icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
22. čer 2020

Ja mam prijit 7hod,ale myslim si,ze na sal pujdu tak v 8hod,uvidim kolik se nas tam sejde.. a mam celkovou narkozu,ja bych brala i castecnou,ale pani doktorka nechce

jasemin26
22. čer 2020

@kocila tak ve středu od 7 budu držet palce 👍.. aspoň si pěkně pospinkaas a neuvidíš co vše dělají . ( Toho jsem se bála já že když nedostanu celkovou že uvidím ty nástroje a vše fuj) , a až se prospinkas tak ti řeknou kolik jich bylo a pojedeš veselá domů😉👍

saja13
22. čer 2020

@jasemin26 jo co bych dala za těch 10😉

saja13
22. čer 2020

@pampadour pozdě určitě není na opu se chodí 12-14DC optimální 😉ale taky záleží na velikosti foliku 😉 divím se že jdeš na kontrolu až 9DC já měla 2kontroly a jsou holky který Maj i 3 😉 Držím moc palce ✊ 🍀

kocila
22. čer 2020

@jasemin26 já měla už punkci zaživa při nativu-3x, takže vím, jak to chodí a dokonce jsem se koukala na obrazovku jak odsávají folikul

kocila
22. čer 2020

@pampadour utz 9DC ukáže jak reaguješ, kdybys měla přehnanou reakci, tak už dopad nezmírní a naopak, kdybys nereagovala, tak už to nedoženou, ale asi máš vše v pořádku, takže doktor nepředpokládá nějaký háček 😉

jasemin26
22. čer 2020

@saja13 já věřím,ale buď ráda že jich tam je 5

jasemin26
22. čer 2020

@kocila tyo tak to jsi dobrá👍, no tak teďka si pěkně pospis😉

crejzy
22. čer 2020

Z 19 odehraných vajíček už se drží “jen” 6 embryí, ostatní jsou opožděné ve vývoji. Všechny budou mrazit zítra nebo pozítří, tak se číslo ještě muže snížit. Trochu mě překvapil ten pokles, nezbývá než doufát

jasemin26
22. čer 2020

@crejzy no je to síla,ale i 6 je krásných, budu držet palce aby už vydržela všechna🍀

kocila
22. čer 2020

@crejzy jestli máš 5-tý den po OPU morulky , tak je vývoj OK, měli by mrazit blastocysty...nejlépe 1-2 kvalita...
6 kousků je stále pěkný počet 🍀
víš, oni ty vajíčka nemusí být všechny kvalitní, mohla být špatná spermie - do 3-tího dne se vyvíjí většinou všechny dobře, ale od 4-dne do vývoje začíná více kecat spermie a pak se ukáže kvalita embryí, takže zavádění 3-denní embryo 1 kvality neznamená, že je embryo kvalitní, takže raději mrazit šampióny ( i opožděné ještě můžou do zítra vše dohnat).. tak dej vědět a za měsíc KET 👍

jasemin26
22. čer 2020

@kocila tyyo ty tomu vážně hodně rozumíš vid? Já jenom vejram😱😁

kocila
22. čer 2020

@jasemin26 já jsem typ, který musí mít věci nejlépe pod kontrolu, takže se hodně ptám a studuji, co je ideální... a zároveň má za sebou 3x nativy, a z toho 2x zavádění embryí, takže jsem informace nastřádala za pokusy 😀

jasemin26
22. čer 2020

@kocila tak já až začnu za 3mesice znovu stimulovat tak se asi budu řadit víc s tebou

pecenacek
22. čer 2020

@kocila nemám vejcovody,jinou možnost nemáme.jinak Dr říkala srpen.tak uvidíme.

jasemin26
22. čer 2020

Jinak jsme se s manželem dohodli že dáme v Hradci možnost jinému doktorovi, a když to zase poserou tak pojedeme na poslední 2 pokusy do Prahy

pecenacek
22. čer 2020

@jasemin26 iui nemůžeme. Máme krev,moč,spermio,teď už i poslední krev 4.dc 30.6. jdeme na utz aby viděli ovu Dr.Cerny,pak půjdeme 25.dc.

marky125
22. čer 2020

@crejzy kolik se povedlo oplodnit vajíček? Já měla taky 19 vajíček a oplodnili 12. Tak třeba proto máš takový pokles..

crejzy
22. čer 2020

@marky125 to máme stejný, z 19 vajíček oplodnili 12 a z těch je těch 6, které si vyvíjí správně. Kolik ti nakonec zamrazili embryi?

marky125
22. čer 2020

@crejzy pátý den jsme měli 9 embryí a všechny na 1. Nechali jsme zamrazit všechny.

kocila
23. čer 2020

@saja13 tak se zítra drž, a dej vědět jak jsi dopadla...já jsem jak nafouklý balón-hlavně odpoledne a chodím jako kačer 😂 ( v práci říkám, že mám namožené nohy, protože se mě ptají, proč tak divně chodím) -táhne mě to dole, jak se to tam mele o sebe..
jediné pozitivum je, že se mi uklidňují prsa (bolela mě a pálila ze stimulace a jak už jsem včera nic nedávala, tak už lepší)..
nabrala jsi nějakou váhu? Já asi 2 kg a to moc nejím, tak jsem asi zavodněná nooo

kocila
Autor odpověď smazal
kocila
23. čer 2020

@crejzy jak dnes vypadají embrya? už je zamrazili?

saja13
23. čer 2020

@kocila taky se drž 👍☺️ mě je tedkon dobře po ovitrele, ten pravej vaječník mě bolí jak kdyby jich tam bylo aspoň 6 a přitom jeden tak uvidíme, jinak se cítím v pohodě já nemám takové kvanta jak ty ☺️ale nafoukla sem taky pěkně 😃

mateska11
23. čer 2020

@kocila
@saja13 Drzim zitra palce holky 🙂
Jinak co se nafouknuti tyce, tak ja se trochu vyfoukla par dni po OPU a po ET zase nafoukla a vypadam jak v 6. mesici, ne ve 2. a uz se toho asi jen tak nezbavim (teda doufam 🙂)

kocila
23. čer 2020

@mateska11 ja jsem nafoukla jen odpoledne,rano v poho...ja mam ted bricho jal v 5-te mesici a to tehotna nejsem 😂

kocila
23. čer 2020

@saja13 po ovitrelle jsem takova nervozni,ale jen trosku,protoze bere i bachovky a ty me krasne uklidni...
Tal jdu vypít jeste aspon 1,5 litru ..uff

saja13
23. čer 2020

@kocila popravdě jaká je u mě váha nevím, radši sem se nevážila 😃 ale ráno taky dobrý a odpol sem jak tehulka

saja13
23. čer 2020

@kocila já sem dneska kupodivu akční ale ráno mě to přejde neboj 😃

mateska11
23. čer 2020

@saja13 Ja jsem dbes vzhuru od pul 4. Tak snad budes spat lip 🙂 ale tak kdyztak si pospis potom 🙂

Strana