IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?
Obrovská zmena😭😭😭😭😭doktor mi ulomil kus kosti takže mi nasadily na chirurgii antibiotika takže broučci jdou k ledu a já jsem už úplně v prdely vždycky musíme mít něco extra 😭😭😭😭přijdu si jak totální budizknicemu😭😭😭😭😭😭
@mateska11 četla jsem že jo že tě nemůžou nechat v tehu trpět. Děkujeme moc💋
@kocila no to jsem si taky myslela dokud mě trictvrte hodiny netyral na křesle 🤦♀️to škrábání na té kosti snad slyším a cejtim ještě teď 😓ten mi dal pěkně zabrat...A mám ještě další 2 na vytrhnuti taky moudraky takže teď se toho bojím jak čert kříže . Ne ne jen jedno embrijko si necháme vložit.
Volala nám dr. A řekla že s těmi antibiotiky nakonec jít můžu že jsou prý na bázi penicilinu tak mi spadl kámen ze srdce... ❣️ Nesmím Teda mít horečku jinak pak by se to posunulo. No dneska je den vážně úplně na 💩🙊🙈takhle rozhozena jsem dlouho nebyla 🤦♀️ještě že si pro toho hráška můžu zítra jet😍😍😍
@twins_sovovi tak super,že to tomu nebrání,aby ste zítra jeli pro kulihraska.Ja čekám zítra na info a pak snad taky trada.
@pecenacek přesně tak hvězdy musí být nad námi a všichni svatí také ❣️
@twins_sovovi to sis teda uzila..vytrhnout spravne zub holt je veda,ale hlavne,ze to dopadlo..a je zub cely venku?
@twins_sovovi ahojky ty jsi byla na trhání zubu? Jakto? 🤪😲 Na zítra držím moc, moc palce ✊ 🍀 ať se rarášek zakousne a nepustí ✊🍀❣️
@twins_sovovi ach bože jak se mu to povedlo? 😲🙄 To je Teda masakr, tak ať to máš brzo v cajku 😉
@kocila zub byl venku během minutky jenže hledal ulomek kořene a trochu víc zařval "debil" a ulomil mi 2 kousicky kosti😬😓 a do té rány mi vším možným rejpal až mi tam nahnal vzduch a po 40 minutách to vzdal a poslal mě na chirurgii do liberce🤦♀️dneska to byl horor doslova🥺
@saja13 cauky beru 😍jo hrůza to byla. Moudrak mě vzbudil ve 3 ráno 🤦♀️a takhle to dopadlo... Hned napíšu až budeme s hráškem doma😍
@saja13 no snad to nebude zítra tak bolet spíš mě bolí mandle a blbě se mi polyká a mám zalehle ucho😬vždy musím mít něco extra 🤦♀️
@twins_sovovi chudinko,ale hlavne ze ti chire pomohli...zitra mas den D ,tak at dopadne super👍
@kocila no právě že mi udělaly jen rentgen a rekly že kost je součástí těla takže by tam neměla vadit a tělo se s tím popere samo tak mě svým způsobem trápil úplně zbytečně 🤦♀️
Už nám volaly a v odpolednednich hodinách jedeme😍
@twins_sovovi tak at se morulka hezky do tebe zavrta🍀
@kocila dekuju zlatí😍
@twins_sovovi Hodne stesti, hlavne pozitivni mysleni a tak tu hodinu lezet! Jo a plny mocak pred transferem, cim plnejsi, tim lepe to pak jde videt/zavadet. Ale zase bacha, pak musis jen lezet, tak to nejak optimalne nacasuj 🤣
@twins_sovovi na dnešek drží palečky 😉 já stále čekám na tel. 😕
Pořád máme 11 i když sem se nějak dopocitala 10
2x 8.bun, 4x 7.bun, 1x 6.bun vše jedničkové. A pak 3x 5.bun. dvojkové protože jsou menší asi 09soedni oplozené a transfer snad sobota cca 12h a samo sem se zapomněla zeptat kdy budou mrazit.
@pet_8 no to mi právě říkaly 😁že mám pít cestou takže mám prostě lemtat🤭😍konečně aspoň chápu proč mám mít plnej mocak🤣😍
@pecenacek dekuju beru no ty tě, ale napinaji🤦♀️
@pecenacek to ti řekne před transferem Teda mě to tak aspoň řekla když volaly že máme na 12 hodinu být tam 🤗

@twins_sovovi tak to je super 👍😘,nám budou volat zitra a pojedeme v Sobotu,taky už se těšíme.