icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@saja13 už to že mě opadlo měla jsem strach ze to je v prcicich🙄

pecenacek
16. črc 2020

@twins_sovovi my začínáme injekce zítra,tak to budeme mít stejné asi. 🤷🏼‍♀️😉

jasemin26
16. črc 2020

Holky jak já vám na jednu stranu závidím že už to podstupujete😉 mě to čekání vůbec nebaví

kocila
16. črc 2020

@saja13 zitra at ti vse dopadne na 1*,aby byl folik hezky pripraveny 🍀

kocila
16. črc 2020

@jasemin26 ja cekam se tebou....jeste nemam genetiku embryi,takze pokud se neco bude dit,tak az ke konci prazdnin...

kocila
16. črc 2020

@pecenacek ani se nenadejes a pujdes na opu,stimulace mi prisla rychla...utikala mi...

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@pecenacek jeeee3😍😍😍😍😍😍

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@jasemin26 já se ti ani nedivim🥺

twins_sovovi
autor
16. črc 2020

@jasemin26 doufám že už vám to vyjdeee❣️💋😍

jasemin26
16. črc 2020

@kocila tak to budeme podstupovat spolu👍😉

jasemin26
16. črc 2020

@twins_sovovi děkuji moc, taky v to doufám ..a jak se cítíš ty

saja13
17. črc 2020

@twins_sovovi ano musíme věřit 😍❤️ to je pravda

saja13
17. črc 2020

@twins_sovovi to je dobře že to opadlo, to já mám strach co teď bude 🤔 vůbec netuším co mě dneska čeká a co bude, docela mám nerviky

saja13
17. črc 2020

@jasemin26 jo to čekání je strašný já sem ráda aspoň za to iui Teda jestli nějaké bude, to se dozvím dneska co a jak

saja13
17. črc 2020

@kocila děkuju snad ano 😍 snad bude ovulka hlavně na prave straně aby se mohlo na to iui, akorát nevím jak to semnou vymysli o víkend nevím jestli dělají iui tak možná v pondělí, ovulka by měla být v neděli

saja13
17. črc 2020

@twins_sovovi že to vyjde nám Všem... ❤️🍀

kocila
17. črc 2020

@saja13 iui se dela na folikulu 16-20mm (myslim),nekdy se k tomu jeste aplikuje ovitrelle,nekdy se jde 2x na inseminaci,rozhodne vse pred ovulkou,pokud mas mit ovulku v nedeli,tak se bude dit vse dnes,max zitra,nebo az pristi mesic..tak dej vedet,jak jsi dopadla 🍀

saja13
17. črc 2020

@kocila no dneska určitě ne, přítel je v práci 16-20mm? Když byly při ivf nezrale? 😮 Inseminaci už máme 2krat zasebou a nevím jestli iui v sobotu dělají vůbec

twins_sovovi
autor
17. črc 2020

@jasemin26 no zatím hrozně natesene🤭 z injekci starých nemám spíš naopak chlap ten se bojí ten u toho nechce ani být poseroutka moje 🤭jinak zatím jsem v pohodě. Myslím si že u mě to nastane až při té 5ti denní kultivaci a pak při vložení...

twins_sovovi
autor
17. črc 2020

@saja13 to je to ta nejistota hnusná... Člověk se jí chce nějak ubránit, ale nejde to 😏

twins_sovovi
autor
17. črc 2020

@saja13 musí nám to všem vyjít krucis jsme jeden tým 😍😍😍😍😍😍😍

kocila
17. črc 2020

@saja13 spermie vydrzi az 5dnu cekat na vajicko,takze se se zacina drive a nekdy se jde 2x pred ovu na inseminaci...ale to vim,jak to mely holky,sama zkusenost nemam...ale urcite po prohlidce reknes vice🍀

jasemin26
17. črc 2020

@saja13 ahoj dej 0ak vědět jak jsi dopadla

jasemin26
17. črc 2020

@twins_sovovi tak to ti věřím 😉 taky se těším aby nám to začalo i když se bojím dlouhého prokolu. Jinak tvému muži rozumím😁 je stejný jako můj😁

saja13
17. črc 2020

@jasemin26 ahoj holky kontrola dopadla folik 17mm a v sobotu ovitrele a v pondělí iui tak snad nebude pozdě, ještě to dneska pojistíme🍀😍, budem doufat že to vyjde a nebude nadruhou stranu pozdě, nemuselo by když při 20mm nebyli zralé

saja13
17. črc 2020

@kocila inseminace od 16mm slyším poprvé já vím že se dělá od 18mm a kcemu mi je iui při 18-20mm když nejsou zralé, znám holky co šli na iui i pri24 mm takže by to mohlo být akorát

marky125
17. črc 2020

Holky, které jste na začátku stimulace, nebojte se toho. Když nebudete vědět co kdy píchat, tak se zeptejte v caru, ale určitě dostanete rozpis s tím, kdy co píchat.
Já mám zlatého chlapa, všechny injekce mi pichal on, já bych to nedala. A obdivuji ho, protože jsem někdy dělala pěkné caviky 😁
Teď už čekám na testování a ty dny jsou nekonečný 😁

kocila
17. črc 2020

@saja13 dokud nepraskne folikul, který praská 22-24mm, tak se iui provede..už na 16mm se může aplikovat ovitrelle a foliku jeste za 2 dny doroste do 20mm (ale většinou se chodí pak za 2 dny ještě jednou na inseminaci-2x během jednoho pokusu...)...
a přítel manža má špatný spermiogram,, proto iui?
načasování by mohlo klapnout 👍🍀

kocila
17. črc 2020

@marky125 a kolik dni jsi po transferu?

saja13
17. črc 2020

@kocila nene spermio máme v naprostém pořádku ale sem po prvním ivf které nevyšlo a musím být bez hormonů tak zkoušíme aspoň iui lepší než nic, no u mě je 20mm stejně málo tak se zkouší asi radši dyl tak uvidíme, jo doufám že to klapne a děkuji

Strana