IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi my začínáme injekce zítra,tak to budeme mít stejné asi. 🤷🏼♀️😉
Holky jak já vám na jednu stranu závidím že už to podstupujete😉 mě to čekání vůbec nebaví
@pecenacek jeeee3😍😍😍😍😍😍
@jasemin26 já se ti ani nedivim🥺
@jasemin26 doufám že už vám to vyjdeee❣️💋😍
@twins_sovovi děkuji moc, taky v to doufám ..a jak se cítíš ty
@twins_sovovi ano musíme věřit 😍❤️ to je pravda
@twins_sovovi to je dobře že to opadlo, to já mám strach co teď bude 🤔 vůbec netuším co mě dneska čeká a co bude, docela mám nerviky
@twins_sovovi že to vyjde nám Všem... ❤️🍀
@jasemin26 no zatím hrozně natesene🤭 z injekci starých nemám spíš naopak chlap ten se bojí ten u toho nechce ani být poseroutka moje 🤭jinak zatím jsem v pohodě. Myslím si že u mě to nastane až při té 5ti denní kultivaci a pak při vložení...
@saja13 to je to ta nejistota hnusná... Člověk se jí chce nějak ubránit, ale nejde to 😏
@saja13 musí nám to všem vyjít krucis jsme jeden tým 😍😍😍😍😍😍😍
@twins_sovovi tak to ti věřím 😉 taky se těším aby nám to začalo i když se bojím dlouhého prokolu. Jinak tvému muži rozumím😁 je stejný jako můj😁
Holky, které jste na začátku stimulace, nebojte se toho. Když nebudete vědět co kdy píchat, tak se zeptejte v caru, ale určitě dostanete rozpis s tím, kdy co píchat.
Já mám zlatého chlapa, všechny injekce mi pichal on, já bych to nedala. A obdivuji ho, protože jsem někdy dělala pěkné caviky 😁
Teď už čekám na testování a ty dny jsou nekonečný 😁
@saja13 dokud nepraskne folikul, který praská 22-24mm, tak se iui provede..už na 16mm se může aplikovat ovitrelle a foliku jeste za 2 dny doroste do 20mm (ale většinou se chodí pak za 2 dny ještě jednou na inseminaci-2x během jednoho pokusu...)...
a přítel manža má špatný spermiogram,, proto iui?
načasování by mohlo klapnout 👍🍀

@saja13 už to že mě opadlo měla jsem strach ze to je v prcicich🙄