IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Z 19 odehraných vajíček už se drží “jen” 6 embryí, ostatní jsou opožděné ve vývoji. Všechny budou mrazit zítra nebo pozítří, tak se číslo ještě muže snížit. Trochu mě překvapil ten pokles, nezbývá než doufát
@crejzy jestli máš 5-tý den po OPU morulky , tak je vývoj OK, měli by mrazit blastocysty...nejlépe 1-2 kvalita...
6 kousků je stále pěkný počet 🍀
víš, oni ty vajíčka nemusí být všechny kvalitní, mohla být špatná spermie - do 3-tího dne se vyvíjí většinou všechny dobře, ale od 4-dne do vývoje začíná více kecat spermie a pak se ukáže kvalita embryí, takže zavádění 3-denní embryo 1 kvality neznamená, že je embryo kvalitní, takže raději mrazit šampióny ( i opožděné ještě můžou do zítra vše dohnat).. tak dej vědět a za měsíc KET 👍
Jinak jsme se s manželem dohodli že dáme v Hradci možnost jinému doktorovi, a když to zase poserou tak pojedeme na poslední 2 pokusy do Prahy
@saja13 tak se zítra drž, a dej vědět jak jsi dopadla...já jsem jak nafouklý balón-hlavně odpoledne a chodím jako kačer 😂 ( v práci říkám, že mám namožené nohy, protože se mě ptají, proč tak divně chodím) -táhne mě to dole, jak se to tam mele o sebe..
jediné pozitivum je, že se mi uklidňují prsa (bolela mě a pálila ze stimulace a jak už jsem včera nic nedávala, tak už lepší)..
nabrala jsi nějakou váhu? Já asi 2 kg a to moc nejím, tak jsem asi zavodněná nooo

Ja mam prijit 7hod,ale myslim si,ze na sal pujdu tak v 8hod,uvidim kolik se nas tam sejde.. a mam celkovou narkozu,ja bych brala i castecnou,ale pani doktorka nechce