icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
20. črc 2020

@saja13 nedelali utz?,hlavni je,ze udelaji iui bez ohledu na nalez...👍

saja13
20. črc 2020

@kocila my máme iui až ve 2 v 11 sme byly dat spermio teď čekáme do 2 pak iui takže jestli bude utz nevím

saja13
20. črc 2020

Tak moc dobré zprávy nemám budu muset na laparku i s druhým vejcovodem když se nepovede 😢 píše tu dr že mám saktosalpinx takže šance je malá

kocila
20. črc 2020

@saja13 a doktor to videl na utz? A co folik?

saja13
20. črc 2020

@kocila jj doktor to viděl N utz že je špatný už sem po ovulaci, teď vůbec nevím co čekat ale věřím tomu zeje v haji protože se nikdy nepovedlo a prý při ivf to snižuje šanci o půlku

kocila
20. črc 2020

@saja13 to je nějaký zánět ne? nevím o tom nic, proto se ptám, takže bys byla komplet bez vaječníků?...a folik byl ještě viditelný po prasknutí? a IUI proběhlo?

saja13
20. črc 2020

@kocila ne bez vaječníků ale bez vejcovodu 🥺 jj iui proběhlo, viditelný asi byl bylo po ovu asi včera, nějak sem nevnímala, dostalo mě to

kocila
20. črc 2020

@saja13 jj, promiň, jasně bez vejcovodů ....už blbnu.... ale zas víš třeba tvůj problém, proč to přirozeně nejde...teď jen vyčíhat vajíčko a oplodnit mimo tělo a šup vrátit...

saja13
20. črc 2020

@kocila teď mě čeká laparka, takže to je nadlouho 🥺 teď nejdříve uvidíme jestli se chytne nebo ne ale moc tomu nevěřím, pořád mě to na té prave straně bolí tak mám aspoň jasno proč 😢 achjooo přijdu si úplně k ničemu, nepoužitelná 🤔

saja13
20. črc 2020

@kocila kdyby každéj dr dělal utz před iui tak by se to vědělo dřív 🥺 p druhý na iui mi řekli to samé tak sem byla na průchodnosti a dobrý a teď to samé a poprvé před iui sem utz neměla

kocila
20. črc 2020

@saja13 a jak dlouho se budeš hojit po laparce? 6-neděl?....počkej 14 dnům třeba se zadaří, a pokud ne, tak se hned objednej na laparku, stejně můžeš začít stimulovat někdy v září-říjnu, takže bys to mohla stihnout 🍀... je důležité, že se špatné věci eliminují👍

saja13
20. črc 2020

@kocila jj po laparce bych musela mít 6 neděl pauzu a pak jedině ivf ale před svatbou to nechci, je zajímavý že se to ukáže vždy před iui jinak to tam není vidět mám si to prý nechat projít hlavou, teď každopádně nevím co budu dělat protože si budu připadat nepoužitelná 🤔 😱

kocila
20. črc 2020

@saja13 dala bych na radu lekaru...😉,tesim se na test za 14dnu 🍀

kocila
20. črc 2020

@saja13 a co zkusit jedno kolo nativ ivf? (20kkc),ale muzes vyplnit cas...jen se objednej na utz treba 10dc

saja13
20. črc 2020

@kocila dala bys na radu lékařů? To je možný, ty máš oba vejcovody? Já ořvala jeden natož ten druhý, ani nevíš jak mě to dostalo, celý týden budu zase brečet 😢🤔 sem si říkala že ty bolesti jsou nějak dlouhý i utz mi vadil

saja13
20. črc 2020

@kocila 20kkc?uvidime za 14 dní pak tam zavolám teď nebudu dělat závěry 😉 zkusím tomu trochu věřit 🍀

saja13
20. črc 2020

@kocila no kéž by to vyšlo ✊

kocila
20. črc 2020

@saja13 presne tak,treba nebude nic potreba resit 🍀👍👍👍
Ano mam oba vejcovody,ale prirozene otehotnet nemuzu (spermie se nedostane do vajicka)...
Uz neplakej,zitra ti bude lepe....😉

saja13
20. črc 2020

@kocila vidíš tobě se nedostane do vajíčka a mě do dělohy 🙄 Taky bys váhala jestli odstranit nrbo ne protože každá ženská to obreci, je to kus mě a když mi to mají vzít nemůžu se s tím smířit, jde to hodně tesko 🥺sou lidi co jsou po ivf a pak mají druhý normálně ale to nám se nestane 😢 myslim že by jsi to taky obrecela není to nic příjemného když přijdeš o kus tebe v tu chvily si clocek připadá úplně zbytečný a nepotrebny - věř mi..

kocila
20. črc 2020

@saja13 chtela jsem ti jen pomoci....tak se drz...

saja13
20. črc 2020

@kocila já vím 😉 teď si musím zjistit jak to bude s pojišťovnou jestli to hradi celé pojišťovna nebo jak to je.. Vůbec se v tom nevyznám

pecenacek
20. črc 2020

@saja13 já sem přišla o oba vejcovody během půl roku. 2 mimoděložní,neřešeny zánět po první laparo.prvni s obrecela u druhého už sem věděla co a jak bude. Laparo 20.5. a dneska 4.den stimulace.slo to rychle. Částka od 20.000Kc podle toho co vše budete chtít.to je cena, kterou si hradis sama.

pecenacek
20. črc 2020

@mateska11 cítila si nejak stimulaci?dneska 4.den a nějak zatím žádné zmeny?jen občas takový ťukání ve vajecnikach.zítra mám utz,tak sem zvědavá co se dozvím?

kocila
21. črc 2020

@pecenacek ja jsem dlouho pri stimulsci nic necitila,ale zaver uz byl kruty..
Tak dej pak vedet,kolik se ti rysuje folikulu

mateska11
21. črc 2020

@pecenacek Byla jsem nafoukla a obcas pobolivaly vajecniky, ale nic vyraznyho.

marky125
21. črc 2020

@pecenacek cítila jsem až tak od 7. dne vaječníky a byla jsem nafouklá. Ke konci bolel celkem dost celý podbřišek, ale to bylo taky kvůli náběhu na OHSS a taky jsem koncem stimulace začala dost cítit prsa.

pecenacek
21. črc 2020

Tak holky odber nejspíš v pondělí, v pátek druhý utz a foliku prý 7 a 7

kocila
21. črc 2020

@pecenacek no paráda, to je krásný počet 👍

marky125
21. črc 2020

Test opět sněhobílý, u nás se tedy zázrak nekoná 😢

saja13
21. črc 2020

@marky125 kolik jsi DC? To mě mrzí 😯 🙄 ale hlavu vzhůru ses na tom líp jak já