icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
9. črc 2020

Holky, zacinam spinit,bolest bricha,takze se zazrak nekona..3. vlozene embryo za 3/4roku to nezvladlo...
Cekam na genetiku embryi a zkusim konfrontovat lekarku,zda se neda jeste neco vysetrit,proc se embrya nechytaji...
Vsem Vam tady drzim moc palce,at se svých miminek brzo dockate 👍

jasemin26
9. črc 2020

@kocila to mě moc mrzí 😢 ale nevzdávej se,počkej na tu genetiku a uvidíš co ti řeknou. Hrozně mě to mrzí ale ještě věřím že se najde šance aby se vám to povedlo

tynulaa
9. črc 2020

Holky chtěla jsem se zeptat ,11 den po ket (6denníblastocysta). Měl jste někdo na digi.testu 1-2 týdny?
Mě to přijde málo... Jiný už mají 2-3, 3+.

bejitoo
9. črc 2020

Ahoj holky , chci se zeptat stimuluji bemfola 225 měli jste některá nežádoucí účinky a popřípadě máte s ní nějaké zkušenosti? Je to naše první ivf, tak mě to zajímá.

marky125
9. črc 2020

@kocila po genetice embryí to určitě vyjde 👍

mateska11
9. črc 2020

@kocila jj bolest v lýtku. Včera večer to začalo otékat a hrozně bolet. Je to teď už asi trochu lepší. Budu si pichat do konce těhotenství injekce do břicha. A to jsem doufala, že to při stimulaci bylo poprvé a naposled 🙂

mateska11
9. črc 2020

@kocila držím moc palce, ať přijdete na to, co se děje.. je mi to líto.

kocila
9. črc 2020

@mateska11 tak hlavne ,ze jsi lekami zajistena,injekce pekne stipou,ale to pro miminko vydrzis.... a jsi doma nebo v nemocnici?

kocila
9. črc 2020

Holky,dekuji vsem za podporu...ja uz jsem vedela od nedele,ze to nedopadne,ale manzel tomu porad nechtel uverit,tak jsem leky brala dal..
Zitra jdu na krev,o 2dny drive,ale chci mit kapitolu uzavrenou....

mateska11
9. črc 2020

@kocila jsem v nemocnici zatím. Ještě nevím, na jak dlouho.

ajafm
9. črc 2020

Plavání Palkovice

makunst
9. črc 2020

Tak u mě nedobré zprávy..včera se mi rozjelo spinění, křeče do břicha, dnes test bílý...krev dnes negativní, takže bohužel😢 Máme dva mražáčky, tak v pondělí se dozvím, co dál...

marky125
10. črc 2020

@makunst je mi to líto. Příště to vyjde 🍀

kocila
10. črc 2020

@makunst je mi to lito,test jsi mela hezky..pak uz nesilil?..je jsem do 6dne melana testu jeste ovitrelle 13dni po injekci,ale testy pak slably...kdy planujes KET?

kocila
10. črc 2020

@mateska11 tak odpocivej..a tromboza je z tehotenstvi nebo podstoupene lecbe?..tak at ti je brzo lip a muzes domu...

mateska11
10. črc 2020

@kocila z těhotenství a ivf ještě zvyšuje riziko (ty hormony). Zatím asi domů nepůjdu. Teď mi zvýšili dávky léků na srážlivost a dali další kapačku. Tak to nevypadá :/

kocila
10. črc 2020

@mateska11 to si teda ‘uzivas’,ale dulezite ze miminko je v poradku a to ostatni ti doktori daji zase dohromady...tak nam davej prubezne zpravy a drzim ti moc palce

mateska11
10. črc 2020

@kocila děkuju moc!

saja13
10. črc 2020

Ahoj holky jak jste na tom co jste po opu brali utros přišla MS do 5 dnů a dal jste to měly jak? Já vysadila utros do 4 dnů přišla ms a teď by měla končit ale šla sem z práce a přišlo mi že ji mám docela dost tak přemýšlím zda teď bude nějaká změna nebo ne? Příští pátek bych měla jít na utz před iui tak se obávám aby teď nepokracovala MS co mám mít v termínu?

kocila
10. črc 2020

@saja13 bud v klidu,temi leky jsi mela hodně vysokou sliznici a hormony kolem toho vse dava pekne telu zabrat,do pristiho tydne nez pujdes na utz si mylsim,ze budes mit po vsem..

saja13
10. črc 2020

@kocila ok snad ano, teď uz to vypadá zase líp 😉 nejsem zvyklá na tak dlouhou ms

kocila
11. črc 2020

@saja13 ja jsem vcera tez dostala MS a musim rict jako vodovod...
Vcera jsme meli oslavu a pribuzna oznamila tehotenstvi temer na prvni dobrou,moc jsem to nezvladla,snazim se byt silna,ale prevalcovalo me to radne (a to ji to moc preji)..

saja13
11. črc 2020

@kocila určitě tě chápu, to znám, taky se snažím být silná, taky to moc přeju ale snáším to též špatně

ajafm
11. črc 2020

2020

twins_sovovi
autor
12. črc 2020

Jedeme si pro injekce teď 17cteho tak jsem na to zvědavá 👀🙄 Je mi líto že vám to nevychází 😓

saja13
12. črc 2020

@twins_sovovi já jdu 17teho na utz a uvidí se co bude dál, tak držím palce ať vse probíhá jak má

marky125
12. črc 2020

Ahoj holky. Otázka spíše pro ty, které už máte na zabou transfer. Když jste užívaly ultrogestan, působilo to na vás nějak? Já si připadám nepoužitelná, pořád unavená, hlava bolí...

saja13
12. črc 2020

@marky125 a zavadis nebo polykáš? Zavádění je lepší, já zaváděla a nic mi nebylo

mateska11
12. črc 2020

@marky125 já zavádím už nejmíň měsíc. Od začátku jsem hrozně unavená a bolesti hlavy jsem taky měla. Ty byly fakt zlý, že jsem to ještě nezažila. Naštěstí bolesti přešly. Únava trvá, ale to může být i těhotenstvím.

marky125
12. črc 2020

@saja13
@mateska11 zavádím. Zeptám se na to v caru. Mě i při stimulaci bolela dost hlava. Je to zlo a teď když už mi dají mimi, tak si nechci brát něco na bolest.

Strana