icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
twins_sovovi
autor
5. led 2021

@zuzicek2013 ahojky já jsem byla v 2017 nepodařilo se naplnit CD a nedostaly se mi za zadní stranu dělohy. Následně mě poslaly na odstranění srustu... Po probuzení z narkozy místo odebrání srustu my odebraly oba vejcovody 🙄

saja13
5. led 2021

@twins_sovovi ty vole cože 😬🥺 to bych je snad zalovala to musel být dobrý šok Teda, co je ta hysteroskopie? Něco mi to říká...

mateska11
5. led 2021

Dneska další kontrola. Váhový odhad opět velký, už 3 kg (jsem teprve na začátku 34t) a odhad při termínu porodu 5 kg. Začínám být lehce nervozní 😀

jasemin26
5. led 2021

@mateska11 ty bláho 🤣 máš velké mímo😁 tvé nervozity se vůbec nedivím, ať to máš rychle za sebou a klidný porod🍀

mateska11
5. led 2021

@jasemin26 no vypadám opravdu, jako bych měla rodit. I se tak cítím. Už to tak doklepavam, nespím, všechno mě bolí, nemůžu nic. Takhle jsem se se synem cítila fakt až na úplném konci. Někdy se mi chce brečet, jak mi je děsně. Ale pak si uvědomím, jaký máme štěstí, že ivf šlo hned, že jsme zdraví.. snad už to uteče 🙂

jasemin26
5. led 2021

@mateska11 já ti věřím, ale jsi statečná tak to zvládneš 👍

zuzicek2013
6. led 2021

Holky prosím poraďte mi,jsem po dvou neúspěšných KET,Dr.mě teď doporučila Hysteroskopii ale s hormonama,nevím proć.tak vàham jestli do.toho jít a nebo zkusit ještě jeden KET v přirozeném cyklu.podařilo se Vám některé,že pár pokusů nebyl ani ťuk a pak jo?já za ty dva pokusy neměla ani biochemko, prostě se to nechytli vůbec a to bylo skvělé kvality.

marky125
7. led 2021

@zuzicek2013 u nás se povedl druhý KET, ale v centru mi říkali, že je běžné, že se třeba povede až třetí nebo čtvrtý. Embrya máme nejlepší kvality. Já teda měla oba KET řízený. Ostatní holky ti k tomu možná řeknou víc.

pecenacek
11. led 2021

Ahoj holky, tak sme byli dneska na 3D. Potvrzeno i na foto, že je to holčička 😂 a tatínek se začal rozplývat ještě víc. Poprvé se i tak nějak ukázala a hmotností je o 14dni větší. Jak se máte vy ostatní?

mateska11
11. led 2021

@pecenacek krásný 😍 máte jméno? 🙂
Já se upřímně nemám nic moc. Trápí mě bolesti břicha a třísel , kyčlí, zad, bodavá bolest často. Nemůžu se ani v noci převalit, jak to bolí, pomáhá přítel. Jsem hrozně vděčná, že je malý ok,ale někdy jsem tak nevyspala a bolavá, že mám z toho depky, jako třeba včera. Dle posledního váhového odhadu měl 3kg v 34t a při porodu prej může mít i 5. Hlavu už měl jako v 39t. Tak se bojím císaře. Na druhou stranu, pokud bude fakt takhle velký, tak se asi bránit nebudu. Když si vzpomenu na první porod, a to měl syn míry průměrné..

pecenacek
11. led 2021

@mateska11 Elinka 😍 (Ela) jinak váha 1040g a 25+4tt. Jak ležím na boku, probudí mě bolest kyčle, snažím se otočit a do hodiny znova, takže já se nevyspala už 3 měsíce.Bricho, to mě táhnout pořád ty vazy. Za tebe bych se asi nebránila císaři, pokud to bude takovej bucek. Jít normálně, tak to bych asi nedala. Damiánek měl 3kg a stačilo mi 😉

alena138
11. led 2021

Ahoj holky, tak že budu mít problémy, obzvláště ve třetím trimestru, jsem čekala, ale že budou i nějaké jiné a možná zásadnější, to mě trošku vykolejilo. Ale bude to dobré. Miminko je zdravé, jen nechce růst. Už jsem byla před Vánoci odvelena do rizikové poradny při porodnici, protože malé najednou bylo menší. Jinak předchozí vyšetření byly všechny ok. Teď za dva týdny povyrosto jen o pět dní. Když jsem se ptala na důvod, tak že za to může placenta a nelze to ani nijak jinak ovlivnit. Ale všechny ostatní vyšetření jsou v pořádku, průtoky, srdíčko. Jen prostě roste hrozně malinko. Být v ordinaci na ultrazvuku skoro hodinu byl taky slušný zážitek. Ale přišel to zkontrolovat i samotný primář, tak snad můžu být trochu v klidu. Kontrola za dva týdny, kdyby se mi samozřejmě cokoliv nezdálo, tak okamžitě. Omlouvám se za delší povídání, ale potřebovala jsem to dostat ven :D Jinak výbavička téměř kompletní, teď během dvou týdnů jsem toho nachystala a pořídila strašně moc, bála jsem se, že by to dneska mohlo skončit hospitalizací.

mateska11
12. led 2021

@pecenacek Kuba 3.4kg a to jsem prenasela 🙂 A nesedla jsem si bez kruhu nekolik mesicu 🙂

mateska11
12. led 2021

@alena138 Jejda, tak ja uz si prestanu stezovat na naseho obrika..
Moc drzim pesti, urcite bude vse v poradku 🍀

alena138
12. led 2021

@mateska11 ;) obřík je taky fajn, neboj, úplně ti rozumím, jak tě všechno bolí, nosit takovou váhu je taky pěkný záhul. Kiki měla při porodu (o deset dní po termínu) 3800g už mě to taky pak ke konci zmáhalo, a ty to máš ještě dřív o něco. Taky bude vše v pořádku 🌞

pecenacek
12. led 2021
mateska11
12. led 2021

Pro ilustraci.. začátek 35t 🙂

alena138
12. led 2021

@mateska11 to máš opravdu velké břicho, ale krásné. Moc ti to sluší 🙂

mateska11
12. led 2021

@alena138 děkuju 😊

twins_sovovi
autor
13. led 2021

@mateska11 to je pupicek❤️💋😍💋❤️😍

pet_8
13. led 2021

@mateska11 Ahoj. V prosinci jsem prechazela ze sve gyndy do porodnice a byla tam tehule, co na tom byla terminem cca stejne, jen bricho jak v nejakem patem/sestem mesici. Rikam ze je to nefer, ze nekdo micek a nekdo slonika a doktorka rika, ze to vetsi brisko je ale mnohem lepsi nez to male ze spousty duvodu (po medicinske strance). Tak si pupiku uzivej 😉 Nebudu te prudit mojim, mam 5 dni do TP, kazdopadne soucitim s tebou, dole to boli jak po vyletu na kole, otoceni v leze je nadlidsky ukon, pri curani si rvu vlasy jak to boli a nejde, poslicci muj nejlepsi kamos uz par tydnu,... A stejne je mi lito, ze to konci 😔 Tak se drz a at vas hezky hlidaji!

mateska11
14. led 2021

@pet_8 teda, tak hodne stesti u porodu! At to jde hladce 🙂

alena138
23. led 2021

Ahoj holky, tak můj dnešní, 34+2 ... Měla bych vydržet ještě měsíc, tak uvidíme, zda malé vyrostlo. Je o víc než dva týdny menší. V pondělí jdu na kontrolu, tak snad. Ale pro jistotu mám vše nakoupeno, vypráno a vyžehleno 😉

marky125
24. led 2021

@pet_8 ahoj, jak to s tebou vypadá? Už je mimi na světě? 🙂

pecenacek
24. led 2021

Holky aktuálně 27+3

marky125
24. led 2021

Když už si tu ukazujeme ty bříška, tak se přidám 😁 dnes 25+2

mateska11
25. led 2021

Krásné pupíky 🙂
Ten můj už se snad ani nevejde do objektivu :D dneska poprvé poradna v porodnici, naměřeno 3700g na nějakém dobrém ultrazvuku. Jsem přesně 36+0, prý je to hodně velký extrém. Takže mě čeká buď vyvolání nebo císař. Ještě se vyčkává. Ale hlavně že jinak je vše v pořádku 🙂

twins_sovovi
autor
25. led 2021

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

twins_sovovi
autor
25. led 2021

@saja13 to je naplnění dělohy aby viděly průchodnost

saja13
Autor odpověď smazal
Strana