icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pet_8
5. únor 2021

@alena138 Gratuluji ⚘ Mimochodem, ja mam Viktora 😁 At to Viktorka rychle dozene a ty se opatruj a odpocivej, at to moc neboli a jsi brzy fit 😊

twins_sovovi
autor
6. únor 2021

Gratulace😍😍😍❤️
@alena138

mateska11
9. únor 2021

My na to jdeme v pondeli, tak na me prosim myslete, dost se bojim. Ale hlavne ze mimco bude konecne venku 🙂

twins_sovovi
autor
9. únor 2021

@mateska11 moc na vás budu myslet❤️

alena138
9. únor 2021

@mateska11 držím palce, bude to dobré 💐

saja13
10. únor 2021

Ahoj holky kdo měl pri nizkem amh dlouhy protokol čím jste stimulovaly?předem děkuji 🙂

mateska11
11. únor 2021

@twins_sovovi
@alena138 Diky holky. Vcera odesla hlenova zatka, tak se i muze stat, ze to nakonec bude driv. Je to napinavy 🙂

mateska11
11. únor 2021

@twins_sovovi Jak se dari vam?

kocila
11. únor 2021

@saja13 zkus najit skupinku IVF asistovana reprodukce,tam maji holky zkusenosti i s dlouhym protokolem,treba ti nekdo poradi..
Byla jsi na laparce?

saja13
11. únor 2021

@kocila na laparce ne proč? Teď by mě stejně neprijmuli

kocila
11. únor 2021

@saja13 ja myslela ze jdes na neco v unoru,tal jsem ti asi spletla 😉

saja13
11. únor 2021

@kocila zadala jsem ivf asistovana reprodukce a na konikovi mi to nic nenašlo 🤔 no teď budu mít akorát dlouhý protokol

kocila
11. únor 2021

@saja13 https://www.modrykonik.cz/group/2336/
měla bys dohledat...je to super skupinka pro ty, kteří tu cestu za miminkem mají těžší..

saja13
11. únor 2021

@kocila dekuju 🙂

saja13
11. únor 2021

@kocila a co ty ?něco nového?docela dlouho sem tu nebyla 🙂🤩

twins_sovovi
autor
11. únor 2021

@mateska11 jo už je to lepší 😊😊😊

twins_sovovi
autor
11. únor 2021

@mateska11 waaau tak třeba se to rozjede😍 kamarádce odešla hlenova zátka týden na to šly rodit rodila chudák 21 dlouhých hodin, ale stálo to za to malá je úžasná 😍❤️😍❤️😍

mateska11
11. únor 2021

@twins_sovovi ona právě odchází pár hodin před porodem, ale i třeba několik dní před. Tak to možná nic neznamená 🙂 zatím mi jen tvrdne víc břicho. Tak uvidíme. Zítřejší datum je hezký :D

mateska11
11. únor 2021

@twins_sovovi to je dobře, že je líp 🙂 a co teď? Znovu IVF? Máte nějaký plán?

mateska11
15. únor 2021

Matouš, 15.2. 8:00, 4250g 🙂

alena138
16. únor 2021

@mateska11 velká gratulace 💐 hodně štěstí, zdraví oběma

twins_sovovi
autor
16. únor 2021

@mateska11 Beruško tak ten je úžasnej tu krásnou pusinku do srdicka😍😍Moc vám gratuluji rodicove preju vám hlavně zdravíčko a ať vám Matoušek dělá jen samou radost❤️❤️❤️😍😍😍❤️❤️❤️

jasemin26
16. únor 2021

@mateska11 je krásný, gratuluji, ať jste oba hlavně zdraví, a ať dělá mimísek jen samou radost 😉👍🍀

pet_8
16. únor 2021

@mateska11 Gratuluji!

mateska11
17. únor 2021

Díky holky. Bohužel máme menší komplikace. Malého nám donesli na pokoj hned druhý den díky tomu, že je tu se mnou přítel, já bych se nepostarala, ještě dnes nejsem ok. Nicméně hned ten den odpoledne ho zase odnesli kvůli nízké glykémii a dalším menším potížím. Dostává kapacku do hlavičky, je v inkubátoru. Nejmíň do pátku. Je mi zle, do toho tohle a hormony. Nemít tu chlapa, tak nevím. Stará se o mě, vodí do sprchy, mění vložky, utěšuje. Za malým chodíme několikrát denně, teda já se vozím na vozíku. Glykémie je lepší, tak snad zítra si ho aspoň budeme moct vyndat z inkubátoru a zkusit kojení. Dneska ještě půjde na ultrazvuk všech orgánů, taky budou dělat genetiku na vývojové vady. Tak se modlíme, ať je to v pořádku. Jinak je zlatíčko, rozkošný, na oddělení, kde jsou hlavně nedonošené děti, je obřík 🙂 hezky papá a má se k světu, tak snad nic vážného to fakt nebude.

mateska11
17. únor 2021
saja13
17. únor 2021

@mateska11 gratuluji k miminku a přeju moc štěstí a zdraví a ať je všechno v pořádku 💜 určitě to dopadne dobře, držím moc palce ✊ a ty odpocivej😊

kocila
17. únor 2021

@mateska11 urcite vse dobre dopadne a prijdpu na to,co mu tak rozhodilo cukr (treba jen porod samotny)...drz se a posilam hodne sil 🍀🍀

mateska11
17. únor 2021

@kocila s tím cukrem se to prý stává, obzvlášť u větších miminek. Ještě má ale problém s dokrvovanim kůže, červené fleky, drobné anomálie na chodidlech. Nic z toho nemusí nic znamenat, ale to se ještě neví.

kocila
17. únor 2021

@mateska11 klucik je velke miminko,takze jak pises,mozna z toho..
S dokrvovanim to je teda zahada 🤷‍♀️ (hlavne at ho poradne vysetri-mam zkusenost,ze dokud jsi v nemocnici,tak na vysetrni maji pacienti vzdy prednost,jakmile propusti,tak cekacky nehorazne...)...drzim co mam a hlavne se drz a bud statecna 🍀🍀🍀

Strana