak snad to vyteklo všechno už, už to nechci nikdy zažít, no mám testovat 24.12 😁❤️

saja13
11. pro 2020

@kocila já stimulovala clostikem a včera iui no foliky byly sice oba ale druhý byl v Levo a tam nemám vejcovod 🤬takže spíš počítám ten jeden 😊 další plány jsou další vyšetření průchodnosti jelikož saktosalpinx dr neviděl a pak nativ-z něj mám trošku strach popravdě když nepomůže ani to tak laparka ale teď by vejcovod určitě nebral jen tak.. 😊

jasemin26
11. pro 2020

@saja13 tak budu moc moc držet palečky ať se u vás stane vánoční zázrak 🍀🍀🍀🍀👍

saja13
11. pro 2020

@jasemin26 děkuju 😍

jasemin26
11. pro 2020

@marky125 je to je nádhera, snad se nám taky poštěstí. To věřím že se těšíš, já se taky tesim na naši fazolku. A je aspoň možnost fotek a nějakého záznamu?

kocila
11. pro 2020

@saja13 ježíškovo překvapení, budu napnutá jako kšandy 🙂

Strana