icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
12. črc 2020

@marky125 no... Já jsem unavená a malátná a tak od stimulace a už se toho dalších 6 měsíců nezbavím, doufám 🙂 ale ta hlava se fakt asi po měsíci braní utrogestanu zlepšila. Naštěstí.

pecenacek
13. črc 2020

@marky125 dneska jedu do Gennetu a dostanu asi ty pera.takze taky velký posun pro nás 😉

marky125
13. črc 2020

@pecenacek to je dobrá zpráva. Už se ti to všechno pomalu blíží 🙂 já už doma odpočívám s mimískem v bříšku 🙂

dodo_8
13. črc 2020

Holky, tak jsem dneska po kontrole a jsem zmatena trosku. Minuly cyklus jsem dostala pred ovulaci ovitrell a podle toho se planoval KET. Dneska jsem prisla 13 DC a prej ovulace uz probehla. Jenomze ja podle pocitu si myslim, ze jsem mela ovulaci dneska rano pred kontrolou. Tak doktorka teda nebyla nadsena, ale prej kdyz si sem jista, tak ze mi teda dneska napise den ovu a na transfer jdu uz 18.7. v sobotu. Na jednu stranu jsem stastna, ze konecne vim termin, ale nadruhou mam strach, ze se to nestihlo pohlidat. Mate nekdo podobnou zkusenost???? Ted nad tim furt premyslim :roll: :roll: ale jinak teda 18.7. Sobotaaaaaa :srdce:

aklin
13. črc 2020

@kocila ahojky. Tak u mě se zázrak taky nekoná. Dnes 7 den po et prisla silna MS. Máme jednoho mrazáčka, ale do KET půjdeme asi až za 3 měsíce. Nejdříve musím vyřešit problém se zubem. Mám rozjetý zánět nervu.

kocila
13. črc 2020

@aklin no to ne...ale MS prisla nejak brzo ne?

aklin
13. črc 2020

@kocila o jeden dříve. Nejvíce to mrzí manžela. On do poslední chvíle věřil. Ani se mu nechtělo věřit, že se rozjela. No nic. Ještě máme jednu šanci. A pak se uvidí co dál. Druhé IVF by nebyl problém, ale ty peníze 😕

kocila
14. črc 2020

@aklin muj manzel taky veril do poslednich chvile, ze se test jen pozdeji vybarvi, ale ja vedela sve... mas jeste mrazacka, tak treba se zadari priste...🍀
ja teda chci jeste dodatecne vysetreni ( jiny dalsi postup, protoze se mi embrya vubec nechytaji, ale to je jina kapitola)...

kocila
14. črc 2020

@dodo_8 pokud mas po ovulaci tak nejvhodnejsi termín vložení embrya je 5 dnů po ovulaci...kdyz to clovek nejmin potrebuje, tak ovulace prijde drive ( i kdyz 13 DC neni prekvapeni, ze jsi ovulovala)... tak drzim palce

kocila
14. črc 2020

@pecenacek pero je naprosto jednoduchy a vpich vubec neboli, jen jsou leky drazsi, ale nemenila bych....👍

dodo_8
14. črc 2020

@kocila děkuji 😘 uz at je sobota 🙂

mateska11
14. črc 2020

Ahoj děvčata. Tak jsem konečně skoro po týdnu doma. Trombóza je snad pryč. Budu si teď píchat 2x denně heparin, takže injekcí do břicha se prostě nezbavím 🙂 hlavně že je prcek v pořádku.

marky125
15. črc 2020

@mateska11 ahoj, potřebuji radu. Pomohlo ti něco na bolest hlavy a nebo ksi to prostě jen vydržela? Neumím si představit, že takhle budu trpět ještě třeba x týdnů. Bolí mě neustále a taky se trochu motá, ale to je i z toho jak jsem taková unavená a malátná, jak jsi psala i ty. Doufám, že je vám doma s prckem dobře.

mateska11
15. črc 2020

@marky125 Ahoj, vydrzela.. uz jsem se chtela ptat na kontrole, ale akorat se to zlepsilo. Postupne.. Ale paralen se pry muze i pri pripadnem tehotenstvi. Ja bych si ho byvala vzala, kdyby to nepreslo. Lepsi nez se trapit.
Malatnost se ted teda zhorsila, jsem nepouzitelna. Ale to je mozna i tim, ze jsem se skoro tyden valela v nemocnici (smela jsem jen na wc a zpet) a jeste chvili se valet budu.

marky125
15. črc 2020

@mateska11 taky jsem někde četla, že paralen se může. Dneska už to vydržím a zítra zavolám do caru. Třeba je i jiný lék místo ultrogestanu nebo mi něco poradí.

kocila
15. črc 2020

@marky125 ja mela crinone gel a byl zcela bez problemu,po ustrogestanu jsem mela bolesti bricha a zhorseni astmatu (dostavala jsem se z toho 1/2roku,ale ted dobry)..crinone nechteji psat,protoze je drazsi...
Zavadis nebo polykas utros?

marky125
15. črc 2020

@kocila zavádím. Hodně jsem četla, že když se zavádí, tak vedlejší účinky tak nejsou, ale mě tohle začalo až s ultros. Zítra zavolám do caru a uvidím co mi řeknou. Kdyžtak se na gel zeptám, i když je dražší, tak mi to za to stojí. Cítím se nepoužitelná...

pecenacek
15. črc 2020

@kocila zítra vyzvedneme a od zítra začínáme.sem nervózní a vůbec nevím jestli to zvládneme.mamr napsané léky i dávku a vubec nevím zda je to hodně nebo málo a doktorka ihned zvolila prý dlouhý protokol.

pecenacek
15. črc 2020

@marky125 mám trošku strach co a jak,dostali sme to napsaný,ale přijde mi,že nic nevim,sem zmatená.

kocila
15. črc 2020

@pecenacek budes mit presny rozpis na kazdy den,nastavis pero a pichnes v predepsany cas..to zvladnes 👍

pecenacek
15. črc 2020

@kocila no tak snad budu vědět,jak to pero nastavit a píchnout 🤷🏼‍♀️😂 těším se i strachují zároveň

marky125
15. črc 2020

@pecenacek mně to v caru sestřička všechno ukázala, jak na peru nastavit hodnotu, jak pichat a pak i ostatní injekce co jsem míchala, vysvětlila co a jak. U pera budeš mít návod nebo najdi na youtube. My tam na to taky koukali.

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@saja13 jeee budu na tebe zítra myslet 😍😍😍

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@pecenacek jo já jsem na tom kolikrát úplně stejně spousty informací a pak jsem taková nesvá, aby jsem neudělala nějakou chybu 😵

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

Holky zítra máme jet pro injekce jsem trochu rozhozena menstruace přišla dříve než měla od kdy se injekce pichaji před nebo během 😵

kocila
16. črc 2020

@twins_sovovi od 2.dc presne,ne drive,ne pozdeji,pokud jsi dnes 1.DC,tak je to ok...

saja13
16. črc 2020

@twins_sovovi děkuju moc 🍀😍 uvidíme no, plodný hlen už se tvoří a teď musíme být bez intimča asi když nevíme kdy bude iui vypadá to že bych ovulku měla mít v neděli, sem zvědavá kolik budou mít zítra mm a kdy bude iui jestli vůbec

saja13
16. črc 2020

@twins_sovovi Taky mi ms dorazila dřív než měla, to zvládneš ✊😉 začíná se píchat od 2dc ale to ti urco vysvětlí takže ničeho se neboj a hlavu vzhůru

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@kocila ještě že tak úplně ve mě hrklo🙄

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@saja13 musíme věřit že to vyjde jsem ráda že vás tu mám 😍😍😍😍💋❣️

Strana