IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi a co treba odborna pomoc -psycholog? Neco se ti udalo a je potreba najit pricinu,bud fyzickou nebo psychickou..drz seeeeee 🍀👍
@kocila já vůbec nevím doktoři se mnou vážně nic moc neudelaly 🙄ani nedelaji
@twins_sovovi zkus vyhledat pomoc sama (jsou ruzna centra,nebo si zaplatit soukr. terapeuta)...
Holky,7 embryi se stale drzi,uz maji 4 bunky,takze vse ok...bohuzel vyvoj pres vikend se nedozvim,takze v pondeli mi zavolaji finalni ortel,vyberou nejlepsi co tam bude a vlozi..
@pecenacek super fotka 😍 já právě chodím k Dr černému 😊 jarošovou sem měla na sále 😊 hele dávky sem měla dost velký pichala sem denně 300iu to je dost bych řekla a od 5dc se nevytvorily žádné na víc🙄 svatba? Přípravy vrcholí dneska jdem zařídit koláčky a už jsem objednala oznámení 😊 a ještě potřebuju udělat rekvizity do fotokoutku, já mám šaty koupený tak v pohodě 😊 už jsem byla i na zkoušce účesu a líčení 😍
30.6. to bude mega den 😀
Holky, tak já hlásím, že jsem dnes 1. DC, takže zítra bude první injekce. Konečně se začne něco dít.

@saja13 hlavne,ze hodnoty maji v Gennetu a podle toho urcite postupuji...uvidis,co ti rekne lekar na konzultaci,myslim,ze ti zvoli jiny postup.. (stejnou stimulaci jako pres kopirak bych nepodstupovala,ale rika se,ze na prvnim ivf si te otestuji a pak vede vice,jak telo reaguje)...