IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky taky přeji krásné Vánoční svátky a šťastný nový rok, doufejme že už bude ve všem lépe 😉😍
Tak dneska začínáme 32t a dneska jsme byli na třetím screeningu. Vše ok, jen mimco je obřík, odpovídá 36t, tak prej je paní doktorka zvědavá, jak dlouho vydržíme 2v1 🙂
Krásné vánoce holky a preju vám jen zdravicko ❤️❤️❤️☃️🎄❄️
Take se přidávám, a přeji vám i vašim rodinám krásné prožití vánočních svátků 🌲☃️❄️
Krásné svátky! 🎄
Holky, také vám přeji krásné svátky 🎄
Ahojky holky, mám malý dotaz taky vám začali od 11tt padat víc vlasy? Já nikdy s vlasy problémy neměla a teď je to masakr, používám výživu na vlasy ale pořád padají 😡😕 co s tím??? Předem děkuji za odpověď 😉 užívejte svátky
Ještě mám holky dotaz. Cca 3 dny mi tvrdne bříško. Nikam moc nechodím, nenamaham se, i když ty Vánoce. Spat sme chodili 2h balení dárků, zdobení stromečku atd. Ráno se probudím, chvíli si lehnu na záda a tvrdé. Během dne také několikrát tvrdé. Úplně celé. 😢 Vím, že s malým sem magnesium brala dost velke dávky.
@mateska11 já zatim nic nebrala, ale tak v lednu to řeknu doktorovi ať mi napíše magnosolv. Zatím tu mám hořčík v praskach. No a my už sme po Covidu a stejne tam manžela nepustili, štve mě to hodně. Ten 2.screening byl úžasný a on z toho nic neměl, ani jako doprovod ho se mnou nepustili do nemocnice. 😡😢 Proto sem zařídila 3D jinde a tam s tím nemají problém, aby šel se mnou.
@pecenacek krásné fotečky. Taky mi tvrdne břicho. Kolikrát se v noci vzbudím a mám ho tvrdé jako kámen a někdy i přes den a to nedělám nic namáhavého. Ale všimla jsem si, že když jsem trochu ve stresu, tak je taky tvrdé. V úterý jdu do poradny, předpokládám, že dostanu magnosolv.
@pecenacek jste krásní ❤️❤️❤️❤️❤️
@pecenacek Oni ho teoreticky vyhodit nemůžou, ale hádej se s nima, že :/
Já ten magnosolv stejně za chvíli přestanu brát, hořčík se nemá brát od cca 34. týdne. Navíc mám po něm hodně průjem, tak jsem si i dávku snížila. A přijde mi to pořád stejný..
Už jste měli covid? Jak to šlo v těhotenství? Já mám strach z toho, že to chytnu a začnu rodit. To bude paráda rodit nemocná 🙂 Kolem mě to kosí lidí dost, někomu nic není, ale někdo to snáší hodně zle a to jsou mladí zdraví lidé.
@mateska11 no nepustili ho ani přes kontrolu měření teploty. Dost mě to točí a prostě dostal zákaz i u toho 2.screeningu právě 😡😢 Covid sme měli. Já to měla jako chřipku a pak 4 dny jako angínu. Manžel měl 4 dny horečky a do dneška má občas zvýšenou teplotu a oba sme samo ztratili čich i chuť asi na 10 dní.
@twins_sovovi děkujeme, ale uz mam takový víc baculatý obličej 😢 v únoru máme 2.foceni tehu u lepší fotografky. No a hlavní je pro mě to 3D, aby z toho konečně tatínek něco měl.

@marky125 krásný 3D foto k Vánocům 😍 třeba se.v lednu taky dočkáme. Hezké svátky holky 😘