IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Holky chtěla jsem se zeptat ,11 den po ket (6denníblastocysta). Měl jste někdo na digi.testu 1-2 týdny?
Mě to přijde málo... Jiný už mají 2-3, 3+.
Ahoj holky , chci se zeptat stimuluji bemfola 225 měli jste některá nežádoucí účinky a popřípadě máte s ní nějaké zkušenosti? Je to naše první ivf, tak mě to zajímá.
Holky,dekuji vsem za podporu...ja uz jsem vedela od nedele,ze to nedopadne,ale manzel tomu porad nechtel uverit,tak jsem leky brala dal..
Zitra jdu na krev,o 2dny drive,ale chci mit kapitolu uzavrenou....
Plavání Palkovice
Tak u mě nedobré zprávy..včera se mi rozjelo spinění, křeče do břicha, dnes test bílý...krev dnes negativní, takže bohužel😢 Máme dva mražáčky, tak v pondělí se dozvím, co dál...
Ahoj holky jak jste na tom co jste po opu brali utros přišla MS do 5 dnů a dal jste to měly jak? Já vysadila utros do 4 dnů přišla ms a teď by měla končit ale šla sem z práce a přišlo mi že ji mám docela dost tak přemýšlím zda teď bude nějaká změna nebo ne? Příští pátek bych měla jít na utz před iui tak se obávám aby teď nepokracovala MS co mám mít v termínu?
2020
Jedeme si pro injekce teď 17cteho tak jsem na to zvědavá 👀🙄 Je mi líto že vám to nevychází 😓
@twins_sovovi já jdu 17teho na utz a uvidí se co bude dál, tak držím palce ať vse probíhá jak má
Ahoj holky. Otázka spíše pro ty, které už máte na zabou transfer. Když jste užívaly ultrogestan, působilo to na vás nějak? Já si připadám nepoužitelná, pořád unavená, hlava bolí...

Holky, zacinam spinit,bolest bricha,takze se zazrak nekona..3. vlozene embryo za 3/4roku to nezvladlo...
Cekam na genetiku embryi a zkusim konfrontovat lekarku,zda se neda jeste neco vysetrit,proc se embrya nechytaji...
Vsem Vam tady drzim moc palce,at se svých miminek brzo dockate 👍