icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pecenacek
24. čer 2020

@jasemin26 no nas to mrzelo hodne,v lednu sme meli svatbu.prvni sem hodne oberecela,jeste pri pocitu,ze by tu byl syn beze me.a u toho druheho sem to tusila od te doby co sem si delala test,takze sem se s tim smirila uz na zacatku.ale co sme nedali,ze doktor mi normalne svolil k tehu ze je vse ok,byť uz sem mela jedno spatny a kvuli nenasazeni atb sme prisli o veskerou moznost pocit normalne.kdyz sem to sla rict doktorovi,ze to nemuselo takhle dopadnout sestra mi rikala,aspon ted manzel muze a nemusi mit ochranu a vy antikoncepci.jako sem se mela smat?

jasemin26
24. čer 2020

@pecenacek to je mi moc líto 😢, vytrpěli jste si dost, tak teď už se na vás štěstí usměje 🍀👍.. tohle mi po tom co jsi zažila někdo říct tak dostane dělo 👊, jako co to je za chování?🙄🤔

pecenacek
24. čer 2020

@jasemin26 aha, tak pri prvni konzultaci nic takoveho nerikali?a po krvi uz mame a nic nam nikdo nevolal.

jasemin26
24. čer 2020

@pecenacek to by vám řekli že je to přímo na genetiku, potom by jste si museli jít pro výsledky kde by vam to doktor vše vysvětlil jaké nemoci se mohou vyskytnout či jestli je nějaký problém.. ale ne každá centra na to posílají před prvním ivf, Hradec Sanus na to posílá hned, ale některé centra až po prvním nevydařeném ivf

pecenacek
24. čer 2020

@jasemin26 jo,no zatim je to ve fazi zaleceni atb,pred utz a ja sem do 1.7. jeste v 6ti nedeli.a to mi v breznu umrel tatinek a mamku vezu v patek do Prahy na kortikoidni lecbu. Myslim,ze uz sme si vybrali dost.u toho doktora uz me nikdo neuvidi,kdyz se te pak pta jestli iui nebo darcovstvi.de**l.

jasemin26
24. čer 2020

@pecenacek no to je mi moc líto😢, teď zazivate tento půlrok peklo koukám, ale bude lépe uvidíš. Mamince budu držet palečky aby na léčbu reagovala dobře🍀. Jinak co se týče tvého doktora nemám slov🙊🤦. Je to debil jak má být a to mě napadají i horší slova. Opravdu si najdi jiného doktora

pecenacek
24. čer 2020

@jasemin26 dekuju,snazime si rikat,ze to spatny je za nami a my uz se konecne odrazime ode dna.verim,ze my vsechny co sme tady budeme zazivat stesti a rodinnou pohodu 😊💗👍

saja13
24. čer 2020

Tak to mám za sebou už piju čajík +piškoty 😉a foliky jen 2 🙄🍀 ale budem jim věřit že to jsou bojovníci 🍀❤️ jinak se cítím fajn 😉 😍

mateska11
24. čer 2020

@pecenacek Koukam, ze jsme na tom hodne podobne 🙂 taky mam syna z predchoziho vztahu. Tehotnim hned, jen taky uz nemam vejcovody kvuli mimodeloznim tehotenstvi. V tehle pripadech ma IVF docela velkou sanci na rychly uspech. My byli poprvy a vyslo to. Teda nechci to zkriknout,ze.. 🙂 Jinak genetiku nam delali z krve, to trvalo nejdyl, jak rikaji holky.

kocila
24. čer 2020

@saja13 punkce 2folikulu,nebo mas 2 vajicka?..
Ja mam nakonec 14vajicek,ale zralost a kolik se jich oplodnil se dozvim az zitra...tak odpocive,ja jsme porad takova zfetla 😂

jasemin26
24. čer 2020

@pecenacek taky tomu věřím 🍀

jasemin26
24. čer 2020

@saja13 tak to je dobře 👍, určitě to jsou bojovníci 👍 držím palce ať se chytí obě

saja13
24. čer 2020

Já sem úplně ok už chci domu, je to otravny od rána už 😉

saja13
24. čer 2020

@jasemin26 taky doufáme a věříme ❤️🍀 a v pravo sem prý měla cystu proto ta bolest

jasemin26
24. čer 2020

@saja13 budu držet palce 🍀👍.. aha jaj a dobrý?

crejzy
24. čer 2020

@kocila tak z těch 12 embryi zamrazili 4. Kvantita není kvalita. Už jen zbývá doufat ze jedno z nich bude to vítězné.

kocila
24. čer 2020

@crejzy no parada,4 kousky jsou super,zamratili ty nejlepsi 👍.. a jak ti je?

saja13
24. čer 2020

@jasemin26 jj odsala to, tak v pohodě 😊

saja13
24. čer 2020

@jasemin26 budu doufat a věřit že zůstanou obě🍀❤️

jasemin26
24. čer 2020

@saja13 jasný určitě jsou to bojovníci 😉👍.. a vy budete mít prodlouženou kultivaci nebo raději ne?

saja13
24. čer 2020

@jasemin26 prý uvidime zítra, dystak transfer v sobotu 🍀😊

jasemin26
24. čer 2020

@saja13 tak to dej zítra vědět 😉👍🍀

saja13
24. čer 2020

@kocila jak se teď cítíš? Je všechno oukej? Ja chodím Gennet Letná 😉 ze 3 foliku mám 2 vajíčka, jinak sem tam pry měla cystu 🙄která před stimulaci nebyla... Držím palce na zítra ✊🍀

pecenacek
24. čer 2020

@mateska11 a já myslela,že sem tu takhle sama.nam právě genetiku nedelali,tak se na to 30.6. zeptám.tak snad se nám taky brzy zadari.😍

kocila
24. čer 2020

@saja13 musim rict,ze jsem byla az do 18hod pekne zfetovana z narkozy,ale uz uplne odeznela...uz je fajn 👍
A co ty?

saja13
24. čer 2020

@kocila tak to ti dali pěknou dávku Teda 😉 u mě v pohodě, vzala sem si jeden Paralen ale zatim dobrý, teď jdu spát ať sem na ráno Fit ✊🍀

mateska11
24. čer 2020

@pecenacek určitě 🙂 my jdeme 30.6. na první ultrazvuk. Už aby to bylo.

kocila
25. čer 2020

Tak hlasim:ze 14 odebranych vajicek,bylo 12 zralych a 7 jich je oplodneno,dost velky úbytek,ale to clovek neovlivni,zitra mi budou volat a pokud neco zbyde,tak v pondeli transfer a zbytek jde na genetiku a zamrazit..

jasemin26
25. čer 2020

@kocila i na takový úbytek je to hezký počet 👍 tak držím palce ať už všechny vydrzeji🍀👍

saja13
25. čer 2020

@kocila já stále čekám na telefonát a moc se bojím 🍀✊

Strana