IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Ahoj holky já taky čekám na MS která má přijít v pondělí a na schválení pojišťovny, prý by to měli do pondělí stihnout tak uvidíme 😉 přinejhorším až červenec 😍 ale modlím se aby to vyšlo už teď 😍❤️
@saja13 stimuluji poprve gonalem,mam za sebou 3 neuspesne nativy,takze jdu do posledni sance pres plne IVF..
Myslim,ze zadost schvalenou budes mit,ale asi o fous...🍀mne by nedali ani leky,pokud bych nemela schválenou zadost,nebo zaplatila plnou platbu za leky,takhle jsme doplacela jen 1400,-
Ahoj, my uz to mame za sebou a ted cekame, jestli to vyslo 🙂
Jsem desne napnuta a od ET skoro nespim. Ale to je asi normalni 🙂 Byla jsem poprve a jsem fakt rada, ze stimulaci snad uz nebudu muset podstupovat znovu.
@mateska11 ano podstupuji poprvé... popravdě moc dobře to nezvládám😕 je mi blbě a bolí břicho. Čekala jsem že mě bude bolet břicho až vajíčka porostou,ale že to bude takové to fakt ne. Já taky doufám že na dlouhou dobu podstupují stimulaci naposledy😁. Tak to je hezké tak budu držet palce ať se chytí. Kdy jdete na transfer?

@jasemin26 vydrz,je to hormonalni smrst...
Co vim z okoli,ze bude i hur a pak se jeste k tomu prida boleni bricha,jak tam budou rust folikuly,ale holt musime vydrzet (14dnu)..