icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
25. čer 2020

@saja13 hlavne,ze hodnoty maji v Gennetu a podle toho urcite postupuji...uvidis,co ti rekne lekar na konzultaci,myslim,ze ti zvoli jiny postup.. (stejnou stimulaci jako pres kopirak bych nepodstupovala,ale rika se,ze na prvnim ivf si te otestuji a pak vede vice,jak telo reaguje)...

kocila
25. čer 2020

@twins_sovovi a co treba odborna pomoc -psycholog? Neco se ti udalo a je potreba najit pricinu,bud fyzickou nebo psychickou..drz seeeeee 🍀👍

saja13
25. čer 2020

@kocila jj taky sem to slyšela a četla tak uvidíme, taky nechci stejnou stimulaci určitě chci změnu

pecenacek
25. čer 2020

@saja13 číslo nevím.jen mi řekli že je malinko nižší.vic budu vědět 30.6.

saja13
25. čer 2020

@pecenacek tak se poptej, jinak s Amh nelze nic dělat to prostě věkem klesá 🤦‍♀️🙄

pecenacek
26. čer 2020

@saja13 aha tak třeba když by dali víc hormonů,víc by se víc vytvořilo?no uvidíme.ke komu chodíš?30.6. jdu k MUDr. Černému,ale jinak MUDr. Jarošová.A co svatba?Už máš přípravy v plném proudu?My měli 10.1.2020 a šaty sem si nechala sit. Málem se nestihli.Masakr

kocila
26. čer 2020

@pecenacek kdyz je AMH nizsi,tak se voli vetsi davky hormonu,abys vubec reagovala na stimulaci....mas mensi zasobu vajicek vuci standardnim hodnotam,ale nic to nevypovida,ze by stimulace byla mene uspesna..jen se asi pri stimulaci ziska mene vajicek.. krasna nevesta..

pecenacek
26. čer 2020

@kocila děkuji. 😉 Šaty podle Twilight ságy 😍 jinak ještě si právě říkám,jestli nemůže být AMH menší,když sem v 6ti nedělí.telo neprodukuje tak jako když není těhotenství, ale i tak,když budou treba 3 vajíčka,nevadí.nemusim mít 20 😂 s tolika dětmi nepočítáme 😂

twins_sovovi
autor
26. čer 2020

@kocila já vůbec nevím doktoři se mnou vážně nic moc neudelaly 🙄ani nedelaji

kocila
26. čer 2020

@twins_sovovi zkus vyhledat pomoc sama (jsou ruzna centra,nebo si zaplatit soukr. terapeuta)...

kocila
26. čer 2020

@pecenacek myslim,ze na AMH vliv sestinedéi nema,ale nejsem lekar,takze by ti urcite odpovedel lekar...ty jsi kratce po porodu?,nebo nevydarene tehu?

kocila
26. čer 2020

Holky,7 embryi se stale drzi,uz maji 4 bunky,takze vse ok...bohuzel vyvoj pres vikend se nedozvim,takze v pondeli mi zavolaji finalni ortel,vyberou nejlepsi co tam bude a vlozi..

pecenacek
26. čer 2020

@kocila mimoděložni, 20.5. laparoskopie a 9.6.uz mi brali v caru krev

saja13
26. čer 2020

@pecenacek super fotka 😍 já právě chodím k Dr černému 😊 jarošovou sem měla na sále 😊 hele dávky sem měla dost velký pichala sem denně 300iu to je dost bych řekla a od 5dc se nevytvorily žádné na víc🙄 svatba? Přípravy vrcholí dneska jdem zařídit koláčky a už jsem objednala oznámení 😊 a ještě potřebuju udělat rekvizity do fotokoutku, já mám šaty koupený tak v pohodě 😊 už jsem byla i na zkoušce účesu a líčení 😍

saja13
26. čer 2020

@pecenacek a jaktoze nejdeš ke své Dr? Bude na sále nebo má dovcu?

kocila
26. čer 2020

@pecenacek tak asi vedi co delaji,ale muzes se u lekare zminit,ze jsi byla na krvi chvilku po mimodeloznim

pecenacek
26. čer 2020

@saja13 má dovču tak na utz k doktorovi.snad nám něco řekne?

saja13
26. čer 2020

@pecenacek urco ti něco řekne 😊já teď čekám na konzultaci po telefonu ale asi bude volat po prac.dobe

kocila
26. čer 2020

@saja13 tak napis,co ti pak doktor rekne,je fajn,ze se nemusis plahocit na kliniku osobne..
A jak se citis?,dneska bych rekla,ze me bricho boli vice nez vcera,ale na tlumici leky to neni,tak snad to brzy prejde,dokonce mensi folikuly mi tam zustaly,takze asi rostou..

saja13
26. čer 2020

@kocila docela to jde, občas bolesti jsou, večer mám vždycky ostrý bolesti, v úterý jedem to prokonzultovat je lepší to řešit osobně 😊každopádně mi Taky navrhuje dlouhý protokol tak uvidíme na čem se domluvíme

kocila
26. čer 2020

@saja13 takze jsi s lekarem uz mluvila? To v utery budou 2 dulezite konzultace ty a Jasemin...🍀
Ja nejvice citim vajecniky, kdyz curam,ale verim,ze zitra bude lepe

mateska11
26. čer 2020

@kocila Ja myslim, ze @pecenacek jde taky na konzultaci a ja na prvni ultrazvuk. To bude den! 🙂

kocila
26. čer 2020

30.6. to bude mega den 😀

pecenacek
26. čer 2020

@mateska11 jj taky jdu, na druhou konzultaci po odběrech a zároveň utz ve 12dc 😉

saja13
26. čer 2020

@kocila tak ty si jich taky měla rozhodně víc než já ale určitě bude dobře🍀 ano dvě důležité konzultace, snad nám naberou hned genetiku... Genetika se bere krev na lačno nebo to je jedno? U mě by to šlo ale přítel bude po noční 🤔

mateska11
26. čer 2020

@saja13 Je to jedno 🙂

saja13
26. čer 2020

@kocila já vždycky takhle k večeru cítím podbrisek 🙄 včera sem musela vzít i prášek

saja13
26. čer 2020

@mateska11 ok dobře, tak snad nás tam pošle😊

pampadour
26. čer 2020

Holky, tak já hlásím, že jsem dnes 1. DC, takže zítra bude první injekce. Konečně se začne něco dít.

jasemin26
26. čer 2020

@pampadour dobrá zpráva 👍

Strana