icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
12. dub 2021

@mateska11
@jasemin26
@alena138 je to naše princezna 💞

twins_sovovi
autor
13. dub 2021

@alena138 broučku zatím nijak vracím se do práce přijít na jiný myšlenky. Dneska mám první termín tak jsem taková divná zvláštní vztekla no děs ještě že mám doma takovyho chlapa kterej mě chápe a podporuje jak nejvíc může. A dětičky na pomačkání i když mi už lezou doma krkem a já se neskutečně těším do práce 🤭

alena138
19. dub 2021

@twins_sovovi tyjo, máš to nabité 🍀 ať se ti v práci daří

twins_sovovi
autor
20. dub 2021

@pecenacek ta je kouzelna😍😍😍😍

twins_sovovi
autor
20. dub 2021

@alena138 děkuji 😍😍no v práci dobrý až na ty lidi no některý jsou prostě debilni ptají se tě na věci co si myslím že nejsou na místě jinak je to fajn. Člověk přijde na jiný myšlenky a trochu vypne. Bála jsem se že jsem po tom roce vypadla z rytmu, ale nevypadla placala jsem se po rameni😀😀🤣🤣🤣🤣

alena138
29. dub 2021

Ahoj Holky. Tak zítra má Viktorka 12 týdnů. Pěkně to letí. Už týden plně kojím, ta dieta je šílená, ale mohlo by být i hůř. Jsem bez mléka a veškerého kravího produktu (i maso), bez vajec a drůbežího, bez sóji. Ořechy velmi zlehka - spíše jím jen kokos zatím. Malá pěkně roste. Dnes byla kontrola a má 57 cm a 4900g. Je to už krásné miminko s faldíky.

mateska11
30. dub 2021

@alena138 ta je krásná 😍 takový malinký miminecko. Je fakt moc roztomilá 🙂
Já to mám s dietou stejný, jen drůbeží můžu. Já bych maso nejradši vůbec nejedla, ale to bych neměla skoro žádný bílkoviny. Dokonce už jsem si i dietní chybou ověřila, že mu vadí i stopy bkm, měl druhý den zase krev ve stolici.
Matouš měl faldiky vidět už na ultrazvuku 🙂 teď v 10 týdnech 7.4kg 🙂 pořád se culí 🙂

alena138
30. dub 2021

@mateska11 díky 😊 Matouš je taky úžasný 🤩 Stopy, co jsou uvedené na obalech jsou zatím ok. Ale myslím, že ještě něco vadí, má trochu hlen ve stolici a vyrážku na obličeji. Zhoršila se po špenátu, ještě to budu zkoušet jednou, zda to je tak.

jasemin26
5. kvě 2021

Ahojky holky zdravím, mám na vás dotaz, spíše na ty co už porodili 😉, jsem 31tt a už 3 dny me bolí (nevím jak slušně to popsat) přirození, jako když si sedněte po dlouhé době na kolo. Je to normální? Předem moc děkuji za odpověď

alena138
6. kvě 2021

@jasemin26 ahojky, já to taky měla od nějakého 20tt. Fskt nepříjemné. Do porodu to nezmizelo :( Když jsem to říkala doktorce, tak při kontrole nic špatného nenašla a že se to stává. Jak malé tlačí vsude možně. Bála jsem se, že to má něco s jizvou po předchozích císařích, ale ne ...

jasemin26
6. kvě 2021

@alena138 ahojky tak moc děkuji za odpověď, opravdu je to nepříjemné a bála jsem se aby to nějak nenaznačovalo dřívější porod,k doktorce jdu právě až v úterý tak jsem se chtěla zeptat tadY. Je to naše první tak jsem vůbec nevěděla zda je to normální. Moc děkuji za odpověď, ale to že to do porodu nepřešlo mě moc nepotěšilo 😉

mateska11
6. kvě 2021

@jasemin26 Taky jsem to obcas mela. Zmizelo to hned po porodu 🙂

jasemin26
6. kvě 2021

@mateska11 dekuji za odpověď 👍, tak to si musím ještě chvíli počkat 😉, tak doufám že po porodu to přejde🙏

alena138
18. kvě 2021

Ahoj holky, tak jsem si vzpomněla, jak jsem loni podstupovala stimulaci, v této chvíli už byla po punkci a čekala, jak se budou embrya vyvíjet a jaký bude transfer. V pátek 21. to bude rok, co se transfer nepovedl provést a já z toho byla strašně špatná. Mrazili všechna embrya a čekala mě hysteroskopie. Pár dní jsem to nějak vůbec nemohla rozdýchat, kdy to navíc vypadalo, že KET by mohl být nejdříve v červenci. Nakonec světlo na konci tunelu se objevilo brzy, že by mohl být KET proveden ještě po té hysteroskopii a my si to přáli a doufali a já se strašně bála. Nakonec vše dopadlo na výbornou a poklad právě teď spinká v postýlce a bude mu 15 týdnů 💞 A proč jsem si na to vzpomněla, jako by to bylo včera (nejhorší byla ta první injekce) Protože jsme zbylá embrya - ze zdravotních důvodů - nechávali zlikvidovat. Je zo strašné a nějak to na mě dolehlo a mám nějakou špatnou náladu ...

pecenacek
21. kvě 2021

Ahojky všem, zítra bude malé 7 týdnů. Hrozně to utíká. Když vidím newborn fotky, chce se mi plakat. Ale jinak se máme tak nějak fajn. Až na babičku, která už pro nás neexistuje. Odvrátila se od nás a to ani malou neviděla. Doufám, že se máte lépe. Jinak na kontrole v 6.tydnu měla malá 55cm a 4,82kg 🤭

alena138
21. kvě 2021

@pecenacek ta je úžasná ,💖

jasemin26
21. kvě 2021

@pecenacek krásná princezna 😍😉

twins_sovovi
autor
21. kvě 2021

@pecenacek to je laska❤️❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️

pet_8
21. kvě 2021

@alena138 Ja jsem vicemene rozhodnuta, ze ze zdr.duvodu (byl by to zase cisar a opet riziko preeklampsie) a kvuli veku uz dalsi nedame, ale jeste jsem si je na rok nechala
ze se treba rozmyslim. Bylo pro me tezke rict, ze je znicime... Takze ti rozumim 😔 Taky jsem na zacatku kvetna vzpominala na prvni a posledni transfer a uzivam si mazlicka v postylce, kteremu jsou 4 mesice a kousek...

mateska11
22. kvě 2021

@pecenacek Je nadherna 🙂 Z babicky si zkus nic nedelat. Holt rodinu si nevybiras a nema cenu se tim stresovat, ona prichazi o drahoceny cas s vnuckou..
My se mame tak stridave. Zase jsme litali po doktorech a vysetrenich. Malemu natekla nozicka. Nakonec je to bud lymfedem, coz je na cely zivot. Nebo mu tak vyrostla kvuli tomu jeho syndromu, coz by se melo do dospelosti srovnat. Tak snad je to tim.. Uz jsme zacali trimesicni ultrazvuky briska a krve na onkomarkery, aby se pripadne zachytily vcas kracinomy, na ktere tyhle deti trpi. Ale jinak je to zdravy a spokojeny miminko, co krasne prospiva. Ted ve 3 mesicich mel 8 kg 🙂 To mel starsi nekdy az po roce :D

alena138
23. kvě 2021

@mateska11 vám to tak sluší, malý je nádherný a je to bojovník 🙂

jasemin26
29. kvě 2021

Ahoj holky, jdu se pochlubit,možná svěřit nevím🙃, to bych nebyla já a aby nebyli komplikace 😢, dostala jsem preeklapsii takže náš maličký musel na svět o měsíc dříve. 34tt akutní cisar.malicky Jiříček 25.5.20h 40cm 1530g. Musí se nám prdolka dopect v inkubátoru ale to zvládne je to bojovník 😉. Cesta je někdy hodně trnitá a bolestivá, ale za ten pohled to stojí😉... Přeji vám hezký den 😉

alena138
29. kvě 2021

@jasemin26 gratuluji k Jiříkovi a určitě je bojovník po mamince, zvládnete to oba a brzy ho budeš mít v náručí 🥰 přeji trpělivost a hodně štěstí a hlavně zdraví

jasemin26
29. kvě 2021

@alena138 děkujeme moc, jo musíme zabojovat oba aby jsme byli už spolu😉

marky125
29. kvě 2021

@jasemin26 také gratuluji k Jiříčkovi ❤️ posílám hodně sil a hlavně zdraví. Oba dva to bez problémů zvládnete a za chvíli budete spolu ❤️ tobě brzké uzdravení, jsem také po císaři, takže vím, jak se cítíš. Náš Kubík včera oslavil první měsíc.

jasemin26
29. kvě 2021

@marky125 děkujeme moc 👍😉 ..jsme statečný to zvládneme 😉.. ano císař není úplně nejlepší s radši bych normální porod,ale musíme to zvládnout... Malému gratuluji k prvnímu měsíci ať dělá jen radost 🍀😉

mateska11
29. kvě 2021

@jasemin26 Roztomiloucky bobanek, za chvili pribere a budete spolu 🙂 🍀 Moc gratuluju a preju hlavne hodne zdravi a kraaasny spolecny zivot 🍀🌞

jasemin26
29. kvě 2021

@mateska11 děkujeme moc 👍😉.. už se na něj moc těšíme 😉

twins_sovovi
autor
29. kvě 2021

@jasemin26 ježíš beruško obrovská gratulace k maličkému je kouzelnej😍😍😍😍❤️❤️❤️

jasemin26
30. kvě 2021

@twins_sovovi děkujeme moc 👍😉

Strana