icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
11. pro 2020

@marky125
@jasemin26 Teoreticky chlapi na vysetreni muzou. Ale nekde by to asi chtelo trochu dohadovani :/ Moje doktorka je nastesti s tim v pohode a pritel byl zatim uplne u vsech vysetreni a ultrazvuku 🙂

marky125
12. pro 2020

@jasemin26 na tohle jsem se neptala. Pouze jsem poprosila doktora o pár vytištěných fotek. Ale pokud i tentokrát nebude moc jít i přítel, tak se na záznam asi zeptám.

jasemin26
12. pro 2020

@marky125 aha no i tak děkuji. Já jsem právě četla že někde ti nabídnou cd, s jinde je možné nahrát na flesh. Tak nevím 🤷. Ale určitě by to byla krásná vzpomínka vidět jak se tam ten malý uzlíček hýbe 😉. Ale já jsem na tohle praštěná může to být jen můj pocit😉

saja13
12. pro 2020

Ahoj holky mám dotaz, muze se Aulin v případném těhotenství? Dostala jsem to na ten zub a je to protizánětlivý, myslíte že ho mužu?

kocila
12. pro 2020

@saja13 kdyz ti dal doktor tento lek,rekla jsi ze potrebujes neco co muzes v tehotenstvi?
Neporadim,napsala/volala bych do caru at poradi

saja13
12. pro 2020

@kocila zubarka věděla že jdem den po na iui tak snad se to může 😬🤔

mateska11
13. pro 2020

@saja13 přečetla bych příbalový leták. Mně kdysi doktor napsal nějaký srajdy, i když jsem mu řekla, že můžu být těhotná a to těhotenství dopadlo špatně. Nemůžu říct, že kvůli těm praskum, ale vyloučit to nejde. A na letáku se psalo, že v těhotenství neee. Věřila jsem doktorovi..

saja13
13. pro 2020

@mateska11 píšou tam že se nesmi v posledních 3 měsících tehu ale může snížit plodnost 🤔 takže radši nebrat...

marky125
13. pro 2020

@twins_sovovi to mě mrzí, že jsi nedostala odpověď, na kterou jsi tak čekala ☹️ nic se neděje jen tak a asi to tak mělo být... Vím, že je to pro vás těžké, ale věř, že čas to spraví 🙂

jasemin26
18. pro 2020

Ahoj holky jsem blázen a udělala jsem si radost a koupila si domácí ultrazvuk angelSound😍 bála jsem se že nemám moc příznaky a chtěla jsem vědět jestli srdíčko funguje, takže jsem dnes poprvé slyšela naše malé srdíčko 😍

saja13
18. pro 2020

@jasemin26 jeee to je super ❤️ kolik stála ta sranda jestli to smím vědět? Aspoň že jsi slyšela a jsi teď aspoň víc v klidu 😍

jasemin26
18. pro 2020

@saja13 noo byla v akci z 1300 na 700 ale bylo to úžasný, manžela to dojalo. S ano jsem mnohem klidnější ☺️

mateska11
19. pro 2020

@jasemin26
@saja13 My ho taky mame. Z druhe ruky, takze vysel nejak na 700 taky.Je to super vec hlavne v tom meziobdobi, nez zacne kopat 🙂 Akorat ja jsem leva, skoro nikdy se mi nepodarilo srdicko najit, za to priteli pokazde 🙂

jasemin26
19. pro 2020

@mateska11 jo je to parádní věcička 😉.. jo tak mě taky chvíli trvalo než jsem ho našla, ale teď už + - vím kde zkoušet 😉

marky125
19. pro 2020

@jasemin26 také jsem si pořídila angelsounds. Většinou jsem srdíčko našla celkem rychle. Neposlouchala jsem moc dlouho, jen našla srdíčko, že tluče a hned vypla. Ale teď už nepoužívám, protože malý o sobě dává vědět kopáním 🙂😁

jasemin26
19. pro 2020

@marky125 to já si chvilku zaposlouchal😉😍... Ale manžel ho chce poslouchat pořád 🤣.... Jojo 5sky se těším až malého nebo malou ucítím, snad budu klidnější... Jen se zeptám od kdy jsi cítila první pohyby?

marky125
19. pro 2020

@jasemin26 cca ad 18 týdne. Ale ze začátku jsem si nebyla jistá, zda je to ono nebo střeva 😁 byl to takový pocit, jako by se mě někdo vevnitř dotknul. 19+0 první opravdu velký kopanec a potom jsem věděla, že ty doteky byly taky kopance. Teď už malého cítím pravidelně 🙂 je to krásný pocit, těš se 😍 i když pro mě někdy nepříjemné, hlavně když kope do močáku a někdy to zas hrozně lehtá 😁

jasemin26
19. pro 2020

@marky125 jo tak to si chvilku ještě počkám😉...ale těším se, snad dopadne screening v pořádku. To věřím že to občas i lechtá😉.. jen ať ti malý dělá radost😉.. už se těším na fotečku po porodu😉😍

pecenacek
19. pro 2020

Taky máme Angelsounds, pohyby už cítím 20 dní, ale ještě sem vyuzila. Mam placentu vepředu, takže mám den, kdy jakoby nedávala vědět, ale vše ok. 8.1. na cukrovku a kontrolu, budu chtít vědět míru nebo přibližnou váhu a termín nám zatím zkracují. Ale už sem vychytala, že o sobě dává vědět v 9h ráno dřív ne a pak 13h a od 19h do 23h 😘

marky125
19. pro 2020

@pecenacek taky mám placentu vepředu, ale malého cítím každý den. Malý už má taky takový svůj denní režim, kdy o sobě dává pravidelně vědět. Ale nejvíc čilý je večer. V pondělí jdu na 2. screening, tak pak dám vědět, jak jsme dopadli.

pecenacek
19. pro 2020

@marky125 a ty si v jakém tydnu? Mě se malá hodně točí do břicha. Malýho sem taky cítila častěji a denně malá taková není.

mateska11
19. pro 2020

@jasemin26 Ja jsem pohyby citila az v 20. tydnu.
@pecenacek Nam taky chteli zmenit termin porodu, protoze mimco je velky. Ale nenechala jsem se, protoze vime presne, kdy ho v IVF centru "upekli" a ja nechci, aby mi porod zbytecne brzo vyvolavali jako u syna. Nakonec se teda tomu vyvolani stejne asi nevyhnu kvuli tomu heparinu :/ A na terminu porodu si trvam, napr. i kvuli nastupu na materskou a tak.

marky125
20. pro 2020

@pecenacek dnes jsem 20+2 tt. Každé mimi je jiné. Teď je vzhůru a dává mi to jasně najevo 😁

alena138
20. pro 2020

Ahoj holky, všem přeji krásnou čtvrtou adventní neděli, všem klidné svátky a pevné nervy 💐🎄

jasemin26
20. pro 2020

@alena138 i tobě,krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok

twins_sovovi
autor
20. pro 2020

Ahoj holky preju vám krásně prožití vánočních svátků a hlavně zdravíčko ❤️❤️💋🌲❄️☃️🎄✨

jasemin26
20. pro 2020

@twins_sovovi tobě taky, krásné vánoční svátky 👍🎁🌲

pecenacek
20. pro 2020

@mateska11 ja nebudu moc čekat do termínu, mám protilátky v krvi, takže bude malá sledována od 26.tt a uvidí se.

marky125
21. pro 2020

Holky, vám také krásné vánoční svátky 🎄 dnes 2. screening dopadl na jedničku 👍

jasemin26
21. pro 2020

@marky125 úžasné 😍.. ať dělá mimísek radost a moc tě v noci nebudí 😉👍. Krásné Vánoce

Strana