IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky mám dotaz, muze se Aulin v případném těhotenství? Dostala jsem to na ten zub a je to protizánětlivý, myslíte že ho mužu?
@saja13 přečetla bych příbalový leták. Mně kdysi doktor napsal nějaký srajdy, i když jsem mu řekla, že můžu být těhotná a to těhotenství dopadlo špatně. Nemůžu říct, že kvůli těm praskum, ale vyloučit to nejde. A na letáku se psalo, že v těhotenství neee. Věřila jsem doktorovi..
@twins_sovovi to mě mrzí, že jsi nedostala odpověď, na kterou jsi tak čekala ☹️ nic se neděje jen tak a asi to tak mělo být... Vím, že je to pro vás těžké, ale věř, že čas to spraví 🙂
Ahoj holky jsem blázen a udělala jsem si radost a koupila si domácí ultrazvuk angelSound😍 bála jsem se že nemám moc příznaky a chtěla jsem vědět jestli srdíčko funguje, takže jsem dnes poprvé slyšela naše malé srdíčko 😍
@jasemin26 cca ad 18 týdne. Ale ze začátku jsem si nebyla jistá, zda je to ono nebo střeva 😁 byl to takový pocit, jako by se mě někdo vevnitř dotknul. 19+0 první opravdu velký kopanec a potom jsem věděla, že ty doteky byly taky kopance. Teď už malého cítím pravidelně 🙂 je to krásný pocit, těš se 😍 i když pro mě někdy nepříjemné, hlavně když kope do močáku a někdy to zas hrozně lehtá 😁
Taky máme Angelsounds, pohyby už cítím 20 dní, ale ještě sem vyuzila. Mam placentu vepředu, takže mám den, kdy jakoby nedávala vědět, ale vše ok. 8.1. na cukrovku a kontrolu, budu chtít vědět míru nebo přibližnou váhu a termín nám zatím zkracují. Ale už sem vychytala, že o sobě dává vědět v 9h ráno dřív ne a pak 13h a od 19h do 23h 😘
@jasemin26 Ja jsem pohyby citila az v 20. tydnu.
@pecenacek Nam taky chteli zmenit termin porodu, protoze mimco je velky. Ale nenechala jsem se, protoze vime presne, kdy ho v IVF centru "upekli" a ja nechci, aby mi porod zbytecne brzo vyvolavali jako u syna. Nakonec se teda tomu vyvolani stejne asi nevyhnu kvuli tomu heparinu :/ A na terminu porodu si trvam, napr. i kvuli nastupu na materskou a tak.
Ahoj holky, všem přeji krásnou čtvrtou adventní neděli, všem klidné svátky a pevné nervy 💐🎄
Ahoj holky preju vám krásně prožití vánočních svátků a hlavně zdravíčko ❤️❤️💋🌲❄️☃️🎄✨
@twins_sovovi tobě taky, krásné vánoční svátky 👍🎁🌲

@marky125
@jasemin26 Teoreticky chlapi na vysetreni muzou. Ale nekde by to asi chtelo trochu dohadovani :/ Moje doktorka je nastesti s tim v pohode a pritel byl zatim uplne u vsech vysetreni a ultrazvuku 🙂