IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek prd na obličej hlavně že jste v pořádku ❤️ já po porodu měla 82 teď? Mám 86 a víš co já už na to prdim tak budu mít zase metrak když se nám poštěstí... Hlavně zdraví to ostatní se už nějak vyvrbi
Holky je normální, když mě občas píchne dole? Nebo v podbřišku?včera teda bylo a já se toho prostě bojím, tak má manžel smůlu.
@pecenacek mně už píchá v podbřišku skoro pořád. Doktorka i porodní asistentka tvrdí, že to jsou vazy, jak je mimco velké, tak snad ano. Někdy to bolí, že se ani v posteli nemůžu převalit. Celkově už se fakt rozpadám.. ony obě tvrdí, že možná porodime dřív, tak uvidíme, nezlobila bych se 🙂 ale zatím je brzo, teprve 33t, tak ještě aspoň ty tři týdny musím chvíli vydržet.
Ahoj holky, všem přeji krásného a pohodového silvestra, do nového roku jen to nejlepší, ať je klidnější než ten letošní. Hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody 🍾🥂🥳
Holky máte tady některá zkušenosti s Hysterektomii?po dvou neúspěšných KET mě to to Dr.doporučila,ale nevím zda do toho jít,nechce se mi zase moc brát hormony.
@kocila ted sem měla ms přes svátky takže další ms se objednám ,toho nativu se bojím z toho důvodu že když mě to bude bolet a cuknu tak ze se něco stane, nerada bych měla propichany vajecnik a ten nativ se prej nepočítá do ivf cyklu?ma to vůbec smysl s nízkým amh ?pri stimulaci sem měla jen dva 3foliky a 2 vajíčka a prave sem na vaskach s nízkým amh jestli do toho jít nebo ne ?
@saja13 necuknes,ver , ze to tak hrozne neni jak to vypada (take jsem se na poprve bala,ale spis je vetsi strach v hlave, nez samotny odber,to zvladnes)..
Nativ se da pocitat do pokusu IVF,ale nedelej to, moc neusetris a pokusy na pojistovnu si nech na plne IVF nebo minimalni stimulaci.
Nativ IvF se prave voli pro zeny s nizkym AMH,protoze at mas nizke nebo vysoke,kdyz je stesti tak se ziska jen jedno vajicko.
Jaky jsi ted den cyklu a jak dlouhe cykly mas? Treba by se dalo jeste stihnout tento cyklus..
@saja13 pokud se citis na nativ,tak zavolej zitra do centra,treba bys mohla jeste stihnout tento cyklus (ceka se pouze ma folikul 18-19mm a pichne se ovitrelle),ja chodim na prvni uTz az 11-12 DC..
U nas stoji nativ 16tis vcetne ICSI,zavadeji se vetsinou 3.denni,ale ja vzdy prodlouzenou kultivaci,kvuli me vade..
Ja mam vzdy jeden folikul,takze jedno vajicko..
@saja13 ahojky,prosím tě tu neprůchodnost ti budou dělat kolikátý den cyklu?a bereš k tomu nějaké léky?
@zuzicek2013 hele na průchodnosti sem byla loni a už přesně nevím kolikátý DC to bylo ale určitě se dělá před půlkou cyklu a léky před průchodnosti se neberou

@pecenacek zítra jdu do poradny, tak uvidím, co mi doktor řekne. Mě do toho teď začalo trápit srdíčko ☹️ večer, když si lehnu, tak mi začne hrozně bušit a přeskakovat ☹️ pak jsem z toho nervózní, ještě se to zhorší a začne mi pak i tvrdnout bříško 😢 snažím se na to nemyslet a být co nejvíc v klidu, už i kvůli malému, ale moc mi to nejde a nevím co s tím 😢