icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
twins_sovovi
autor
18. únor 2021

Držím palečky ať je všechno v poradku❤️

kocila
20. únor 2021

@mateska11 jak se dari synackovi a tobe?,moc drzim palce a at jdete brzo domu 🍀

mateska11
20. únor 2021

@kocila glykémie je zatim ok, tak ho mám od dneška na pokoji. Zhoršila se žloutenka, tak má to "světlo" v postýlce, ale to je to nejmenší, je to dost běžný. Čekají nás další vyšetření ohledně neurologie a cév, ale až příští týden a snad bychom už mohli brzo domů a na ta vyšetření dojet. Snad začátkem týdne.. už mi chybí i starší syn, sem nikdo nesmí.

kocila
20. únor 2021

@mateska11 tak to jsou same dobre zpravy👍 Slunicko preje,tak brzy bude po zloutence 😉

twins_sovovi
autor
21. únor 2021

@mateska11 super zprávy jen tak dál prdelka je kouzelnej❤️❤️❤️❤️

alena138
21. únor 2021

@mateska11 to jsou nádherné zprávy 🙂 brouček je nádherný. Určitě budete doma dříve, než já s malou.

mateska11
22. únor 2021

@alena138 a jak to vypadá s vámi?

alena138
23. únor 2021

@mateska11 tak nakonec to s Viki vypadá dobře. Bude muset ještě měsíc být na tom speciálním štěpeném hypoalergenním bezlaktozovém umělém mléku, ale pak bych se mihla pomalu zkusit vrátit ke kojení, ale budu muset mít bezmlecnou dietu. Doufáme všichni, že teď už to ta střeva zvládnou a máme přislíbeno, že pokud to bude ok, tak ve čtvrtek jdeme domů. Ale bude muset být pod dozorem a pediatrička úplně nadšená nebyla ... Naštěstí ty plíce jsou už ok, tak jen ta střeva. Jinak je to zlatíčko 💖

mateska11
24. únor 2021

@alena138 Ty jo, to me mrzi. To jsme meli podobne s prvnim synem. Kakal krev, tak jsem s nim skoncila tyden po porodu v nemocnici. Nakonec se ukazalo, ze to je nejspis ABKM, tak jsme taky dostavali t super drahe UM a ja zacala drzet prisnou bezmlecnou dietu. Neni to snadny, ale spravilo se to casem. Tak drzim palce.

mateska11
28. únor 2021

Tak jsme od stredy doma. Vsechna ta dalsi vysetreni absolvujeme uz ambulantne. Bojujeme dost s kojenim kvuli tomu, ze mel flasku od prvniho dne a skoro 5 dni jsme byli od sebe. Snad to zvladneme. I kdyby ne, hlavne ze uz jsme spolu a doma 🙂

pecenacek
28. únor 2021

No, to my si užíváme nemocnici od úterý a pocitame dny. Dostala jsem kortikoidove injekce a zítra jdu na utz, aby sme se dozvěděli co a jak dál. Za 4 dny čípek ze 2 cm na prostupnost na prst. Minulý týden odhad váhy 2018g. Odpocivame, měla sem kapacky magnesia, teď prášky. Jsem 32+3tt.

mateska11
28. únor 2021
mateska11
28. únor 2021

@pecenacek Ty blaho, tak to me mrzi, moc moc drzim pesti! Ale miminko uz to urcite zvladne.. Na intermedialnim, kde byl Matous, byla sama malinka miminka, prumer tak kilo a pul a nemela zadne velke problemy.. Jen se musi "dopect". Vsechno bude dobre 🍀

twins_sovovi
autor
28. únor 2021

@pecenacek Moc na vás myslím určitě to zvládnete a bude všechno v poradku❤️❤️❤️❤️

twins_sovovi
autor
28. únor 2021

Holky potřebuju pořadit nový CAR nějaké zkušenosti nebo i recenze na dané kliniky?

alena138
28. únor 2021

@pecenacek všechno bude v pořádku, jak už jsi pod dohledem, tak je to hned lepší 💖 dvě kila už je pěkná váha

alena138
28. únor 2021

@twins_sovovi já byla v gennetu v Praze na Letné a nemůžu si stěžovat.

twins_sovovi
autor
28. únor 2021

@alena138 četla jsem recenzi a jsem teď v takový nerozhodnost strachu nevím chci do jiného centra nejsem s Libercem absolutně spokojená... Max můžu do Prahy jsem z okolí české Lípy 🤷‍♀️

alena138
28. únor 2021

@mateska11 tak super že to jde takto ambulantně. Doma je doma. Mě s malou nakonec taky vylifrovali hned ve středu, bylo strašně vtipné si v lékárně z porodnice domlouvat mlíko, na které dostanu recept ve čtvrtek, ale nutně už ho na provozovně v ten čtvrtek musí mít. Začala jsem držet bezmlecnou dietu (to člověk nechápe, kde všude to mléko objeví) aby se mi to z těla vyplavilo a uvidíme, kdy budu moci zkusit nazpátek zařadit kojení. Ven zatím nemůžeme, tak malou aspoň trochu větráme na balkoně když svítí sluníčko. Taťka je úžasný, pomáhá kde může 🥰

alena138
28. únor 2021

@twins_sovovi bohužel jinde zkušenost nemám. Jsou tam úžasné doktorky Langerová a Jarošová, ts mi vše tak skvěle vysvětlily. Jinak jsem patřila k doktorce Hokerove, taky fajn, jen mi osobně na ní něco lehce vadilo, nevím co, ač její přístup byl taky super, možná moc takový upjatý. Ale vše vysvětlila, neměla jsem z ní dojem, že by moje otázky vadily. Pak jsem ještě měla tu čest s panem doktorem Černým a Leachomskim. S tím musí pak i člověk počítat, že se dostane k různým doktorům, protože jsou vyšetření vázaná na dny v cyklu a ten doktor, ke kterému člověk patří už má ten den plno. Ale všichni ti co jsem napsala vždy milí, usměvaví (i v sobotu odpoledne) nikdy nic nebyl problém, trpěliví. Já osobně výborná zkušenost. Na ty zákroky pak mají pokojíčky pro jednoho, partner vzdy na pokoji se mnou. Hůře se dostávám z narkózy, hlásila jsem to, nebyl problém, abych ležela o chvilku déle.

pecenacek
28. únor 2021

@mateska11 uvidíme zítra jak malá narostla, pořád si zatím držela váhu o 14 dní větší, proto ty kortikoidove injekce. Ale jinak nikdo o větším problemu nemluvil. Teď půjde spíš o nález. 🤔😉😍

pecenacek
28. únor 2021

@alena138 taky sem byla v Gennetu Letná a 💯% spokojenost

mateska11
28. únor 2021

@twins_sovovi My byli v Podoli. Primarka je dost protivna, ale pry kapacita. Sla bych k doktoru Darebnemu, delal mi zakroky a je taky dobry a hlavne empaticky. Jinak tady to neni predrazeny, nevnucuji zadne zbytecnosti, jen aby vycucali prachy.. Celkove spokojenost az na chovani te primarky.

mateska11
28. únor 2021

@alena138 Taky jsem tehdy zirala, co vsechno nemuzu. Je to na palici, studovat slozeni i u veci, u kterych bys myslela, ze tam mlecna bilkovina urcite neni. Ale casem uz budes vedet zpameti a nebude to takovy opruz 🙂
Nas tatka taky pomaha, je to poklad. Jinak bych to kojeni uz snad vzdala.

pecenacek
1. bře 2021

@alena138 tak info z dneska za 6 dní přibyla mala na váze o 232g

alena138
1. bře 2021

@pecenacek ale to je docela hezké 🙂 Já jdu s maliu k doktorce až v pátek. Ale nevím, jsem na rozpacích, vždy večer má v plence trochu toho krvavého hlenu, jen trošku a vždy jen večer. Jiné pokakané plenky jsou ok. Vzhledem k tomu, že má jen to umělé tak je to dost divné ... Nevím, co si o tom myslet.

twins_sovovi
autor
2. bře 2021

@alena138 snad bude vše v pořádku ❤️

pecenacek
2. bře 2021

@alena138 intolerance laktózy nebo na jinou látku i z UM, volala bych doktorce.

mateska11
2. bře 2021

@alena138 Kubovi krev ve stolici zmizela až po nějakém čase po podávání toho um, už nevím kdy přesně, je to už 8 let. Ale volala bych raději doktorce.

mateska11
2. bře 2021

My jsme zase v nemocnici. Malému se zhoršila žloutenka a glykémie, plus i tady se snaží přijít na kloub těm ostatním potížím. Budou dělat testy na nějaké metabolické poruchy a tak.
Už mi z toho hrabne. Aspoň že sem můžou na návštěvu tatove. Ale děti ne. Takže opět několik dní bez staršího :(

Strana