IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek prd na obličej hlavně že jste v pořádku ❤️ já po porodu měla 82 teď? Mám 86 a víš co já už na to prdim tak budu mít zase metrak když se nám poštěstí... Hlavně zdraví to ostatní se už nějak vyvrbi
@twins_sovovi přesně... Já se právě přes metrák přehoupla a je mi to fuk 🙂
Holky je normální, když mě občas píchne dole? Nebo v podbřišku?včera teda bylo a já se toho prostě bojím, tak má manžel smůlu.
@pecenacek mně už píchá v podbřišku skoro pořád. Doktorka i porodní asistentka tvrdí, že to jsou vazy, jak je mimco velké, tak snad ano. Někdy to bolí, že se ani v posteli nemůžu převalit. Celkově už se fakt rozpadám.. ony obě tvrdí, že možná porodime dřív, tak uvidíme, nezlobila bych se 🙂 ale zatím je brzo, teprve 33t, tak ještě aspoň ty tři týdny musím chvíli vydržet.
Ahoj holky, všem přeji krásného a pohodového silvestra, do nového roku jen to nejlepší, ať je klidnější než ten letošní. Hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody 🍾🥂🥳
Holky máte tady některá zkušenosti s Hysterektomii?po dvou neúspěšných KET mě to to Dr.doporučila,ale nevím zda do toho jít,nechce se mi zase moc brát hormony.
@kocila ted sem měla ms přes svátky takže další ms se objednám ,toho nativu se bojím z toho důvodu že když mě to bude bolet a cuknu tak ze se něco stane, nerada bych měla propichany vajecnik a ten nativ se prej nepočítá do ivf cyklu?ma to vůbec smysl s nízkým amh ?pri stimulaci sem měla jen dva 3foliky a 2 vajíčka a prave sem na vaskach s nízkým amh jestli do toho jít nebo ne ?
@saja13 necuknes,ver , ze to tak hrozne neni jak to vypada (take jsem se na poprve bala,ale spis je vetsi strach v hlave, nez samotny odber,to zvladnes)..
Nativ se da pocitat do pokusu IVF,ale nedelej to, moc neusetris a pokusy na pojistovnu si nech na plne IVF nebo minimalni stimulaci.
Nativ IvF se prave voli pro zeny s nizkym AMH,protoze at mas nizke nebo vysoke,kdyz je stesti tak se ziska jen jedno vajicko.
Jaky jsi ted den cyklu a jak dlouhe cykly mas? Treba by se dalo jeste stihnout tento cyklus..
@saja13 pokud se citis na nativ,tak zavolej zitra do centra,treba bys mohla jeste stihnout tento cyklus (ceka se pouze ma folikul 18-19mm a pichne se ovitrelle),ja chodim na prvni uTz az 11-12 DC..
U nas stoji nativ 16tis vcetne ICSI,zavadeji se vetsinou 3.denni,ale ja vzdy prodlouzenou kultivaci,kvuli me vade..
Ja mam vzdy jeden folikul,takze jedno vajicko..
@saja13 ahojky,prosím tě tu neprůchodnost ti budou dělat kolikátý den cyklu?a bereš k tomu nějaké léky?
@zuzicek2013 hele na průchodnosti sem byla loni a už přesně nevím kolikátý DC to bylo ale určitě se dělá před půlkou cyklu a léky před průchodnosti se neberou
Holky nemáte některá zkušenosti s Hysteroskopii?

@pecenacek zítra jdu do poradny, tak uvidím, co mi doktor řekne. Mě do toho teď začalo trápit srdíčko ☹️ večer, když si lehnu, tak mi začne hrozně bušit a přeskakovat ☹️ pak jsem z toho nervózní, ještě se to zhorší a začne mi pak i tvrdnout bříško 😢 snažím se na to nemyslet a být co nejvíc v klidu, už i kvůli malému, ale moc mi to nejde a nevím co s tím 😢