icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
8. pro 2020

@saja13 neschopenku by ti měli napsat na zubním (obvodačka ti se zuby neléčí), takže kontaktuj zubního

saja13
8. pro 2020

@kocila na zubní sem volala včera prý neschopenku nedávají max doporučení 😬 takže nevím no 🤔 zavolám svoji dr když zubař mi to nedá

kocila
8. pro 2020

@saja13 doporučení zubaře, aby obvoďačka napsala neschopenku? tak v tom případě nic jiného nezbývá..je to ale hrozné...
a co clostík, kolik máš folikulů? a jak velké?

saja13
8. pro 2020

@kocila jj toto mi řekli u zubaře 🤔 nemůžu spát na břiše ani zádech jinak se tam valí krev tepe to a bolí a natoš něco dělat 🤬 mám 2 foliky jeden v Levo a druhý v pravo a ovu bude taky na prave, včera měli 16mm dneska picham večer ovitrel a ve čtvrtek iui, prý to vypadá dobře a mohla by být větší šance když je tělo oslabené kvůli tomu zubu? Taky řeknu dr kdyby mi chtěla dát léky na ten zánět tak něco pro tehotny

jasemin26
8. pro 2020

Tak holky, tak vše v pořádku a rosteme 😉👍, dnes klasický utz a krev, 23.12 velký screening 😍

mateska11
8. pro 2020

@jasemin26 No nadhera! To uz je krasna fazolka 🙂 Gratulace a hodne zdravi preju 🙂

saja13
8. pro 2020

@jasemin26 gratuluji moc 😍❤️

kocila
8. pro 2020

@saja13 určitě ...pokud bys měla dostat antibiotika s ohledem na možné těhotenství či snažení o miminko, oni dokážou vybrat ty správné (většinou na bázi penicilinu, ty jsou v těhu ok).
tak to mě informuj, jak pak probíhalo IUI a zda folíci vydržely..moc ti držím palce a třeba budou dvojky 🙂🍀

kocila
8. pro 2020

@jasemin26 už vypadá jako pidi človíček...super....

jasemin26
8. pro 2020

@mateska11 děkuji moc 😘👍, teď ještě aby ten screening dopadl dobře 👍🙏

jasemin26
8. pro 2020

@saja13 děkuji moc 😘

saja13
8. pro 2020

@kocila tak neschopenku sem nedostala jen injekci na bolest a že to prej má řešit zubař, jenže zubař to prý nedělá, v uctarne mi říkala že taky na to dostala neschopenku tak nevím kde je problém 🤔😬

kocila
8. pro 2020

@saja13 myslim,ze pochybeni je u tveho zubare,ktery ma vypsat neschopenku,ale sama jsem nikdy necerpala kvuli zubari neschopenku..🤷‍♀️.
Vem to tedy z jineho uhlu..pokud ti v praci povoli NV tak toho vyuzij a na ctvrtek si vem propustku ..vim,ze clovek potrebuje penize ale muzes se v klidu soustredit na ctvrtek👍

saja13
8. pro 2020

@kocila zítra jim to tam řeknu, mě stačí když se trochu ohnu a valí se tam krev a bolí to, zítra by měla čistit kanálky a dělat rtg 🙄 jen mě udivuje že mi nikdo nedá léky na zánět 🤨 NV mám domluvené do čtvrtka když mi nedají neschopenku holt v pátek půjdu do práce a když to bude bolet tak se k zubarce prostě vrátím, jinak to nevidím

twins_sovovi
autor
8. pro 2020

@jasemin26 jezinky😍😍❤️❤️

pecenacek
8. pro 2020

Ahoj holky, tak se ozývám co nového. Ze 2.screeningu nám vyšla jen 2D fotka a ta malá se tam pořád děsně rychle hýbe nebo má ručičky před obličejem. Doktor mi řekl, že vypadá o 11dni starší. V pátek další kontrola, tak se pořád budu domáhat lepsi fotky 😂

alena138
8. pro 2020

@jasemin26 boží fazolka jen tak dál 😁

alena138
8. pro 2020

@pecenacek nádhera 😍 Taky mám podobnou fotku z 2. screeningu, prostě v klidu nezapozuje 😀

alena138
8. pro 2020

@saja13 neschopenku určitě zubař, po operaci osmiček mi ji taky psal, jak píšou holky , chyba je u tvého zubaře ... Nedej se a drž se, vím jak to bolí

saja13
8. pro 2020

@alena138 já se zeptám proč mi ji nechtěj dát, když mi ji nedají ve čtvrtek mě tam mají znovu 😬🤬 já to nepochopím jak můžou říct že oni ji nedavaji že mi dají jen doporučení 😬😣

saja13
8. pro 2020

@alena138 nejvíc mě štve že ve čtvrtek máme iui a nechci něco pokazit 😬🤬

alena138
8. pro 2020

@saja13 todle ti taky moc ke klidu nepomůže, bolest jak prase ... no jsem na to zvědavá, co ti řeknou. To je jako by ti chirurg dal zlomenou nohu do sádry, ale neschopenku nenapsal ...

saja13
9. pro 2020

@alena138 je to přesně jak říkáš, sama sem taky zvědavá co mi řekne

mateska11
9. pro 2020

@pecenacek Uz druhy screening? Ty blaho 🙂 Krasny brisko mas. Ja uz jak slonice 🙂

marky125
9. pro 2020

@pecenacek krásné bříško ♥️ rolničkou mám také 🙂 dostala jsem jít od kamarádky. Já jdu na druhý screening za necelých 14 dnů a takové bříško vůbec nemám ☹️

jasemin26
9. pro 2020

@alena138 děkuji 😍. Doufáme v to že se bude už vše vyvyjet jak má😍

pecenacek
9. pro 2020

@mateska11 břicho mám pořádný, každou chvíli se mě někdo ptá kdy už to bude 🤦🏻‍♀️😂

pecenacek
9. pro 2020

@marky125 buď ráda, že nemáš takové, není o co stát. Záda mě bolí, občas migréna, zablokovaný krk. A vždycky se někdo najde kdo se ptá, kdy už to bude. 🤦🏻‍♀️😂😉

marky125
9. pro 2020

@pecenacek zatím jen pupíček 😁 je pravda, že jsem ráda za to, že tak velké břicho nemám a nemám problémy jak ty. Ale ono může najednou vykouknout.

mateska11
9. pro 2020

@marky125 Po 20. tydnu to uz vetsinou zacne frcet 🙂 Ja jsem ted v 30. a uz se kvuli brichu a zadum moc nevyspim. Ale ono je hrozne velky, taky uz si kazdej mysli, ze uz budu rodit.

Strana