IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@saja13 určitě dobře ❤️držím pěsti
Těhotné holky já Vám taky závidím,já jsem na mrtvém bodě,loni 2x KET neúspěšný,máme poslední 3 embryjka a čeká mě Hysteroskopie a buď s hormony nebo bez a pak snad KET když bude vše ok.byla jste některá na Hysteroskopii?bylo to k něčemu?
@zuzicek2013 já byla, mám srůsty po předchozích porodech císařským řezem, tak si museli udělat cestu a za to je jen na kraji nebo víc. Podle toho zjistí stav sliznice, zda je zjizvená nebo ok a to taky má vliv na otěhotnění. Držím palce, abys měla dobrý výsledek
@alena138 a měla jsi Hysteroskopie normálně a nebo si brala u toho hormony?já právě nevím jakou variantu zvolit,hormony se prý berou proto,že pak jde zjistit připravenost sliznice na přijmutí embrya,bez hormonů to zjistit prý nejde.
@zuzicek2013 bez hormonů.
@alena138 a nabízeli ti i s hormony? právě koho se ptám,tak nikdo to neměl,tak nevím jestli je to nějaká novinka nebo nevim no.dr.me tvrdí,že s těma hormonama je to proti,že místo KET ti udělají tu Hysteroskopii a zjistí připravenost sliznice na přijmutí embrya,že bez toho to nejde,tak já nevím,nejsi z toho vůbec moudrá.
@zuzicek2013 popravdě taky netuším o co jde s těma hormonama. Já měla bez a ani mi nic takového nenabízeli. Takže ti taky nepomůžu :(
Holky můžu se zeptat, podstupovali jste některá zákrok při kterém se zjistí připravenost sliznice na přijetí embrya? pokud ano, vydařil se pak KET?
@zuzicek2013
myslíš ERA test? já ne, ale zajdi do skupinky IVF, tam holky mají bohatou zkušenost snad se vším, tam taky čerpám info.
Pokud máš peníze (25-30kKč) a KETY se ti nedaří, ERA test zkusit můžeš, dokáží tím zjistit, zda máš zvolené správné implementační okno vkladu embrya...
https://www.modrykonik.cz/group/2336/
@twins_sovovi děkuji moooc ,snad ano 🙂😍
Tak nás asi čeká už příští týden císařský řez. Můj sen o hezkém přirozeném porodu je fuč, ale hlavně ať je mimčo v pořádku, že 🙂
Ahoj holky mela jste některá dlouhý protokol ?kdy a jak jste začínaly vy ?děkuji za info 🙂
Ahoj holky, tak jsem strávila noc v nemocnici, měla jsem slabé kontrakce, ale velkou ostrou bolest v jizvě. Tak si mě tam nechali, dostala jsem kapačky a dneska slíbila hory doly, ale jsem doma. Musím ležet. Kdyby se zase něco objevilo, tak okamžitě (nechtějí opakovat chybu minulého porodu) Jinak kontrola v pondělí a jestli jsem je opravdu dobře pochopila, tak se rovnou naplánuje na příští týden císař ... Pan doktor říkal na konec 37 týdne a ten mi začne teď ve čtvrtek. Malé pořád zaostává, vždy přibyde jen pár dní. Ale už by dle dnešního měření mělo mít dvě kila, tak ten týden a kousek to ještě pojistí 😉
@mateska11 @alena138 Tak holky, uz mate tu narocnou cestu skoro za sebou. Drzim pesticky, at to jde dobre i pri cisari. Kazdopadne @mateska11 taky jsem mela sen o vaginalnim porodu (VBAC), trvala jsem na tom, ze nechci na planovanou sekci driv nez bude nutne (bylo domluveno ze bud se to rozjede samo nebo na TP sekce), no ono se to i samo rozjelo, ale pres pravidelne kontrakce jsem se neotevirala a po predchozi sekci proste zadny pomucky na urychleni nejsou, je to risk. K tomu zjistena preeklampsie jak svin a po 2 dnech kontrakci jsem svihala na sal jako akutni cisar 😔 Proste vic neriskovali. Porad jsem to neprekousla, ale hlavne ze je maly zdravy a ja to zvladla a ted jen beru prasky na tlak a cekam, az se telo srovna. Aneb dulezity vysledek!
No a pristi tyden budu ocekavat fotecky vasich lasek 😉
Gratuluji k miminkum a kdo to mate za par,at vse dopadne na 1*
Holčiny moje zlaté, Viktorka zavítala mezi nás. Není úplně dozrálá, tak je v inkubátoru. Já ležím po sekci. Viktorie Michaela Princová. 2380g 45cm. Dnes, 5.2.2021 v 10:35 císařským řezem. Všem tady předem díky za gratulace a všem posílám velký pytel štěstí 💖💖💖 (bez fotky, díky za pochopení)

@twins_sovovi jj tak na to jdu zas 1.2 tak sem zvědavá ,to už mám jednou zasebou