icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
alena138
2. bře 2021

@mateska11 to je mi líto, drž se, zvládnete to 🍀

kocila
2. bře 2021

@mateska11 vy si s malým užíváte☹..zas na jednu stranu, třeba konečně vše nemocnice dovyšetří a přijdou na kloub, co malému je a bude se moci s diagnózou pracovat...... držím palce, ať jdete brzo domů...

saja13
2. bře 2021

Ahoj holky vy co jste měly dlouhy protokol se zoladexem pichaly jste něco proti popraskani foliku ? Ja prej nic nedostanu ze ten zoladex prý účinkuje měsíc, mate někdo zkušenost?mam zvtoho strach ... 😳🤔

mateska11
3. bře 2021

@alena138 tak u nás to vypadá taky na abkm k tomu všemu.. kaká krev.

alena138
3. bře 2021

@mateska11 ale neee, to mě mrzí. A co budou dělat? Jak budou postupovat? U Viki zarazili jídlo, dali infuzi a pak pomalu začali jídlo navracet. A nějaké výsledky z vyšetření máš nebo teprve čekáte?

mateska11
5. bře 2021

@alena138 mám dietu, jinak zatím nic. Dneska nás pouští, v pondělí další postup pořešíme s pediatrem.

mateska11
5. bře 2021

Dneska nás snad pustí. Aspoň už víme, co mu je. Nejspíš má vzácný Beckwith-Wiedemannův syndrom. Bude mít trochu komplikované dětství, ale při troše štěstí to ve finále nemusí být nic tak strašného. Ještě to tedy musí potvrdit genetika. Ale doktoři si jsou celkem jisti, má hned několik symptomů.

kocila
5. bře 2021

@mateska11 aspoň že už se blížíte k diagnóze, trošku jsem přečetla co je BWS (neznám tento syndrom) a držím palce ať s touto genetickou vadou malý propluje bez ztráty květinky🍀... nic jiného než akceptování nemoci nezbývá a držím palce, ať vás sledují ti nejlepší lékaři, aby když tak zasáhli včas pokud bude potřeba..
užívejte domácí pohody 👍

alena138
5. bře 2021

@mateska11 Držím palce, musela jsem se podívat, co to ten syndrom je, určitě to zvládnete, bude muset být pod dozorem, ale přeji klidný průběh 🍀

mateska11
7. bře 2021

@kocila
@alena138 Diky holky. Jeste k tomu ma ty srostle dva prstiky u nohy a palce do stran. Rikame mu nas unikatek 🙂 Nebude to snadny, ale verim, ze to zvladneme, mohlo byt hur.

jasemin26
9. bře 2021

Ahoj holky, tak jsem tu po delší době. Jak se vede? Co u vás nového? Mám otázku, měli jste v těhotenství křeče do nohou a rukou? Od 13tt beru femibion, a od 19tt mi Dr napsala hořčík kvůli předčasným poslickum, ale teď už asi týden mě bolí ruce i nohy, o zádech ani nemluvím.. nevíte co na to zabírá? Moc děkuji.

marky125
9. bře 2021

@jasemin26 Ahoj. U mě celkem dobré. Poslední dobou mě trápí hodně časté tvrdnutí břicha a někdy to už i bolí. Jsem v 32tt. Ve čtvrtek jdu na 3. screening, už těším, až malého uvidím. U mě se nedá říct, že by bolely, ale trápí mě brnění a mrtvení rukou. Doktor mi řekl, že mám brát vitamín B. Ale betu také femibion a tam je.

jasemin26
9. bře 2021

@marky125 tak to je super to už máš za pár 😉👍. Já musím víc odpočívat protože už od 19tt mám předčasné poslíčky, a placentu nízko, tak mě moje Dr straší předčasným porodem, na zklidnění tě dělohy jsem právě dostala hořčík,to zabralo a křeče do břicha už nemám, ale teď mě právě trápí ty ruce a nohy, je to pocit jako bych cvičila a namohla si svaly, ale necvicím🤔.. 16.3 jdu na další kontrolu tak uvidím. Taky už se na malého těšíme ale modlime se aby tam ještě chvíli zůstal. Teď jsem teprve 23tt

marky125
11. bře 2021

Ahoj holky. Hlásím se z kontroly. Malý je cvalda 31+6 tt a váha 2059 g. Obličej před námi schovával a byl v poloze, jako by skákal bombu do vody 😁 hlavičku má nahoře, tak snad se ještě přetočí.

marky125
8. dub 2021

Ahoj holky, jak se vám všem daří? U nás už jen necelý měsíc do porodu. Malý se stále neotočil hlavičkou dolů a příští týden se doktor bude rozhodovat ohledně císaře. Už je to pro mě celkem náročné, zlobí mě srdíčko, doktoři mi žádné prášky dát nemohou, že by to ovlivnilo i srdíčko malého a to není dobré. Po porodu by se mělo dát vše do normálu, tak už se nemohu dočkat. Výbavička také nachystaná, takže už jen čekáme na porod.

mateska11
9. dub 2021

@marky125 tak to už může přijít kdykoliv 🙂 já myslím, že spousta miminek se otočí ještě později. Držím pěsti 🍀
My byli včera na kontrole v 7 týdnech. Ten náš otesánek má už skoro 6.5kg 🙂 jinak litame po doktorech kvůli tomu jeho syndromu, ale snad se to brzo uklidní.

alena138
9. dub 2021

@mateska11 včera jsem na tebe myslela, jak se máte a jak u doktorů. Vypadáte krásně spokojeně 🤩

alena138
9. dub 2021

Ahoj holky, jak se všechny máte? Mě venku baví aprílové počasí, ale malá je v kočárku velmi spokojená, jen se musí jezdit. Musím mít dietu, ale pomalu zavádím kojení.

mateska11
9. dub 2021

@alena138 my s kojením bojujeme. Po měsíci začal konečně pít jen ode mě, jenže mě to začalo děsně bolet, tak střídám a odsáváním a lahví. A k dietě bez bkm a sóji jsem přidala ještě lepek, vejce a hovězí, protoze se to nejlepšilo. Ale celkově jsme opravdu spokojení 🙂

marky125
9. dub 2021

@mateska11
@alena138 holky, to jsou hezké zprávy a fotečky. Užívejte si mimi 🙂 mně jeden doktor tvrdí, že má čas se ještě otočit, ale ultrazvuk mi dělal jen na začátku těhu a pak už ne, takže neví, jak je malý velký no prostě nic.... Docela mě jeho chování štve, když jdu do poradny, tak se jen zeptá, jak se cítím, zváží mě a změří tlak a tím to končí. Už to u tohohle doktora doklepu, ale pak asi přejdu k jinému. Na screening chodím k jinému doktorovi a ten je super. Ten mi právě řekl, že se spíš asi netočí, protože je celkem velký a já dost drobná, takže nemá místo. Příští týden k němu jdu na ultrazvuk, to budu poslední den 37 tt a že tam mi řekne co a jak a přinejhorším bude císař.

alena138
9. dub 2021

@mateska11 no já jak teď začala, tak mě to taky hrozně bolí. Viktorka si nechce pořádně na začátku nasát dvorec do pusy a pak se ještě několikrát pustí a přisaje. Jojo dieta bkm a sója, ještě mi bylo doporučeno i vejce, hovězí a ořechy - tak jsme na tom podobně. Lepek zatím nevyřazuji - uvidím ve středu, co řekne doktorka. Jdeme na kontrolní vážení. A co vy? Dá se to lítání po doktorech zvládat?

alena138
9. dub 2021

@marky125 tak aspoň jednoho doktora máš fajn 🙂 A císař není tak špatný ;) to už jsi ve finále. Tak dej vědět, co bylo na uktrazvuku 🙂

pecenacek
10. dub 2021

Ahojky, tak my se doma zabydlujeme 3.4. Elinka 😍

mateska11
10. dub 2021

@alena138 Ja byla na cisari a prvnich par dni fakt hruza, o maleho bych se nepostarala nebyt tam pritele. Ale pak uz rychle zlepseni. Celkove rekonvalescence lepsi nez po prvnim prirozenem porodu..

mateska11
10. dub 2021

@pecenacek Ta je tak nadherna 🙂 Moc gratuluju!

jasemin26
10. dub 2021

@pecenacek gratuluji je nádherná 👍😍

alena138
11. dub 2021

@mateska11 no já teď po třetím, a byl asi nejlepší co se týká rekonvalescence. Ale pravda, malá byla v inkubátoru, tak jsem za ní chodila přes dvě oddělení šest dní, než jsme pak byly spolu na pokoji. Takže mě to hrnulo kupředu, musela jsem chodit a vydržet stát u toho inkubátoru, občas sedět. Ale každý ten císař byl jiný. Nedá se říct, mi bylo dobře tak musí být dobře přece všem 🙂

alena138
11. dub 2021

@pecenacek ta je úžasná, moc gratuluji a přeji hodně štěstí do života 🍀🤩

twins_sovovi
autor
12. dub 2021

Holky mimískové jsou kouzelný😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

alena138
12. dub 2021

@twins_sovovi a jak to vypadá s tebou?

Strana