icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
21. pro 2020

@marky125 krásný 3D foto k Vánocům 😍 třeba se.v lednu taky dočkáme. Hezké svátky holky 😘

saja13
21. pro 2020

Ahoj holky taky přeji krásné Vánoční svátky a šťastný nový rok, doufejme že už bude ve všem lépe 😉😍

mateska11
22. pro 2020

Tak dneska začínáme 32t a dneska jsme byli na třetím screeningu. Vše ok, jen mimco je obřík, odpovídá 36t, tak prej je paní doktorka zvědavá, jak dlouho vydržíme 2v1 🙂

mateska11
22. pro 2020
alena138
22. pro 2020

@mateska11 to je super. Krásná fotka. Taky mám ze včera, 29+4. Ale malé je menší a už jsou vidět i další komplikace okolo jizvy po císařích, tak dneska už volám do porodnice, mám se tam už na příští týden objednat jako riziková. Doktorka mě chce vidět až po šestinedělí ...

alena138
22. pro 2020
twins_sovovi
autor
24. pro 2020

Krásné vánoce holky a preju vám jen zdravicko ❤️❤️❤️☃️🎄❄️

jasemin26
24. pro 2020

Take se přidávám, a přeji vám i vašim rodinám krásné prožití vánočních svátků 🌲☃️❄️

mateska11
24. pro 2020

Krásné svátky! 🎄

marky125
24. pro 2020

Holky, také vám přeji krásné svátky 🎄

mateska11
26. pro 2020

@saja13 Neměla sis teď někdy dělat test? 🙂

jasemin26
26. pro 2020

Ahojky holky, mám malý dotaz taky vám začali od 11tt padat víc vlasy? Já nikdy s vlasy problémy neměla a teď je to masakr, používám výživu na vlasy ale pořád padají 😡😕 co s tím??? Předem děkuji za odpověď 😉 užívejte svátky

alena138
26. pro 2020

@jasemin26 bohužel, u mně naopsk. Většinou v těhotenství vlivem hormonů ty vlasy nepadají v takové míře. Pak to doženou v šestinedělí 🤣

jasemin26
26. pro 2020

@alena138 děkuji za odpověď. Já se bojím abych do porodu touhle rychlostí nebyla plešatá🤣😕

alena138
27. pro 2020

@jasemin26 Asi se zkus poradit s doktorkou, já u všech těhotenství právě tak, že nepadaly a pak během kojení furt 🤣 třeba ti jen teď vypadají a pal se to zastaví po prvním trimestru. A jak de cítíš?

jasemin26
27. pro 2020

@alena138 jo v úterý jdu ke své gynekolozce na kontrolu tak se jí zeptám. Já se cítím pořád dobře👍, mohlo by to takhle zůstat. Jen by se mohla uklidnit i ta únava 😁

mateska11
27. pro 2020

@jasemin26 Mne se prave behem tehotenstvi vlasy i nehty zlepsily. Kez by to takhle zustalo :D Ale na kazdou asi pusobi ty hormony ruzne. Tak snad ti to prestane.

pecenacek
27. pro 2020

Ahoj holky, tak 11.1. drzte palečky. Jdeme na 3D utz. Snad konečně budeme mít nějakou hezkou fotku a manžel uvidí co tam prcek vyvádí. Do teď ho nechtěli nikam pustit. Zatím máme jedno tehu focení

jasemin26
27. pro 2020

@mateska11 jo snad to přestane, nebo budu plešatá 🙄. To ti docela závidím že ty takové problémy nemáš, buď ráda, já se v úterý zeptám doktorky jestli by mi na to něco poradila

pecenacek
27. pro 2020

Ještě mám holky dotaz. Cca 3 dny mi tvrdne bříško. Nikam moc nechodím, nenamaham se, i když ty Vánoce. Spat sme chodili 2h balení dárků, zdobení stromečku atd. Ráno se probudím, chvíli si lehnu na záda a tvrdé. Během dne také několikrát tvrdé. Úplně celé. 😢 Vím, že s malým sem magnesium brala dost velke dávky.

alena138
27. pro 2020

@pecenacek mi taky tvrdne dost často. Magnesium no, klasicky. Ono i ty nervy dělají dost ;) bude líp

mateska11
27. pro 2020

@pecenacek to je škoda. Přítel byl zatím úplně j všech vyšetření a ultrazvuků. Krom toho posledního, kdy jsme byli v karanténě. Na 3D byl.i syn. Akorát se mimco skoro neukázalo, tak nic moc 🙂 Snad vám to vyjde.
Krásné fotky. Sluší ti to!!

mateska11
27. pro 2020

@pecenacek mně tvrdne břicho pořád. Vstanu z postele, jdu na procházku, malej víc kopne, někdy jen tak.. je to tak 20x denně a už je to hodně nepříjemný. Beru magnosolv,ale moc to nepomáhá.

pecenacek
27. pro 2020

@mateska11 já zatim nic nebrala, ale tak v lednu to řeknu doktorovi ať mi napíše magnosolv. Zatím tu mám hořčík v praskach. No a my už sme po Covidu a stejne tam manžela nepustili, štve mě to hodně. Ten 2.screening byl úžasný a on z toho nic neměl, ani jako doprovod ho se mnou nepustili do nemocnice. 😡😢 Proto sem zařídila 3D jinde a tam s tím nemají problém, aby šel se mnou.

marky125
27. pro 2020

@pecenacek krásné fotečky. Taky mi tvrdne břicho. Kolikrát se v noci vzbudím a mám ho tvrdé jako kámen a někdy i přes den a to nedělám nic namáhavého. Ale všimla jsem si, že když jsem trochu ve stresu, tak je taky tvrdé. V úterý jdu do poradny, předpokládám, že dostanu magnosolv.

twins_sovovi
autor
27. pro 2020

@pecenacek jste krásní ❤️❤️❤️❤️❤️

mateska11
27. pro 2020

@pecenacek Oni ho teoreticky vyhodit nemůžou, ale hádej se s nima, že :/
Já ten magnosolv stejně za chvíli přestanu brát, hořčík se nemá brát od cca 34. týdne. Navíc mám po něm hodně průjem, tak jsem si i dávku snížila. A přijde mi to pořád stejný..
Už jste měli covid? Jak to šlo v těhotenství? Já mám strach z toho, že to chytnu a začnu rodit. To bude paráda rodit nemocná 🙂 Kolem mě to kosí lidí dost, někomu nic není, ale někdo to snáší hodně zle a to jsou mladí zdraví lidé.

pecenacek
27. pro 2020

@marky125 no tak to sme na tom stejně. Teď kolem Vánoc nic moc pohodička. Zatím mi stačí jeden prášek hořčíku, ale i s malým sem brala 3x 2. Tak se snažím to brát, že to není nic hrozného.

pecenacek
27. pro 2020

@mateska11 no nepustili ho ani přes kontrolu měření teploty. Dost mě to točí a prostě dostal zákaz i u toho 2.screeningu právě 😡😢 Covid sme měli. Já to měla jako chřipku a pak 4 dny jako angínu. Manžel měl 4 dny horečky a do dneška má občas zvýšenou teplotu a oba sme samo ztratili čich i chuť asi na 10 dní.

pecenacek
27. pro 2020

@twins_sovovi děkujeme, ale uz mam takový víc baculatý obličej 😢 v únoru máme 2.foceni tehu u lepší fotografky. No a hlavní je pro mě to 3D, aby z toho konečně tatínek něco měl.

Strana