IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@pampadour aha,tak ja aplikovala gonal vzdy vecer,takze v den UTZ doktorka rozhodla zda pokracovat ci ne.... ja mela posledni injekci 10DC,11DC ovitrelle a 13DC punkci... tak se jdi jeste pomazlit s miminkemat at ti pristi tyden prinese stesti...zrozeni je zazrak a ten kdo resi miminko pres centrum,tak si to 2x vice uvedomuje,ze to neni jen tak...
ahojky holky muzu se pridat. V kvetnu jsem mela svoji prvni stimulaci a odber 20ti vajicek. Nasledovala PK a vysetreni PGD ze 7 mrazacku se vratily zdravé jen 2 embryjka. Takze jdu koncem kvetna na svůj první KET. 13.7. jdu na kontrolni ultrazvuk pred ketem. Je tady na tom nekdo podobne? 🙂
Holky, prosím o radu. Něco na podporu růstu sliznice? Grep už mám koupený. Dnes jsem byla na kontrole a nízká sliznice, takže nevím, kdy bude KET ☹️
Ahoj holky😉 tak jsem poslechla doktorovu řadu a na zlepšení spermií jsem manželovi koupila rybí tuk😁 nechtějte ani vedet jak se tvářil😁😁 ale já se málem počůrala smíchy 😁
@marky125 já myslím že ten rybí tuk mu bohatě stačí 😁.. ale potom co mi ho doktor doporučil jsem opravdu četla článek že opravdu pomáhá na tvorbu většího a kvalitnějšího množství 🤔😁 tak doufám že opravdu ano,to vlastně můžeme 6jistit za dva měsíce jestli bude vidět na potvurkach zlepšení 😁
Huraaaaa holkyyyyy včera jsme byly v genettu a díky bohu mimo ten problém že nemám cesty žadny jiný nemám což mi spadl kámen ze srdce 😍😍spermiograf je tak jak má být, produkce folikulů mám tak jako před lety výraznou na levým vajecniku" něj mám i holky"takže můžeme i nemusíme Teda čekat dvojky 🤭což by mi asi ani problém nedělalo 😍 léky prý nepotřebuji. 17.7 dostanu jen stimulanty, ale nějaké slabší coz je asi dobře. Teď se máme rozhodnout na formě oplodnění. Nějaké zkušenosti myslím si že je lepší to kdy se oplodni vajíčko a čeká se 5 dní.
@twins_sovovi tak to je dobrá zpráva 👍 to půjde samo😉... Jinak co mi říkal doktor tak tu 5 denní kultivaci doporučují
Zdravím, mám dotaz přišli vám měsíčky jak měl ? Při dlouhém protokolu píchala jsem týden před MS diphereline teď čekám a už bych je měla dva dny mít a furt nic 🧐 zajímalo by mě jestli dávají vyvolávačku ?
@jasemin26 no doufáme v to 😍😍😍😍
@twins_sovovi To jsou moc dobré zprávy! Držím palce, ať jde stimulace hladce, dej pak vědět 😉
@jasemin26 každopádně určitě jsem taky pro plný IVF s 5ti denní kultivaci když už tak pořádně a na ničem nešetřit🤗
@pampadour určitě dám vědět to je jasný 😍😍😍😍
Jinak se nade mnou dnes v CAR slitovali a udělali mi ultrazvuk, i když správně kontrolní UTZ má být až v sobotu. Doktor vykoukal asi 10 folikulů v každém vaječníku, velikost kolem 14 mm (6. den stimulace). Tak snad do soboty ještě pěkně povyrostou 🙏
@twins_sovovi přesně 😉 👍 ... My si to vše taky chceme zaplatit až budu moci zase začít😉

Jinak zítra si mám poprvé píchnout taky cetrotide, tak tady koukám na edukační videa na youtube a brečím u toho, že je ta jehla hrozně velká oproti gonalu 😭