IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@twins_sovovi v márnici jo😱 tyo to jsi dobrá, to já ne e já jsem posera😁.. a dělat pečovatelku mi stačilo. Ale márnice nebo nemocnice to ne
Holky ve 4 rano mě vzbudila bolest pravého podbřišku tak doufám že je vše v poho a nic neprasklo jinak mě asi trefi
Holky z genetu kdo byl na iui u dr Langerovy dělá před iui utz? A progesteron začít prát po iui nebo už teď? Nějak sem sem zapomela zeptat, vím že utros sem měla brát po iui a progesteron nevím 😮🙄
Holky tak jsem po KETu :srdce: transfer prej naprosto hladce a embryjko ukazkove. Tak ted jen doufat a cekat :srdce:
@saja13 kolikaty jsi DC?,me boli vajecnik i nekolik dnu pred ovulaci,jen radim moc nejancit,netlacit na břicho,zbytecne se neohybat-me takhle praskl folikul drive nez byl odber,kdyz jsem se hrabala po 4 v zahonku😂..
Myslim,ze utz urcite udelaji..
Utros je progesteron,takze pokud jsi dostala primo lek s nazvem progestoren,tak se bere stejne,vzdy po ovulaci,takze po iui...drzim palce 🍀
Cyklus mám cca 28 dní někdy přijde dříve někdy ne, no teď sem dostala ms po vysazení utrouše o týden dřív než normálně takže se v tom teď nevyznám.. Já přemlouvat nikoho nebudu jen mě to prostě mrzí, neudělám nic
@jasemin26 jo mě práce pecovatelky naplňovala😍😍a marnici bych vyzkoušet chtěla 🤭
@saja13 to mi je moc líto 🥺držím palečky aby vše bylo v pořádku 💋❣️
@saja13 😓😓😓ach jo
@twins_sovovi děkuju❤️
Tak u nás se zázrak nekoná. Test sněhobílý 😢 sice je to šestý den od KET, ale to už by se něco ukázalo...
@saja13 ale ale,jsme silne holky a vse ustojime,kdyz si potrebujes vzteky bouchnout,tak to udelej,to same s placem,
Dlouhe neuspesne snazeni o mimi je neskutecne psychicky vycerpavajici a ani nase druhe polovicky to tak neprozivaji,protoze oni nemuseji vsim prochazet (vetsinou odevzdaji vzorek a tim to pro ne hasne,nepichaji si injekce a nikde nemusi mit porad nohy do praku)...
Reseni miminko pres CAR vetsinou byva na dlouhou trat (ano nektere maji stesti a klapne na prvni dobrou-to jsou holky s hodne s PCOS),ale hodne z nas maji zavaznejsi problemy,ktere potrebuji cas (sama sobe davam sanci 50%uspechu a s kazdym pokusem mi to klesa)...
Rada meho obvodniho gynekologa:CAR=hooooodne dlouha a trnita cesta,ktera se MUZE odmenit miminkem..
Verim,ze dneska je lepe,ale dokud nebude lezet u doktorky na lehatku a nerekne ti,ze folik je tam a je pripraveny na IUI,tak nervozita bude pracovat,ja pred nativy byla nervozni a na pres tlamku,pozorovala jsem se kazdou minutu,ale jsou veci,ktere neovlivnime....zitra snad touto dobou uz budes mit po prohlidce🍀🍀🍀drzim palce🍀👍

@pecenacek já měla úplně to samý. Ten orgalutran byl teda dost nepříjemnej.