icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
jasemin26
19. črc 2020

@twins_sovovi mě práce pečovatelky také bavila😉, no do márnice nových nesla jsem moc velký cíťa a posera😁

saja13
19. črc 2020

@kocila ovitrel sem měla picham ve 20:00 a iui až skoro 2 hodiny tak mě to docela znervoznuje protože sem měla iui i dřív a pichala sem ovitrel i v 9 tak sem taková nejistá a děkuju za podporu😍

kocila
19. črc 2020

@saja13 ja vzdy ovitrelle pichala ve 21hod a odber do 8:30hod (se rika ze ovulace nastava nejdrive po 36hod,ale muze i dele,tim ze jsem mela punkci,tak musel byt folik kompletni),ale ty jdes na IUI,takze nevadi ze by folik presknul jeste pred,protize vajicko je jeste oplodnitelne asi 12hid jak putuje vejcovody,takze je vse ok...🍀👍

saja13
19. črc 2020

@kocila tak to jsi mě trochu uklidnila akorát nevím zda mám ovulku a bolestma nebo až po bolestech, dneska mě tam taky dlouba tak uvidíme, každopádně do zítřka je daleko a mám z toho strach dneska chci prubnout ovu test a zítra ráno zas když bude pozitiv tak jaká je šance na zítra odpol?

saja13
19. črc 2020

Holky teď dělaný ovu test, dneska sem 14dc myslíte že je před ovu nebo už je po ní? Hledala sem až sem našla a musela sem ho vyzkoušet, do třetice snad všeho dobrého to klapne, další zkusím zítra ráno jak to vypadá snad už není po ní

kocila
19. črc 2020

@saja13 test jeste neni uplne vybarveny,ale ovitrelle bohuzel zkresluje jak tehu testy tak i ovulacni,kvuli pritomnosti hcg...

saja13
19. črc 2020

@kocila jj je pravda že vlastně ovitrel zkresluje na to sem úplně zapomela 🥺 no já doufám že nebude pozdě zítra už urco budu bez bolesti

jasemin26
19. črc 2020

@saja13 zítra budu držet palečky 👍🍀 ať to dopadne

saja13
19. črc 2020

@jasemin26 děkuju moc, teď zrovna mám docela festovy bolesti 🥺

jasemin26
19. črc 2020

@saja13 já ti věřím, to zvládneš děláš to pro Dobrou věc 🍀🍀

saja13
19. črc 2020

@jasemin26 jj vždyť jo, snad už nebude tolik po ovu aby se to stihlo, mám zvtoho docela strach aby se to stihlo

jasemin26
19. črc 2020

@saja13 neboj doktor určitě ví co dělá 👍 odpocivej a zítra držím palce

saja13
19. črc 2020

@jasemin26 já byla právě u jiný dr můj má dovcu a zítra jdu taky k jiný ale na druhou stranu sem ráda že jdeme k ní aspoň ji poznáme když slyším samou chválu 😉 je to hrozný když člověk neví na čem je a ještě musí být bez sexiku 🥺

twins_sovovi
autor
19. črc 2020

@saja13 brouku držím palce 😍😍💋❣️jinak já poslední půlrok mám ovulaci bolestivou a nikdy jsem ji tak ne prožívala ono je to i věkem si myslím kolikrát jsem se ani pohnout nemohla.. 😏

saja13
19. črc 2020

@twins_sovovi děkuju zlato 😍❤️ já bolestivou mívám jak kdy ale ještě mám v sobě zbytky hormonů tak možná proto a nebo to je tím že užívám ten inofolic kdo ví 🤔 každopádně aspoň člověk ví že se něco děje 😍 snad nebude pozdě, mám strach i se těším 🥰 a sliznici sem včera pojistila 🍷 tak uvidíme ✊🍀

kocila
20. črc 2020

@saja13 držím všechny palce co mám.... (večer to doma ještě pojistěte 😉)

saja13
20. črc 2020

@kocila bohužel nepojistime je po noční a bude k. o 🥺 teď bude spát sotva 2 hodky

saja13
20. črc 2020

@kocila na spermio jdeeme v 11 a ve 2 na iui takže docela ještě čekačka

twins_sovovi
autor
20. črc 2020

@saja13 třeba to můžeš mít i tema hormonama je to takový divoký každá užívá něco jiného tak je těžké poradit 🤔😏víno pomáhá? Musí to být v pořádku kruciš💋💋💋💋

saja13
20. črc 2020

@twins_sovovi co může být hormonama? Ty bolesti? Já mám ovu bolesti normálně ale tyhle trvají nějak dlouho 😯mě sliznice roste krásně i bez vína 😍🥰no uvidíme snad udělá utz před iui abych věděla na čem jsem, podbrisek ještě cítím tak sem tak nějak v klidu horší to bude po utz protože zvtoho mám strach

kocila
20. črc 2020

@saja13 oni ty spermouše musí vyčistit a ještě budou mít oběd a kafíčko... (můj manžílek se na povel vždy obětoval a hrozně rád, i když byl taky třeba po noční, několik let jsme jeli přerušovaný sex-nebrala jsem antikoncepci, a když dostal před 3-mi lety zelenou, že může komplet, tak ho sex strašně baví, že si nemusí dávat pozor 😎- aspoň on má nějaké plusy snažení 😂)... jednou takhle nám nevyšel nativ-praskl folik, tak místo do práce jsme jeli domů a pojistili, ale u nás to moc význam nemá, ale člověk nikdy neví, třeba se ta smůla zlomí....
Ale za chvilku už budeš vědět, pak nohy hore (snad tě nechají třeba 10min ležet a domů), za 14 dnů bude jasno...🍀

kocila
20. črc 2020

@twins_sovovi já bych řekla, že se ženská při snažení více pozoruje obzvlášť pokud už snažení nějakou dobu trvá- leze to trošku na mozek ( aspoň u mě 😂😎),, takže píchnutí při ovulaci před lety jsme ani nevnímaly, ale teď je to více cítit a zároveň, když jsem píchla ovitrelle, tak ovulace byla bolestivější, než bez léků...
a co ty stimulace?

saja13
20. črc 2020

@kocila jojo to vím zeje musí vyčistit práve proto píšu ze to bude ještě čekačka 🤔😉 podbrisek zstim cítím tak uvidíme co řekne... Každopádně sem zvědavá zda už praskl nebo ne, včera silné bolesti dneska jen lehké dloubani ale kdo ví může to být i cysta

marky125
20. črc 2020

@saja13 držím palce, ať to dneska vyjde 🍀🍀🍀🍀

saja13
20. črc 2020

@marky125 no uvidíme v 11 sme tam měli být ale praha je celá rozkopana a sme v koloně 🥺

kocila
20. črc 2020

@saja13 no to je pech....😔...tak at jste brzo v cili

marky125
20. črc 2020

@saja13 zrovna dneska.... Snad dorazíte co nejdříve 🙂

saja13
20. črc 2020

@kocila už jsme tu prý v tom mají půl hodiny časovou rezervu tak aspoň tak

saja13
20. črc 2020

@marky125 jj taky si říkám ono to je 35 km a člověk jede hodinu a půl to je v prdeli 🥺 všude něco dělaj na silnicích

saja13
20. črc 2020

Teď čekat do 2 a pak se dozvíme na čem jsme doufám že nepraskl ikdyz nevím při ty včerejší bolesti, snad to vyjde ✊ 🍀

Strana