icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
twins_sovovi
autor
23. črc 2020

@saja13 jo já to snasela taky špatně vezmou ti to co tě dělá ženou a přijdeš si odepsana.... Trápilo mě to hrozně první rok byl strasnej přišla jsem si jako budižkničemu a druhá strana zase strach ze mě chlap opustí když je v pořádku a já ne a to mimi chtěl taky. Pak se v tobě odehrává taková bitva že to nejde ani popsat 🥺

saja13
23. črc 2020

@twins_sovovi Taky ses bez nich? Ale ty jsi trochu starší než já Teda myslím 😊 aspoň někdo mi rozumí 😍

saja13
23. črc 2020

@twins_sovovi jj přesně takový pocity mám taky 🥺 ikdyz říká že mě nenechá tak strach tam pořád je, děkuju že mi rozumíš😍 aspoň někdo to chápe... Teď to zatim jde ale až budu opravdu bez nich tak to bude teprve rána... Taky se tak cítím 😱😢 úplná bezmoc že s tím nemůžu nic udělat.. Chodila si na hormonální jógu nebo něco takového? Já si myslím že vvtomhle případě to moc asi nepomůže? Já teď počkám 14 dní do testu a pak po dovolený to začnu řešit ale když mi dr řekla že je šance minimální tak nevím... Spíš zázrak nečekám a jestli stihnu laparo před svatbou nevím... Přemýšlím jestli bych šla teď nebo až po svatbě? Jak bys to udělala ty? Na druhou stranu si říkám že ten vejcovod bude asi vážně v pr... Li když sem nikdy neotehotnela 🥺

pecenacek
23. črc 2020

@saja13 neblázni.vim,že je to těžký,ale šance pořád je i bez nich.podivej se na mě.da se to zvládnout a věř,že ten pravej by tě chlap kvůli tomu neopustil. My měli svatbu a pak mi vzali i ten druhej a teď stojíme sobě po boku a těšíme se až Mimi vyjde. 😘 To zvládnete.sme tu samý silný holky. 😉

saja13
23. črc 2020

@pecenacek kdyby v tom ivf byla aspoň 90% šance tak bych to neřešila ale nikdo neví zda se povede a ještě s moji zásobou 😲🙄neumím si představit být jako samoplatce.... Je něco na podporu vajíček? A proč ten vejcovod musí vzít? Nechápu proč se s tím snižuje šance o půlku, ten saktosalpinx může splachnout embryo i po ivf - chápu to dobře?

pecenacek
23. črc 2020

@saja13 já beru mamavit.jinak mě když brali vejcovod,řekli mi,že když se embryo uchytilo někde u stěny a jim by se povedlo nepoškodit vejcovod, pravděpodobně by se to opakovalo. Ve vejcovodu sou řasy,který posílají vajíčko dál a dál až do dělohy,ale někdy ty řasy už nefungují jak mají a vajíčko se uchytí jinde. Mě se uchytilo 1mm od dělohy,protože mi zánět(neléčený) slepil vejcovod u dělohy.Kazdopadne bych si ty otázky co máš psala na papír a určitě se zeptej dr. Vše ti vysvětlí, nakreslí.

pecenacek
23. črc 2020

@saja13 jinak proč by si měla být samoplatce?

pecenacek
23. črc 2020

@saja13 a samo pokud nebudeš mít ani jeden vejcovod,není přirozené cesty.jedine co je pak možné je to co u nás.nastimulovat,opu a ET.

saja13
24. črc 2020

@pecenacek to mi je jasný že jediná šance je ivf 😊

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@saja13 taky 😓😏 před tréma rokama jsem měla jít na blbý odstranění srustu a když jsem se po narkoze vzbudila byly prostě pryč a řekly mi to jako když namažeš chleba 🙄.. Mě je 28 😁 rozumím ti velice dobře 😍💋❣️

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@saja13 je to hrozný, ale já jsem se odtrhla od světa nikdo mi nerozumel kazdej mi říkal neboj bude to dobrý, ale dobry to už nikdy nebude když jsi vykuchana jak ryba 🙄nechodila jsem nikam užírala jsem se tím sama doma. Pokud ti ho doporučily odebrat nečekej já měla chronický zánět obou vajecniku a řekly mi že kdybych to neudělala tak brzy tak by se to rozlezlo a mohla jsem přijít úplně o celý spodek. Sranda to rozhodně není upřímně důležitější je tvé zdraví než svatba 💋😍😍

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@pecenacek určitě jak píšeš, ale v hlavně se mi do dnes točí různé myšlenky prostě to nemůžu ovlivnit. Strach je silnější 😏

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

Tak jedeme o dr. Folikuly máme jen 3 🥺😏 dneska ještě Diphereline a Menopur zítra jen Diphereline a večer Ovitrelle a v pondělí na odebrání vajicek. Jsem z toho docela na rozpacích při darování jsem měla poprvé 12 vajicek a pak 9 doufám že nad námi budou stát všichni svatí a podaří se. Chlap to bere teda dobře já jsem Teda z toho rozhozena 🙄😓

kocila
24. črc 2020

@twins_sovovi 3 na kazde strane? Nejde o kvantitu,ale o kvalitu..drzim moc palce 👍🍀

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@kocila 3 dohromady právě 😓

kocila
24. črc 2020

@twins_sovovi nedá se nic dělat, ale tři je pořád lepší než nic....👏...třeba to jsou 3 vítězné krásné blastocystičky 🍀
a čím jsi stimulovala a kolik jednotek?

pecenacek
24. črc 2020

@twins_sovovi já teď čeká u Dr,tak uvidím co nám řekne,ale taky cekame,že odebrání bude v pondělí,tak nevím,co budu do pondělí jeste brát? Sem trošku nervózní. 🤔😯

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@kocila Diphereline a Menopur zítra mám jednu injekci Ovitrelle. No já doufám 😏

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@pecenacek Já jsem napnuta jak guma u spoďárů🙄já ještě dneska Diphereline a Menopur a zítra jen Diphereline a večer Ovitrelle. V nedely nic a ráno v pondělí odběr

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@kocila 225 menopur a jedna ampulka Diphereline

kocila
24. črc 2020

@twins_sovovi asi to chtelo trosku vyssi davky,ale to nejde ted resit...

kocila
24. črc 2020

@pecenacek tak at mas dobre zpravy👍

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@kocila uvidíme v pondeli

kocila
24. črc 2020

@twins_sovovi ja mela 14vajicek a oplodnilo se 7,takze o poctu to neni...hezky odpocivej at se s folikum nic nestane a v pondeli 🍀

pecenacek
24. črc 2020

@kocila tak 14 vajíček plus nějaký nezralý.tak mi na dnešek a zítřek zvedla Dr dávku jestli nedorostou jede nějaký, neděli ovitrele, v pondělí nic a v úterý odběr už teď sem nervózní

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@pecenacek waau to je super 💋😍teď mě docela zarazilo že nám doktorka nic nezvedla 🤔 ja jsem přímo na trní 😔

twins_sovovi
autor
24. črc 2020

@kocila no a z toho mám obavu aby se nějaké vůbec chytilo když jsou jenom 3... Bože já jsem zralá dát si flašku 🙄 už ať je pondělí a mám to za sebou ať vím na čem jsme nebo nejsme.... V ten den při odběru vajíčka rovnou oplodni a zjisti kolik se jich chytlo? Jsem už tak prehlcena informacemi že se v tom motam embriolog nám prý i bude volat, ale jak jsem byla rozhozena tak jsem byla spíš mimo než duchem přítomná 😏

pecenacek
24. črc 2020

@twins_sovovi nám Dr říkala,že embryolog po výkonu přijde za námi říct kolik jich bylo a jak velkých a můžeme se ho na cokoliv zeptat,druhý den budou volat pak 3.den a pak 5.den prý. No já se zase bojím aby z toho nebyl hyperstimulak.jo ať už je ten odběr za námi. 😘💋

kocila
25. črc 2020

@twins_sovovi postup u nas..den odberu kolik vajicek se odebralo a druhy den volali kolik bylo vajicek zralych a kolik se oplodnilo ...hrozne se to vleklo,nervy hrozny

twins_sovovi
autor
25. črc 2020

@pecenacek jo takhle no tak to jsem na to zvědavá tedy 🤔❣️💋musí se nám to povést kruciš

Strana