icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
10. čer 2020

@jasemin26 vydrz,je to hormonalni smrst...
Co vim z okoli,ze bude i hur a pak se jeste k tomu prida boleni bricha,jak tam budou rust folikuly,ale holt musime vydrzet (14dnu)..

jasemin26
10. čer 2020

@kocila no to mám radost😕😁 ale vydržím když už jsem se do toho dala, jen je to nepříjemné, se teď v práci cítím jak mumie🤕😁

marky125
10. čer 2020

@jasemin26 bolela mě hrozně hlava, chtělo se mi zvracet, střevní potíže. Popravdě, docela jsem trpěla. A pak cca po týdnu začaly bolesti podbřišku, které sestupňují. Vím, že tě asi nepotěším, ale takhle jsem to měla já. Bebo teda ještě pořád mám.

jasemin26
10. čer 2020

@marky125 opravdu jsi mě moc nepotěšila 😁... Čekala jsem že mě bude bolet břicho,ale nečekala jsem úplně že mi bude takto🤢... Ale my to zvládneme,jsme holky šikovný 👍😉

kocila
10. čer 2020

@marky125 zitra drzim palce pri OPU,dej vedet,kolik jsi mela vajicek..🍀👍
Priplatis s nejskou metodu navic,ICIS,PK atd?

marky125
10. čer 2020

@jasemin26 na zvracení mi bylo tak 5 dnů a pak to ustoupilo, ale vše ostatní zůstalo. Určitě to zvládneš 🙂 popravdě, ne jednou jsem to chtěla vzdát, ale vždy jsem si řekla, že jsem silná a zvládnu to.

marky125
10. čer 2020

@kocila děkuji 🙂 dám pak vědět. Doufám, že budou nějaká vajíčka použitelná. Připlatili jsme si ICIS, PICSI (muž má hodně špatný spermiogram) AH, PK a pak sledování 24 hod pod kamerou, nevím jak se ta metoda jmenuje.

jasemin26
10. čer 2020

@marky125 děkuji moc za podporu 👍.... Zítra taky držím palce a dej vědět jak se cítíš 🍀👍... Zvladneme to všechny👍..jen je to trochu náročnější 😉

marky125
10. čer 2020

@jasemin26 jj dám vědět. Výsledek za to stojí, takže to dáme 🙂

jasemin26
10. čer 2020

@marky125 určitě ano👍😉... hlavně odpocivej a šetří se, a ty si po opu necháš napsat pn? Nebo to vyřeší dovolenou?

marky125
10. čer 2020

@jasemin26 bezu si na zítra a pátek dovolenou. Mám jí ještě dost, ale v doktorka říkala, že kdyžtak napíše neschopenku. Mám v plánu odpočívat do neděle a v pondělí už snad budu fit.

jasemin26
10. čer 2020

@marky125 tak to jo👍 jo hlavně odpocivej co to půjde😉 snad ti bude brzy ok👍. Držím palce 🍀🍀🍀

pecenacek
10. čer 2020

@kocila no já právě něco četla,ale moc toho má netu není ,ale zaráží mě,že psali,že tyhle buňky jsou ve vejcovodech?Já totiž nemám ani jeden?

saja13
10. čer 2020

Ahoj holky já taky čekám na MS která má přijít v pondělí a na schválení pojišťovny, prý by to měli do pondělí stihnout tak uvidíme 😉 přinejhorším až červenec 😍 ale modlím se aby to vyšlo už teď 😍❤️

kocila
10. čer 2020

@saja13 ja taky cekam Ms PO nebo UT,schvaleni zadosti trva tak 14dnu od podani

saja13
10. čer 2020

@kocila a čím budeš stimulovat? Tvoje první ivf? No dneska je to 10ty den od podání tak doufám že to stihnou no

kocila
10. čer 2020

@saja13 stimuluji poprve gonalem,mam za sebou 3 neuspesne nativy,takze jdu do posledni sance pres plne IVF..
Myslim,ze zadost schvalenou budes mit,ale asi o fous...🍀mne by nedali ani leky,pokud bych nemela schválenou zadost,nebo zaplatila plnou platbu za leky,takhle jsme doplacela jen 1400,-

saja13
10. čer 2020

@kocila a jaktoze jsi měla 3krar nativ? Asi bych po neúspěchu chtěla zkusit něco jiného 😊 a Jaky mas dávky? Já mám 300iu takže koňský dávky 😄🙄 ale já mám nízké Amh tak proto, držím moc palce ✊ 🍀

kocila
10. čer 2020

@saja13 já mám dávky jen 112, 5, protože naopak mám vysoké AMH, tak abych moc nereagovala... :o)

saja13
10. čer 2020

@kocila kolik amh? Hodně vysoké? Tak budu držet palce ať to vyjde ✊🍀

kocila
11. čer 2020

@pecenacek uprimne nevim , zda jsou NK bunky jen ve vejcovodech,ale to ti objasni urcite lekarka,zeptej se na to (jen vim,ze kdyz jsou zyvsene bohuzel se to musi resit leky)

kocila
11. čer 2020

@marky125 to co,uz to mas za sebou?

mateska11
11. čer 2020

Ahoj, my uz to mame za sebou a ted cekame, jestli to vyslo 🙂
Jsem desne napnuta a od ET skoro nespim. Ale to je asi normalni 🙂 Byla jsem poprve a jsem fakt rada, ze stimulaci snad uz nebudu muset podstupovat znovu.

jasemin26
11. čer 2020

@marky125 ahoj tak jak ti je?

jasemin26
11. čer 2020

@mateska11 držím palce 🍀👍

marky125
11. čer 2020

@kocila už jsme na cestě domů. Operace bez komplikací a odebrali 19 vajíček. Takže super. Protože bylo hodně vajiček, tak se musí vaječníky vzpamatovat a transfer bude další cyklus.

mateska11
11. čer 2020

@jasemin26 Diky, zitra to bude tyden teprve. To je des 🙂 Ale sance prej mame celkem dobry. Ja uz driv 4x otehotnela prirozene a hned. Tak snad jo.

jasemin26
11. čer 2020

@mateska11 tak ať se malý uzlíček chytí a už se nepustí 👍🍀... Já teprve stimulují, ale pevně doufáme že se povede

mateska11
11. čer 2020

@jasemin26 Poprve? Jak to zvladas? Ja z toho byla docela paf. ty injekce.. fuj. A hormony. Ted konecne vyprchavaji trochu. Mame jeste 5 zamrazenych a budem davat po jednom, tak snad uz nikdy vice.

jasemin26
11. čer 2020

@mateska11 ano podstupuji poprvé... popravdě moc dobře to nezvládám😕 je mi blbě a bolí břicho. Čekala jsem že mě bude bolet břicho až vajíčka porostou,ale že to bude takové to fakt ne. Já taky doufám že na dlouhou dobu podstupují stimulaci naposledy😁. Tak to je hezké tak budu držet palce ať se chytí. Kdy jdete na transfer?

Strana