IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Gratulace😍😍😍❤️
@alena138
My na to jdeme v pondeli, tak na me prosim myslete, dost se bojim. Ale hlavne ze mimco bude konecne venku 🙂
@mateska11 moc na vás budu myslet❤️
Ahoj holky kdo měl pri nizkem amh dlouhy protokol čím jste stimulovaly?předem děkuji 🙂
@twins_sovovi
@alena138 Diky holky. Vcera odesla hlenova zatka, tak se i muze stat, ze to nakonec bude driv. Je to napinavy 🙂
@twins_sovovi Jak se dari vam?
@saja13 https://www.modrykonik.cz/group/2336/
měla bys dohledat...je to super skupinka pro ty, kteří tu cestu za miminkem mají těžší..
@mateska11 jo už je to lepší 😊😊😊
@mateska11 waaau tak třeba se to rozjede😍 kamarádce odešla hlenova zátka týden na to šly rodit rodila chudák 21 dlouhých hodin, ale stálo to za to malá je úžasná 😍❤️😍❤️😍
@twins_sovovi ona právě odchází pár hodin před porodem, ale i třeba několik dní před. Tak to možná nic neznamená 🙂 zatím mi jen tvrdne víc břicho. Tak uvidíme. Zítřejší datum je hezký :D
@twins_sovovi to je dobře, že je líp 🙂 a co teď? Znovu IVF? Máte nějaký plán?
@mateska11 Beruško tak ten je úžasnej tu krásnou pusinku do srdicka😍😍Moc vám gratuluji rodicove preju vám hlavně zdravíčko a ať vám Matoušek dělá jen samou radost❤️❤️❤️😍😍😍❤️❤️❤️
Díky holky. Bohužel máme menší komplikace. Malého nám donesli na pokoj hned druhý den díky tomu, že je tu se mnou přítel, já bych se nepostarala, ještě dnes nejsem ok. Nicméně hned ten den odpoledne ho zase odnesli kvůli nízké glykémii a dalším menším potížím. Dostává kapacku do hlavičky, je v inkubátoru. Nejmíň do pátku. Je mi zle, do toho tohle a hormony. Nemít tu chlapa, tak nevím. Stará se o mě, vodí do sprchy, mění vložky, utěšuje. Za malým chodíme několikrát denně, teda já se vozím na vozíku. Glykémie je lepší, tak snad zítra si ho aspoň budeme moct vyndat z inkubátoru a zkusit kojení. Dneska ještě půjde na ultrazvuk všech orgánů, taky budou dělat genetiku na vývojové vady. Tak se modlíme, ať je to v pořádku. Jinak je zlatíčko, rozkošný, na oddělení, kde jsou hlavně nedonošené děti, je obřík 🙂 hezky papá a má se k světu, tak snad nic vážného to fakt nebude.
@mateska11 klucik je velke miminko,takze jak pises,mozna z toho..
S dokrvovanim to je teda zahada 🤷♀️ (hlavne at ho poradne vysetri-mam zkusenost,ze dokud jsi v nemocnici,tak na vysetrni maji pacienti vzdy prednost,jakmile propusti,tak cekacky nehorazne...)...drzim co mam a hlavne se drz a bud statecna 🍀🍀🍀

@alena138 Gratuluji ⚘ Mimochodem, ja mam Viktora 😁 At to Viktorka rychle dozene a ty se opatruj a odpocivej, at to moc neboli a jsi brzy fit 😊