IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pecenacek to by vám řekli že je to přímo na genetiku, potom by jste si museli jít pro výsledky kde by vam to doktor vše vysvětlil jaké nemoci se mohou vyskytnout či jestli je nějaký problém.. ale ne každá centra na to posílají před prvním ivf, Hradec Sanus na to posílá hned, ale některé centra až po prvním nevydařeném ivf
@jasemin26 jo,no zatim je to ve fazi zaleceni atb,pred utz a ja sem do 1.7. jeste v 6ti nedeli.a to mi v breznu umrel tatinek a mamku vezu v patek do Prahy na kortikoidni lecbu. Myslim,ze uz sme si vybrali dost.u toho doktora uz me nikdo neuvidi,kdyz se te pak pta jestli iui nebo darcovstvi.de**l.
@pecenacek no to je mi moc líto😢, teď zazivate tento půlrok peklo koukám, ale bude lépe uvidíš. Mamince budu držet palečky aby na léčbu reagovala dobře🍀. Jinak co se týče tvého doktora nemám slov🙊🤦. Je to debil jak má být a to mě napadají i horší slova. Opravdu si najdi jiného doktora
Tak to mám za sebou už piju čajík +piškoty 😉a foliky jen 2 🙄🍀 ale budem jim věřit že to jsou bojovníci 🍀❤️ jinak se cítím fajn 😉 😍
@pecenacek Koukam, ze jsme na tom hodne podobne 🙂 taky mam syna z predchoziho vztahu. Tehotnim hned, jen taky uz nemam vejcovody kvuli mimodeloznim tehotenstvi. V tehle pripadech ma IVF docela velkou sanci na rychly uspech. My byli poprvy a vyslo to. Teda nechci to zkriknout,ze.. 🙂 Jinak genetiku nam delali z krve, to trvalo nejdyl, jak rikaji holky.
Já sem úplně ok už chci domu, je to otravny od rána už 😉
Tak hlasim:ze 14 odebranych vajicek,bylo 12 zralych a 7 jich je oplodneno,dost velky úbytek,ale to clovek neovlivni,zitra mi budou volat a pokud neco zbyde,tak v pondeli transfer a zbytek jde na genetiku a zamrazit..

@jasemin26 no nas to mrzelo hodne,v lednu sme meli svatbu.prvni sem hodne oberecela,jeste pri pocitu,ze by tu byl syn beze me.a u toho druheho sem to tusila od te doby co sem si delala test,takze sem se s tim smirila uz na zacatku.ale co sme nedali,ze doktor mi normalne svolil k tehu ze je vse ok,byť uz sem mela jedno spatny a kvuli nenasazeni atb sme prisli o veskerou moznost pocit normalne.kdyz sem to sla rict doktorovi,ze to nemuselo takhle dopadnout sestra mi rikala,aspon ted manzel muze a nemusi mit ochranu a vy antikoncepci.jako sem se mela smat?