icon

IVF červen - červenec. Je tady také někdo, kdo jde poprvé?

twins_sovovi
6. čer 2020
kocila
3. srp 2020

@pecenacek test si muzes udelat drive,9-ty den po ET budes mit s vysledkem jasno (nechce to moc testovat drive,muzes jeste na testu zachytit ovitrelle...)...
Bolest po OPU pro me byla horsi nez pri stimulaci (bolelo me to tak 14dnu a z toho prvni tyden byl docela masakr),mela jsi hodne folikulu,proto mas i ted bolesti....vydrz a odpovivej pokud to je trosku mozne,vsechno na vajecnikach je neprirozene zvetsene i 2x-3x normalni velikosti..

jasemin26
3. srp 2020

@kocila děkuji i tak za odpověď.. nejsem TT negativní, tak stále čekám kdy dorazí aby jsme mohli jet na tu krev.. ale zatím má 5 dní spozdeni a zatím ani náznak že by měla přijít, tak mě to trochu děsí.. kdZ nepřijde do konce týdne skočím si pro jistotu na vyvolavacku🙄 jen doufám že to nebude zas nějaká další pálka kvůli které by se nám to čekání zase prodloužilo🙄

kocila
3. srp 2020

@jasemin26 mohla jsi mit ovulaci pozdeji,jeste bych vydrzela (vyvolavacla jsou dalsi hormony)...nebo musis si nechavat vyvolavat MS? (myslim v minulosti?),a jaky by pak vvylovacka mela vliv na vysledek hormonániho profilu?.. a kolik MS musis mit probehle pro dalsi stimulaci? (3 vcetne te hned po stimulaci?)...vim,ze se moc tesis na dalsi pokus,ale telo by se melo srovnat samo (teda muj nazor ..)

jasemin26
3. srp 2020

@kocila ne nikdy jsem vyvolavacku nepotřebovala, vždy mi to přišlo na den přesně. Doktor říkal že pauza tak 2-3 cykly, a právě druhý cyklus znovu hormonální profil, a ta potvora ne a ne přijít ... Já vím ale už je to strašně dlouhe pro mě😕 dohromady 3 roky se snažení 😕

kocila
3. srp 2020

@jasemin26 ona MS prijde,uvidis,podle hormonalniho profilu voli stimulaci,takze bych fakt MS nechala ,at se uraci sama 😉🍀(clovek,kdyz potrebuje neco presne,tak se to zrovna nedari),pripomen mi prosim tvou diagnozu,proc mimco nejde prirozene?,vajicek jsi mela mraky,jen spatne nacasovou OPU,takze muj tajny typ je,ze tento rok je tvuj 👍🍀👍🍀🍀

jasemin26
3. srp 2020

@kocila no tak snad se uraci brzy, my máme problém se spermiemi😕, no doufám že ten tvůj typ dopadne 👍😉

andreasvo
3. srp 2020

@pecenacek Ahojky já jsem ani na ET nešla OPU byla v neděli a v pátek se rozhodovali jestli bude ET dělali UTZ a doktor mi řekl že jsou vaječníky trošičku větší že by radši udělal KET. A konečně dnes po 8 dnech mě přestalo bolet břicho.

luciebelohradska31
3. srp 2020

@andreasvo ahoj takže ti vajíčka jenom zamrazej a pak půjdeš na transfer další cyklus?

pecenacek
3. srp 2020

@andreasvo KET je co? Mě nikdo nezjišťoval,jestli mě bolí břicho nebo mám větší vaječníky?

andreasvo
3. srp 2020

@luciebelohradska31 jooo jen co budu mít po 🩸. Prý pojišťovna platí jeden KET když nebyl ET.

andreasvo
3. srp 2020

@pecenacek už jsi byla na ET ? KET je ze zmražených.

pecenacek
3. srp 2020

@andreasvo aha,děkuji za vysvětlení,jo ET sem měla v sobotu. Dávala sem sem i foto

andreasvo
3. srp 2020

@pecenacek Joo vlastně koukala jsem promiň 😇 snad tě to brzo přejde a nebo už se tam něco děje 😍 přeju moc štěstí při uchycení 😇😍

pecenacek
3. srp 2020

@andreasvo děkuju,tak uvidíme tak za týden no

twins_sovovi
autor
3. srp 2020

Holky jste nějaká taky taková podrážděná? Jak mi někdo něco řekne tak jsem taková startující? 😁😂 Samozřejmě jen na popud když mě někdo třeba poucuje nebo něco co se mi nelibi🤭 jako jen tak nejsem abych tu že sebe neudělala mrzutou slepici🤭😁

pecenacek
3. srp 2020

@twins_sovovi to sme v tom dvě

twins_sovovi
autor
3. srp 2020

@pecenacek 🤭😂tak to jsem ráda že nejsem sama prudič🤭 tohle jsem při prvním těhotenství s holkama neměla jsem nějaká splasena prostě 🤷‍♀️😁

pecenacek
3. srp 2020

@twins_sovovi vyjedu po každým,co řekne něco špatně,manžela sem sjela za to,že mě nenechá odpočívat,že musím stát u plotny 😂 a bývalý ten to teď dostává 10x tolik sez... 🙊😂

twins_sovovi
autor
4. srp 2020

@pecenacek 🤗takže jsme na stejné vlně 😎 mě hrozně vadí jedna věc hele i u holek jsem chtěla jména Barunka a Nelinka všichni byly jak naockovany a že to jsou hrozný jmena a že jsou to jména spíše pro psy a kde si cosi nakonec jsem ustoupila a ex vybral Sandra a Sára... Jenze teď je tu stejny problém.. Přítelova sestrenka je v 16tt..no na delší vyprávění ne i z tehu prostě nadšená nechce slyšet o dětech natož o jménech atd.... Pro mě nepochopitelny... A včera jsme jely z návštěvy s rodiči přítele.Chlap se jmenuje Luboš a já jsem si říkala kdyby to byla holčička že se mi líbí jméno Libuše "Libuška" takový to aby byla po tátovi prostě samozřejmě všichni o5 proti a nejvíc prostě přítelova máma... Že bude chudák takový ošklivý jméno no zase se to opakuje a začala mi říkat jak ta sestrenka chce jméno Emma a to je krásný a tak dále tak jsem to už neudržela a říkám jo tak Emma je úžasný ji se určitě posmivat nebudou Emma jako emmko mysly.... Pak jen řekla ve finále je to vaše dítě tak si ho pojmenujte jak chcete.... Nasralo mě to tak že snad nikomu neřeknu jména a dozvědí se to až po porodu. Tohle nemám ráda ostatním taky nikdo nekecal do toho jak se pojmenuji děti a nebudu to nikomu pořád znechucovat.

pecenacek
4. srp 2020

@twins_sovovi 😂😂😂 tak já mám Damianka a moje mamka první co řekla,Ježíš kocour Damián 😂 a starší ségra je ta nej a dala Marek,tak sem taky pak ze vzteku rikala,no jasně a Marek párek je v pohodě nebo Marečku podejte mi pero(péro) 😂 na každý jméno ten co chce rýpat si něco vždycky najde,takže v klidu.vim jak je to pro tebe těžký,si startovací a pak by si brečela.njn hormony,nerviky.ale to se trošku uklidní 😉 dej si čokoládku 😘🤗😍

mateska11
4. srp 2020

@twins_sovovi Ja rekla vybrany jmena synovi a to pro kluka se mu hrozne nelibi, tak vymejsli jiny. Ale bude se muset smirit, uz si to asi nerozmyslime :D
Hormony se mnou taky cloumaj. Vcera jsem se desne pohadala s ex (synovym tatou) po telefonu v metru. Komedie 🙂

barborabarbora111
4. srp 2020

Holky ahoj! Jsem dnes 5 den po KET, necítím na sobě žádnou změnu a na tt ani duch :( Je tady některá, která to taky tak měla a klaplo to? děkuji moc a držím pěsti!!!!!

mateska11
4. srp 2020

@barborabarbora111 5 dni je brzo podle me.. ja mela slaounkou carku 7 dni po. Drzim pesti 🙂

barborabarbora111
4. srp 2020

@mateska11 a cítila jsi něco? prsa nebo tak?

mateska11
4. srp 2020

@barborabarbora111 Ty jsem citila uz od stimulace, takze zadna zmena.. nejaky vetsi tehotensky priznaky prisly az hodne po ET.

twins_sovovi
autor
4. srp 2020

@pecenacek já sladký moc nemusím já si dám radši rizek😂

twins_sovovi
autor
4. srp 2020

@mateska11 další do klubu jeee vítej aspoň že vím že nejsem tak splasena celá je o já 😁Jo to já taky dokážu člověka hned sjet no jo nemaj si s námi začínat 😂

pecenacek
4. srp 2020

@twins_sovovi tak si dej řízek 😂

luciebelohradska31
4. srp 2020

Holky já čekám zítra MS tak se už těším že v pátek začnu stimulaci konečně

pecenacek
4. srp 2020

@luciebelohradska31 tak přibyde další mezi nás 🤗😉

Strana