icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
mateska11
18. črc 2020

@pecenacek já měla úplně to samý. Ten orgalutran byl teda dost nepříjemnej.

jasemin26
18. črc 2020

@twins_sovovi v márnici jo😱 tyo to jsi dobrá, to já ne e já jsem posera😁.. a dělat pečovatelku mi stačilo. Ale márnice nebo nemocnice to ne

pecenacek
18. črc 2020

@saja13 tak sme to dali do lednice i s tím perem.ale můžu říct,že je mi blbě ještě teď.nejak moc sem se tím stresovala.

pecenacek
18. črc 2020

@mateska11 🤗 no ona mi říkala doktorka,že prý máš po tom reakci jako když tě stipne hovado. 😂 Tak 2h prý.

saja13
18. črc 2020

Holky ve 4 rano mě vzbudila bolest pravého podbřišku tak doufám že je vše v poho a nic neprasklo jinak mě asi trefi

saja13
18. črc 2020

Holky z genetu kdo byl na iui u dr Langerovy dělá před iui utz? A progesteron začít prát po iui nebo už teď? Nějak sem sem zapomela zeptat, vím že utros sem měla brát po iui a progesteron nevím 😮🙄

dodo_8
18. črc 2020

Holky tak jsem po KETu :srdce: transfer prej naprosto hladce a embryjko ukazkove. Tak ted jen doufat a cekat :srdce:

kocila
18. črc 2020

@saja13 kolikaty jsi DC?,me boli vajecnik i nekolik dnu pred ovulaci,jen radim moc nejancit,netlacit na břicho,zbytecne se neohybat-me takhle praskl folikul drive nez byl odber,kdyz jsem se hrabala po 4 v zahonku😂..
Myslim,ze utz urcite udelaji..
Utros je progesteron,takze pokud jsi dostala primo lek s nazvem progestoren,tak se bere stejne,vzdy po ovulaci,takze po iui...drzim palce 🍀

kocila
18. črc 2020

@dodo_8 tak vse dopadne na 1*

saja13
18. črc 2020

@kocila dneska sem 13 DC včera měl 17mm a ani sexik nebude že prej by to nevychazelo těch 3-5dni abstinence 🙄😢 achjooo, tak mě radost zase rychle přešla 🙄🥺

kocila
18. črc 2020

@saja13 a jak mas dlouhe cykly? Ja bych sexik dnes dala obzvlast pokud citim podbrisek,zitra uz bych dala pauzu,2dny spermie taky staci,ale to je jen ma zkusenost (2dny po sexu mel manza 35mil,3dny 50mil,takze cajk,protoze staci jedna sampionka )....

saja13
18. črc 2020

Cyklus mám cca 28 dní někdy přijde dříve někdy ne, no teď sem dostala ms po vysazení utrouše o týden dřív než normálně takže se v tom teď nevyznám.. Já přemlouvat nikoho nebudu jen mě to prostě mrzí, neudělám nic

kocila
18. črc 2020

@saja13 jako ze se manza nechce tulit?..tak to nehrot,milovat se ma z lasky,ne z povinnosti..udelej si hezky vikend,at brzo utece (cervene vinko na sliznici 🍷)

saja13
18. črc 2020

@kocila víno si určitě dneska dám na nervy 😉🍷 máme s kámoškou zas tvořit přípravy na svatbu ale nějak mě to přešlo.. Pro mě už to je na psychyku prostě moooc, já už to nedávám 😢🥺 každéj kolem těhotní

mateska11
18. črc 2020

@pecenacek mně i přišlo, že ta jehla je širší. Tak jsem ledovala před píchnutím. A pak to teda pálilo tak ty dvě hodiny no. Ale nic zas tak strašného 🙂

kocila
18. črc 2020

@saja13 uplne vim, jak se citis,3roky snazeni a vsichni co chteli mit deti je bud maji,nebo cekaji...zitra bude lepe,nekdy je holt den blbec...kamoska te privede na jine myslenky ...

twins_sovovi
autor
18. črc 2020

@jasemin26 jo mě práce pecovatelky naplňovala😍😍a marnici bych vyzkoušet chtěla 🤭

twins_sovovi
autor
18. črc 2020

@saja13 to mi je moc líto 🥺držím palečky aby vše bylo v pořádku 💋❣️

twins_sovovi
autor
18. črc 2020

@saja13 😓😓😓ach jo

pecenacek
18. črc 2020

@mateska11 vzhledem k tomu,že sem se včera po ty první málem složila,tak nevím jak tu stimulaci dám 😂 🤦

mateska11
18. črc 2020

@pecenacek dáš, zvykneš si a uteče to. Pro mě to taky nebylo nic příjemného a byla jsem fakt ráda, že se ta stimulace a odběr podařily napoprvé.
No a stejně si nakonec píchám injekce 2x denně.

mateska11
18. črc 2020

@saja13 užij si večer a vínko, určitě to pomůže.. 🍀☀️

saja13
18. črc 2020

@kocila jj přesně na mě to nejvíc padá když příjedem od dr nebo to máme řešit 🙄 vždycky mě přepadne taková bezmoc a přijdu si nepoužitelná

saja13
18. črc 2020

@twins_sovovi děkuju❤️

saja13
18. črc 2020

@mateska11 děkuju 😍

marky125
19. črc 2020

Tak u nás se zázrak nekoná. Test sněhobílý 😢 sice je to šestý den od KET, ale to už by se něco ukázalo...

kocila
19. črc 2020

@marky125 ani pidi dusik?zkus jeste v pondeli,pak uz to vidim blede....ale,vsem pisi,dokud neprijde MS,neni ztraceno 🍀

marky125
19. črc 2020

@kocila ani pidi dušík. Říkala jsem si, že ještě zkusím v úterý. MS přijde až vsadím ultrogestan.

kocila
19. črc 2020

@saja13 ale ale,jsme silne holky a vse ustojime,kdyz si potrebujes vzteky bouchnout,tak to udelej,to same s placem,
Dlouhe neuspesne snazeni o mimi je neskutecne psychicky vycerpavajici a ani nase druhe polovicky to tak neprozivaji,protoze oni nemuseji vsim prochazet (vetsinou odevzdaji vzorek a tim to pro ne hasne,nepichaji si injekce a nikde nemusi mit porad nohy do praku)...
Reseni miminko pres CAR vetsinou byva na dlouhou trat (ano nektere maji stesti a klapne na prvni dobrou-to jsou holky s hodne s PCOS),ale hodne z nas maji zavaznejsi problemy,ktere potrebuji cas (sama sobe davam sanci 50%uspechu a s kazdym pokusem mi to klesa)...
Rada meho obvodniho gynekologa:CAR=hooooodne dlouha a trnita cesta,ktera se MUZE odmenit miminkem..
Verim,ze dneska je lepe,ale dokud nebude lezet u doktorky na lehatku a nerekne ti,ze folik je tam a je pripraveny na IUI,tak nervozita bude pracovat,ja pred nativy byla nervozni a na pres tlamku,pozorovala jsem se kazdou minutu,ale jsou veci,ktere neovlivnime....zitra snad touto dobou uz budes mit po prohlidce🍀🍀🍀drzim palce🍀👍

kocila
19. črc 2020

@marky125 ja zacala spinit i pres crinone 11den po vlozeni...nekdy ani ustrogestan MS neudrzi,ale uvidis v utery..

Strana