icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
pampadour
30. čer 2020

Jinak zítra si mám poprvé píchnout taky cetrotide, tak tady koukám na edukační videa na youtube a brečím u toho, že je ta jehla hrozně velká oproti gonalu 😭

jasemin26
1. črc 2020

@pampadour ahojky, taky jsem píchala cetrotide a neboj se to dáš, cetrotide má dvě jehly ta velká silná je pouze na namíchání, ta slabší tolik neboli, věřím že to zvládneš 👍😉

crejzy
1. črc 2020

@pampadour No možný to asi je, ale šla by si tím pádem na opu docela brzy.

kocila
1. črc 2020

@pampadour aha,tak ja aplikovala gonal vzdy vecer,takze v den UTZ doktorka rozhodla zda pokracovat ci ne.... ja mela posledni injekci 10DC,11DC ovitrelle a 13DC punkci... tak se jdi jeste pomazlit s miminkemat at ti pristi tyden prinese stesti...zrozeni je zazrak a ten kdo resi miminko pres centrum,tak si to 2x vice uvedomuje,ze to neni jen tak...

pampadour
1. črc 2020

@jasemin26 díky, nakonec to nebylo tak hrozný, jenom na chviličku se mi zamotala hlava 👍

jasemin26
1. črc 2020

@pampadour jo mě stipalo břicho a taky mi bylo slabo, ale druhá už Jakš taks šla..

dodo_8
1. črc 2020

ahojky holky muzu se pridat. V kvetnu jsem mela svoji prvni stimulaci a odber 20ti vajicek. Nasledovala PK a vysetreni PGD ze 7 mrazacku se vratily zdravé jen 2 embryjka. Takze jdu koncem kvetna na svůj první KET. 13.7. jdu na kontrolni ultrazvuk pred ketem. Je tady na tom nekdo podobne? 🙂

marky125
1. črc 2020

Holky, prosím o radu. Něco na podporu růstu sliznice? Grep už mám koupený. Dnes jsem byla na kontrole a nízká sliznice, takže nevím, kdy bude KET ☹️

marky125
1. črc 2020

@dodo_8 já se tento cyklus také chystám na KET. Pokud naroste sliznice.

jasemin26
1. črc 2020

Ahoj holky😉 tak jsem poslechla doktorovu řadu a na zlepšení spermií jsem manželovi koupila rybí tuk😁 nechtějte ani vedet jak se tvářil😁😁 ale já se málem počůrala smíchy 😁

marky125
1. črc 2020

@jasemin26 zkuš mu koupit ženšen. Ale to teprve uvidíš, jak se bude tvářit 😁😁 já to chlapovi podstivě ordinovala každý den 😂

saja13
1. črc 2020

@marky125 mě doktor poradil sklenku červeneho vína 😉 tak si každéj den jednu dej

jasemin26
1. črc 2020

@marky125 já myslím že ten rybí tuk mu bohatě stačí 😁.. ale potom co mi ho doktor doporučil jsem opravdu četla článek že opravdu pomáhá na tvorbu většího a kvalitnějšího množství 🤔😁 tak doufám že opravdu ano,to vlastně můžeme 6jistit za dva měsíce jestli bude vidět na potvurkach zlepšení 😁

jasemin26
1. črc 2020

@saja13 děkuji, ale já víno ne e😁

saja13
1. črc 2020

@jasemin26 se ani nedivím taky bych to nepozrela😃 já zas dostala doporučení od holek že je prý dobrý selen a zinek 😉 u nás není potřeba tak aspoň tak ale i přesto nám dr doporučil folandrol

jasemin26
1. črc 2020

@saja13 no my od geneticky dostali doporučení na fertilmanplus a maca kořen, tak to jsme nasadili, no a nyní se k tomu přidal i ten rybí tuk 😁

marky125
1. črc 2020

@saja13 to jsem taky četla, ale červené zrovna nemusím. Ale tak, mohla bych se pro jednou překonat 😂

saja13
1. črc 2020

@jasemin26 tak snad to pomůže

saja13
1. črc 2020

@marky125 co by člověk pro prcka neudělal

mateska11
2. črc 2020

@marky125 Tak to ja bych si cerveny dala.. sakra :D

twins_sovovi
autor
2. črc 2020

Huraaaaa holkyyyyy včera jsme byly v genettu a díky bohu mimo ten problém že nemám cesty žadny jiný nemám což mi spadl kámen ze srdce 😍😍spermiograf je tak jak má být, produkce folikulů mám tak jako před lety výraznou na levým vajecniku" něj mám i holky"takže můžeme i nemusíme Teda čekat dvojky 🤭což by mi asi ani problém nedělalo 😍 léky prý nepotřebuji. 17.7 dostanu jen stimulanty, ale nějaké slabší coz je asi dobře. Teď se máme rozhodnout na formě oplodnění. Nějaké zkušenosti myslím si že je lepší to kdy se oplodni vajíčko a čeká se 5 dní.

jasemin26
2. črc 2020

@twins_sovovi tak to je dobrá zpráva 👍 to půjde samo😉... Jinak co mi říkal doktor tak tu 5 denní kultivaci doporučují

andreasvo
2. črc 2020

Zdravím, mám dotaz přišli vám měsíčky jak měl ? Při dlouhém protokolu píchala jsem týden před MS diphereline teď čekám a už bych je měla dva dny mít a furt nic 🧐 zajímalo by mě jestli dávají vyvolávačku ?

twins_sovovi
autor
2. črc 2020

@jasemin26 no doufáme v to 😍😍😍😍

pampadour
2. črc 2020

@twins_sovovi To jsou moc dobré zprávy! Držím palce, ať jde stimulace hladce, dej pak vědět 😉

twins_sovovi
autor
2. črc 2020

@jasemin26 každopádně určitě jsem taky pro plný IVF s 5ti denní kultivaci když už tak pořádně a na ničem nešetřit🤗

twins_sovovi
autor
2. črc 2020

@pampadour určitě dám vědět to je jasný 😍😍😍😍

pampadour
2. črc 2020

Jinak se nade mnou dnes v CAR slitovali a udělali mi ultrazvuk, i když správně kontrolní UTZ má být až v sobotu. Doktor vykoukal asi 10 folikulů v každém vaječníku, velikost kolem 14 mm (6. den stimulace). Tak snad do soboty ještě pěkně povyrostou 🙏

dodo_8
2. črc 2020

@marky125 tak super! Budu drzet pesti aby narostla 🙂

jasemin26
2. črc 2020

@twins_sovovi přesně 😉 👍 ... My si to vše taky chceme zaplatit až budu moci zase začít😉

Strana