IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
@saja13 ja vzdy ovitrelle pichala ve 21hod a odber do 8:30hod (se rika ze ovulace nastava nejdrive po 36hod,ale muze i dele,tim ze jsem mela punkci,tak musel byt folik kompletni),ale ty jdes na IUI,takze nevadi ze by folik presknul jeste pred,protize vajicko je jeste oplodnitelne asi 12hid jak putuje vejcovody,takze je vse ok...🍀👍
@kocila tak to jsi mě trochu uklidnila akorát nevím zda mám ovulku a bolestma nebo až po bolestech, dneska mě tam taky dlouba tak uvidíme, každopádně do zítřka je daleko a mám z toho strach dneska chci prubnout ovu test a zítra ráno zas když bude pozitiv tak jaká je šance na zítra odpol?
@saja13 brouku držím palce 😍😍💋❣️jinak já poslední půlrok mám ovulaci bolestivou a nikdy jsem ji tak ne prožívala ono je to i věkem si myslím kolikrát jsem se ani pohnout nemohla.. 😏
@twins_sovovi děkuju zlato 😍❤️ já bolestivou mívám jak kdy ale ještě mám v sobě zbytky hormonů tak možná proto a nebo to je tím že užívám ten inofolic kdo ví 🤔 každopádně aspoň člověk ví že se něco děje 😍 snad nebude pozdě, mám strach i se těším 🥰 a sliznici sem včera pojistila 🍷 tak uvidíme ✊🍀
@saja13 třeba to můžeš mít i tema hormonama je to takový divoký každá užívá něco jiného tak je těžké poradit 🤔😏víno pomáhá? Musí to být v pořádku kruciš💋💋💋💋
@twins_sovovi co může být hormonama? Ty bolesti? Já mám ovu bolesti normálně ale tyhle trvají nějak dlouho 😯mě sliznice roste krásně i bez vína 😍🥰no uvidíme snad udělá utz před iui abych věděla na čem jsem, podbrisek ještě cítím tak sem tak nějak v klidu horší to bude po utz protože zvtoho mám strach
@saja13 oni ty spermouše musí vyčistit a ještě budou mít oběd a kafíčko... (můj manžílek se na povel vždy obětoval a hrozně rád, i když byl taky třeba po noční, několik let jsme jeli přerušovaný sex-nebrala jsem antikoncepci, a když dostal před 3-mi lety zelenou, že může komplet, tak ho sex strašně baví, že si nemusí dávat pozor 😎- aspoň on má nějaké plusy snažení 😂)... jednou takhle nám nevyšel nativ-praskl folik, tak místo do práce jsme jeli domů a pojistili, ale u nás to moc význam nemá, ale člověk nikdy neví, třeba se ta smůla zlomí....
Ale za chvilku už budeš vědět, pak nohy hore (snad tě nechají třeba 10min ležet a domů), za 14 dnů bude jasno...🍀
@twins_sovovi já bych řekla, že se ženská při snažení více pozoruje obzvlášť pokud už snažení nějakou dobu trvá- leze to trošku na mozek ( aspoň u mě 😂😎),, takže píchnutí při ovulaci před lety jsme ani nevnímaly, ale teď je to více cítit a zároveň, když jsem píchla ovitrelle, tak ovulace byla bolestivější, než bez léků...
a co ty stimulace?
Teď čekat do 2 a pak se dozvíme na čem jsme doufám že nepraskl ikdyz nevím při ty včerejší bolesti, snad to vyjde ✊ 🍀

@twins_sovovi mě práce pečovatelky také bavila😉, no do márnice nových nesla jsem moc velký cíťa a posera😁