icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
31. črc 2020

@pecenacek a jake metody jsi mela?..ICSI (to je tak 7-8tis?),prodlouzenou kultivaci (3-5tis),mrazeni (7tis) +straw na 2embrya (500/ks),muzes si priplatit asistovany hatching (3tis),atd.

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@kocila prosím tě otazecka transfer je na sále nebo v ordinaci chlapa zajímá jestli u toho bude 😍

kocila
31. črc 2020

Holky hlavne se moc neprepite (klidne trosku odpustete jak mi rikala sestricka 😎),protoze potrebujete jeste pak v klidku lezet alespon 30min, pokud clovek potrebuje hrozne na zachod,tak to je utrpeni..hezky at vas mocak tlaci,ale ne moc.. A za 14dnu se tesim na pozitivni testy,uz potrebujeme tady smulu prolomit 🍀👍🍀👍😂

kocila
31. črc 2020

@twins_sovovi na sale,ale muz muze jit taky 👍(teda u nas je mozne:Genent Liberec)

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@kocila bombaaa😍😍😍 chodíme do liberce 😍😍

luciebelohradska31
31. črc 2020

Ahoj holky mám takový dilema jsem samoplatce jelikož žiji v Anglii s přítelem jdu na kliniku reprofit v Brně na první ivf no ale spermiogram a monitoring budu mít v UK v CZ budu mít jenom odběr a transfer takže ani nevím kolik budu platit pokavad jsem přes kliniku neměla vše co je v ceně i stimulaci budu mít v UK a injekce atd jsem si pořídila tady takže jim to budu všechno muset doložit nejspíš

kocila
31. črc 2020

@luciebelohradska31 to je dost zapeklite a vubec netusim,budes muset jit s dotazem primo na kliniku....
Jinak pokud ti je do 39let tak stimulaci a odber plati pojistovna (4x za zivot),ty platis jen dodatkove sluzby:jako mrazeni,prodlouzenou kultivaci atd..)
predpokaldam ,ze Uk klinika spolupracuje s Brnem,takze si vysledky preposlou...

pecenacek
31. črc 2020

@kocila
Prodlouženou kultivaci a budeme chtít pak zamrazit jinak nic

luciebelohradska31
31. črc 2020

@kocila no ale já jsem v cz nezila takže nemám nárok na nic od pojišťovny ale ano kliniky mezi sebou spolupracují

kocila
31. črc 2020

@pecenacek a vajicka se oplodnovala sama,jen v misce?bez ICSI?,tak to by ses mohla vejit treba do 12tis +/-

kocila
31. črc 2020

@luciebelohradska31 aha,tak to koukni na jejich cenik,budou tam ceny pro nepojistene..

pecenacek
31. črc 2020

@kocila ano sama

luciebelohradska31
31. črc 2020

@kocila to já vím ale v tom ceníku jsou věci i který já si dělám tu v UK jako ten spermiogram a monitoring takže nevím jestli mám minimální ivf nebo ten druhý

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

Tak a už je hrášek u mě 😍😍😍 to bylo boží všechno jsem viděla no bomba úplně jsem teď stastna😍😍😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳🥳

kocila
31. črc 2020

@luciebelohradska31 Nejlepsi budes mit,kdyz se spojis soucasne s CZ klinikou,co vim,tak vzdy radi poradi..

kocila
31. črc 2020

@twins_sovovi no parada,je to hezke videt vse na obrazovce, byl manza s tebou na sale? Jaka doktorka ti zavadela embryo?
Tak dnes odpocivej💅

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@kocila nebyl právě 🙄nic sestra neříkala a on se neptal🤭 taková hubená blondýnka krátké vlasy teď si nevzpomenu na jmeno mám papíry v autě 🤭 ale je to bomba mooc😍 už jsem rozvalena a manža mi jel pro baštu🤗😍

kocila
31. črc 2020

@twins_sovovi mozna Bydzovska...a druhe embryjko budou mrazit dneska nebo zitra?

pecenacek
31. črc 2020

@twins_sovovi jupiií gratuluji,my zítra cca 10h 😍🤗

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@kocila to nám prý budou volat 🤗🤗

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@pecenacek super 😍😍tak držím všechny palečky 😍😍💋 a napiš hned jak budeš moct 🤗💗

pecenacek
31. črc 2020

@twins_sovovi určitě budu hned psát 😉😘

twins_sovovi
autor
31. črc 2020

@kocila beru prosím tě co si můžu vzít na bolest té pusy? Jen Paralen že?

pecenacek
1. srp 2020

Tak už jedeme holky mrazit budou zítra.na řadě sme okolo 9:30h 🤗😘😍

jasemin26
1. srp 2020

@pecenacek držím palce a přeji hodně štěstí 🍀

twins_sovovi
autor
1. srp 2020

@pecenacek držím palečky kočičko😍💗💗💗💗💗

pecenacek
1. srp 2020

Děkuju holky,tak půjdeme až za cca 30min a manžela tam nepustí,kvůli Covid.

pecenacek
1. srp 2020

Tak už ležíme a čekáme až nás pustí.dostali sme i fotečku a za 14 dní na testy 🤗😍 jupiií

saja13
1. srp 2020

Ahojky holky u nás se zázrak asi nekoná 12 den po iui a ani duch 👻 🙄 zítra mi má dorazit ms

twins_sovovi
autor
1. srp 2020

@saja13 snad se ukáže 🥺

Strana